Embape (©Reuters)
Embape (©Reuters)

Prijateljski rastanak u Parizu: Embape na roštilju sa navijačima PSŽ-a

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 22:10

A, bilo je malo tenzija u poslednje vreme

Bilo je malo tenzija između Kilijana Embapea i najvrelijeg navijačkog jezgra Pari Sen Žermena u poslednje vreme, kada je postalo jasno da brzonogi as neće produžiti ugovor s klubom i da će otići na kraju sezone.

Ipak, dve strane se, na kraju, rastaju prijateljski. Štaviše, Embape je večeras video porukom objavio da će u nedelju odigrati poslednji meč na „Parku Prinčeva“ i da će po završetku sezone napustiti PSŽ. I nakon te objave otišao je na – roštilj sa navijačima.

Izabrane vesti

Kako pišu francuski mediji, dok se sa svih strana sveta roje komentari njegove objave, a pogotovo u domovini, Embape je obučen u majicu PSŽ-ovih „ultrasa“ na roštilju sa njima, na oproštajnom druženju.

To neće biti sve, nego „Ultras Pariz Kolektiv“, kako je puni naziv navijačke grupe, spremaju veliku koreografiju u Kilijanovu čast na utakmici u nedelju. Navodno će njegov lik biti na toj tribini gde je kop.

„Pamtićemo ga po mnogo čemu dobrom. Sedam godina je bio deo našeg kluba i to nije mala stvar. Nikada nije pravio probleme i uvek je branio naše boje“, rekli su UPK za Radio Monte Karlo.

Iz Madrida za sada nema nikakvog glasa, iako je javna tajna da će Real biti naredna Embapeova stanica. Veruje se da Kraljevski klub ne želi da na bilo koji način uzburka vodu dok ne prođe finale Lige šampiona 1. juna. Tek posle toga bi trebalo da se ozvaniči dolazak francuskog asa na „Santjago Bernabeu“ stadion.


tagovi

Kilijan EmbapePari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara