MN Press
MN Press

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Orlovima dupla šansa, a Azurima kec

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.06.24. | 11:50

Pročitajte nekoliko predloga za 4. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:00
Italy - Turkey
ID: 8142248

Poslednji duel gledali smo u martu 2022. godine, takođe prijateljski. Italija je tada u Turskoj slavila sa 3:2. I, tačno je da nisu Azuri blistali u kvalifikacijama, tačno je da su rezultatski bili daleko od renomea koji ih je nekada pratio, ali je tačno i da su znatno bolji od Turaka. Kako god okrenemo, ne možemo da odolimo realnoj, pa opet najvećoj kvoti na pobedu Italije koja je u ponudi Mozzart kladionice.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:30
Romania - Bulgaria
ID: 8142502

Bugarima je sada preostalo da glume sparing partnera ekipama koje su se našle na turniru u Nemačkoj, poput Rumunije. Rumuni su iskoristili nešto lakši žreb, bili prvi u grupi sa Švajcarskom i Izraelom, te bez poraza izborili plasman u Nemačku. Bugare nisu dobijali još od daleke 1989. godine, ali se čini da je čas za prekid decenijskog prokletstva došao.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Austria - Serbia
ID: 8142479

Ako sada nismo patriote, kada to treba da postanemo? Pred Orlovima je Nemačka, a na meniju pripremnih utakmica Astrija Prošlo je sedam godina od poslednjeg susreta Austrije i Srbije, a te večeri u Beču u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji Orlovi su izgubili sa 3:2, dok su pre toga istim rezultatom slavili na Marakani. Oprezno ćemo ići na duplu šansu.


Dupla šansa

Tip: X2 (1.72)
Za izbegavanje
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
R.Ireland - Hungary
ID: 8142524

Ako neki meč iz prijateljskog špila danas može da bude egal, onda je to ovaj. Jesu Irci podbacili u kvalifikacijama, ali neće po tradiciji biti milostivi prema Mađarima koji su tek da se zna bili najbolji u kvalifikacionoj grupi u kojoj je igrala i Srbija. Setimo se da su poslednja dva meča ovih selekcija okončana bez pobednika. Zbog toga ćemo ovu dvojku zaobići, jer to je verovatno najbolji potez za ovu situaciju.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Portugal - Finland
ID: 8142671

Portugalija je uvek favorit, mada smo tu konstataciju po zlu upamtili u martu kada su Navigatori izgubili od Slovenije sa 2:0. Martinezovom timu tada ni Ronaldo nije pomogao, a sada bi moralo da bude drugačije, mada i Finci umeju da budu neugodni. Mi čemo da kombinujemo, jer to deluje unosno i dovoljno sigurno za jedan dnevni predlog.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3-5 (1.82)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP B W | 18:00
Slovakia W - Serbia W
ID: 8142229

Najbolja ženska reprezentacija Srbije savladala je Slovačku u prvom od dva meča sa istim rivalom u kratkom vremenskom period. Srbija je na startu kvalifikacija igrala bez golova protiv Škotske u Leskovcu, a zatim na neutralnom terenu u Mađarskoj bila bolja od Izraela (4:2). Očekujemo da naše devojke zaigraju motivisano i na ovom meču.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA EP A W | 18:15
Italy W - Norway W
ID: 8142619

Obe selekcije imaju po četiri boda. Susreli su se nedavno, a mreže su bile mirne. Italijanke su 12 puta šutirale ka golu rivala, ali su samo dve lopte išle u okvir. Sada će morati mnogo bolje ako misle da pobede. Očekujemo borbenu utakmicu, a nadamo se da će se pokušaj za igru uz tip jedan isplatiti. To je naš predlog za pokušaj.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Slovenia - Armenia
ID: 8142675

Nisu samo zimski sportovi za Slovence, već u poslednje vreme i fudbal dobro ide ovoj državi. Setimo se prijateljeke pobede nad Portugalijom i skinimo im kapu. Jermeni godinu dana nisu uspeli da slave pa će sigurno igrati povučeno na ovom meču. Mi na ovom meču kombinujemo. Računamo da je to optimalan izbor.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.73)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara