Stefan Savić (Atletiko Madrid) i Kingsli Koman (Bajern)
Stefan Savić (Atletiko Madrid) i Kingsli Koman (Bajern)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Ima da pršti pod jorganom

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.12.20. | 11:44

Pročitajte nekoliko predloga za 1. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atl.Madrid - Bayern
ID: 5242910

Bajern u ovu utakmicu ulazi sa osiguranim prvim mestom, dok je Madriđanima pobeda neophodna pošto nisu blistali u dosadašnjem toku LŠ. No, Dijego Simeone i njegove Jorgandžije ne bi trebalo da očekuju bilo kakav popust od Bavaraca, iako su blagi favoriti. Bolje birajte GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.97)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Porto - Man.City
ID: 5242917

Mančester Siti je jedan od šest klubova koji znaju da će i na proleće igrati u ovom takmičenju, a protiv Porta mu je dovoljan i bod da bi osigurao prvu poziciju. Zmajeve bi remi pridružio Građanima u šesnaestini finala, ali ukoliko niste raspoloženi da rizikujete gađajte 3+.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.6)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Liverpool - Ajax
ID: 5242911

Liverpul je njihov oktobarski susret dobio minimalnim rezultatom, a od tog meča Crveni su imali i sjajnih partija, ali i nekoliko razočaravajućih u kojima nisu opravdali to što su bili smatrani favoritima. Domaćima i ovde pripada pomenuta uloga, mada Ajaks igra zaista dobro.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 22:45
Moreirense - Ferreira
ID: 5242725

 

Moreirense je dobio poslednju utakmicu na kojoj je bio domaćin (2:1 protiv Maritima), ali je protivnik u mnogo boljoj formi (da budemo precizniji, u poslednje vreme je među najsigurnijim ekipama Primeire). Zato budite hrabri i tipujte na dvojku, kvota je prilično primamljiva.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Bournemouth - Preston
ID: 5242594

Bornmut je u znatno boljoj formi od protivnika, a na svom terenu još nije doživeo ligaški poraz. Preston je ove sezone bio prilično nezgodan na strani, ali je u subotu pokvario taj dobar utisak jer je kao gost izgubio od Votforda sa 4:1. U keca ne sumnjamo, a i 3+ je realno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.72)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
M' gladbach - Inter
ID: 5242921

Sa svega dva osvojena boda Inter je među najgorim ekipama u dosadašnjem delu Lige šampiona. Uprkos tome, momci Antonija Kontea još nisu izgubili sve šanse za dalji plasman, ali ovde bi morali da slave. To se neće desiti, naprotiv, očekujemo pobedu Nemaca, koji igraju odlično.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Olympique Marseille - Olympiakos
ID: 5242920

Osim Marselja samo još Midtjiland nema nijedan bod, a ukoliko domaći ne uspeju da pobede ekipu Olimpijakosa oprostiće se i od takmičenja u LE. Forme rivala su takve da nas ništa ne bi iznenadilo, ali ipak rizikujte sa kecom. Ukoliko sumnjate u domaće, potražite malo golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:00
Crewe - Swindon
ID: 5243687

 

Rivali u meč ulaze sa istim brojem bodova i sa pozicija koje su tik ispod sredine tabele. Kru je vezao dva prvenstvena poraza, a u subotu je eliminisan iz FA kupa iako mu je rival bio član Lige dva (Čeltenam). Svindon je u malo boljoj formi, ali je izbegavanje najpametnije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.88)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara