Romelu Lukaku (Inter)
Romelu Lukaku (Inter)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Nema Lukakua, nema bodova

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.11.20. | 11:34

Pročitajte nekoliko predloga za 3. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Real Madrid - Inter
ID: 5187667

Posle poraza u prvom i remija u drugom kolu jasno je da Real mora da počne da pobeđuje. Ni Inter nije u mnogo boljoj situaciji sa dva osvojena boda, ali na Santijagu Bernabeuu nastupiće bez najboljeg strelca Romelua Lukakua, tako da prednost svakako pripada Kraljevskom klubu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atalanta - Liverpool
ID: 5187663

Crveni u Bergamo stižu sa maksimalnim učinkom u Ligi šampiona, dok domaći imaju dva boda manje, međutim, problemi s povredama sa kojima su gosti suočeni stavljaju ih u podređen položaj u odnosu na Atalantu, koja uvek igra na gol više. Zbog toga bismo ipak rizikovali sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.45)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:00
Norwich - Millwall
ID: 5186782

Norič je nastavio sa odličnim partijama, pa iako mu dolazi ekipa koja je i sama u solidnoj formi (ili je bar bila do subote) ne sumnjamo u keca. Uostalom, i tradicija njihovih okršaja blago je na strani Kanarinaca. Iznenadilo bi nas da ne bude dosta pogodaka na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:00
Oxford - Rochdale
ID: 5186846

Oksford je “zakucan” za dno tabele Lige jedan, sa samo šest bodova i po pobedom kod kuće i na strani. Ročdejl je osvojio duplo više bodova i u prethodna četiri kola igrao je veoma dobro, posebno na gostovanjima. Zato ne očekujemo keca, iako domaći imaju bolji međusobni bilans.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Lok.Moscow - Atl.Madrid
ID: 5187655

Lokomotiva je u prošlom kolu uspela da namuči Bajern, ali to je bilo sve - Nemci su očekivano osvojili sva tri boda. Gost nije oduševio protiv Salcburga, no bar se tom pobedom pomerio sa dna tabele, na kojem je bio posle poraza od Bavaraca. Ovde je dvojka ipak najrealnija.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.43)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Salzburg - Bayern
ID: 5187657

S obzirom na to da je Bajern poslednjih sedmica uglavnom mleo rivale i u Nemačkoj, i u Evropi, fudbalerima Salcburga uopšte nije lako pred ovaj okršaj. No, i domaći umeju da se raspucaju, što uz dvojku najavljuje i vrlo efikasan meč. Zbog toga probajte i kombinaciju 2&GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.43)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Shakhtar - M' gladbach
ID: 5187654

Posle dva kola situacija na tabeli grupe B veoma je zanimljiva - lider Šahtjor ima četiri boda, a poslednje mesto zauzima madridski Real sa jednim. Jasno vam je da je na ovde sve moguće, te je možda najbolje da pokušate neku od MOZZART igara sa golovima, recimo KMB 1+I&1+II.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1+I&1+II (1.42)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:00
Sheffield W. - Bournemouth
ID: 5186768

Sove su solidno počele, ali od sredine oktobra igraju katastrofalno i ne samo da su vezale četiri poraza, nego su u prošlom kolu "omogućile" Vikombu da dođe do prve pobede u Čempionšipu ikad. Gosti su skloni tvrdim remijima, pa iako mislimo da bi mogli da pobede biramo 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara