Gol Olija Votkinsa (Brentford) protiv Barnslija
Gol Olija Votkinsa (Brentford) protiv Barnslija

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Brentford pobeđuje i nada se čudu

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.07.20. | 11:23

Pročitajte nekoliko predloga za 22. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:30
Nott.Forest - Stoke
ID: 4981118

Notingem Forest je u nedelju propustio priliku da osigura mesto u plej-ofu, ali je izgubio od Barnslija, koji je time dobio nadu u opstanak. Stouk može da bude sasvim opušten na ovom gostovanju, što je prilično jak argument za keca. Kvota na njega je zaista primamljiva.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 21:45
Lecce - Brescia
ID: 4981242

Kakav par! Savršen da ga obiđete! Rivali se nalaze u zoni ispadanja – Leče ima četiri boda manje od Đenove koja je prva „iznad crte“, a pet više od Breše, koju još samo teorija drži u eliti. No, gostima je pobeda nad (već ispalim) SPAL-om dala malo nade, pa nismo sigurni u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:30
Brentford - Barnsley
ID: 4981126

Brentford je u subotu imao fenomenalnu šansu da preskoči drugoplasirani Vest Bromvič Albion i pobedom na ovoj utakmici „pečatira“ direktnu promociju, ali posle osam vezanih trijumfa dozvolio je sebi da izgubi od Stouka. Barnsli se još nada opstanku, ali mi verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:30
Wigan - Fulham
ID: 4981141

Šest kola bez poraza, od toga pet trijumfa doveli su Fulam u situaciju da se bori za direktnu promociju. Ali, gosti ne zavise samo od sebe, a da bude još gore Viganu preti oduzimanje 12 bodova zbog odlaska u stečaj i ako ne pobedi, mogao bi da ispadne. Jedina varijanta je GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 18:00
CSKA - Tambov
ID: 4981221

Bez obzira na poraz od Lokomotive u prethodnom kolu fudbaleri CSKA još imaju šansu da prestignu Krasnodar na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona (imaju bolji međusobni bilans). Borac za opstanak je preslab da bi im napravio bilo kakav problem i kec je siguran.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:15
Liverpool - Chelsea
ID: 4981243

 

Dok Liverpul u poslednje vreme otaljava, ova utakmica važna je za njegovog rivala koji se bori za Ligu šampiona. Čelsi je početkom marta dobio njihov duel u FA kupu (u kojem ga čeka finale sa Arsenalom) i možda će Crveni želeti osvetu, ali nam 2-3 deluje kao najbolja opcija.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (2.05)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 21:45
Sampdoria - Genoa
ID: 4981241

Sampdorija u Derbi dela Lanterna ulazi sa bolje pozicije na tabeli i u mnogo sigurnijoj formi nego njen gradski rival. Đenova je u problemu, prošle sezone jedva se spasila ispadanja, a kako stvari stoje i ove će se do poslednjeg trenutka boriti za opstanak. Tipujte na keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:30
Cardiff - Hull
ID: 4981154

Posle poraza od Lutona, petog u nizu, menadžer Hala Grant Mekan izjavio je da je njegovoj ekipi potrebno čudo kako bi se spasila ispadanja (što je eufemizam nedelje jer su Tigrovima neophodni ubedljivi porazi rivala). Kardifu je dovoljan i bod za plej-of, ali će ići na sva tri.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.37)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara