Navijači Seltika (Reuters)
Navijači Seltika (Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Samo neka padaju golovi

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.08.24. | 12:30

Pročitajte nekoliko predloga za 4. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
DANSKA 1 | 16:00
Copenhagen - Randers
ID: 8249288

Možda izgleda da se muči, ali je najvažnije da pobeđuje. Prošle sedmice je to uradio preokretom protiv Arhusa, onda i u revanšu kvalifikacija za plasman u Ligu konferencije. Uostalom, Kopenhagen je dobio sve četiri utakmice od početka nove sezone, a protiv Randersa je u seriji od tri slavlja.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 16:30
Fakel - Krasnodar
ID: 8249088

Valjda je vreme da i Krasnodaru krene. U prva dva kola nije pobedio u prvenstvu Rusije, onda je u kupu uzeo meru CSKA i u sa velikim optimizom otputovao u Voronjež. Fakel jeste „domaćinska“ ekipa, ali viceprvak države mora da nađe način da poradi u borbi za bodove.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.68)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 13:30
Antwerp - Anderlecht
ID: 8249218

Reč je o napadački orijentisanim ekipama, iako se to možda ne vidi na osnovu učinka u prvom kolu, jer su oba tima slavila po 1:0. No, kad su se prethodni put međusobno sreli, u majskom obračunu, Antverp je dobio 3:1 i to nagoveštava festival pogodaka.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.75)
Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 20:00
Cukaricki - Vojvodina
ID: 8249072

Tačno je da Čukarički nije uspeo iz poslednja dva pokušaja kod kuće da savlada Vojvodinu, ni u prvenstvu, ni u Kupu Srbije, međutim.... Ako pogledamo učinak u 90 minuta, na poslednjih šest mečeva, Brđani su poklekli samo jednom i čini se da znaju kako sa Novosađanima. Na kraju krajeva, tim Gorana Stanića je na premijeri autoritativno savladao niški Radnički, a onda vodio sve do završnice meča sa Spartakom, ali je bilo 1:1.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
HOLANDIJA - SUPER KUP | 18:00
PSV - Feyenoord
ID: 8249115

Timovi su tek „izašli“ iz pripremnog perioda, ali kod Holanđana se zna: niti se štede, niti čekaju. Svi napadaju od starta, pa makar bio derbi vredan prvog trofeja u sezonu, kao što je tamošnji Superkup. Meč se igra u Ajndhovenu, gde je prethodni put kad je došao Fajenord bilo 2:2, tako da...



Ukupno golova

Tip: 4+ (2.75)
Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 17:30
Celtic - Kilmarnock
ID: 8249405

Već na prvom koraku Glazgov Rendžers se okliznuo, odigrao bez golova na gostovanju Hartsu, te Seltik ima šansu da odmah stekne prednost. Tokom priprema je bio sjajan i efikasan, dobio 4:3 Mančester Siti i 4:1 Čelsi, što sugeriše da bi na početku prvenstva trebalo da bude razigran.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&4+ (2.45)
Vredi probati
ARGENTINA 1 | 22:30
Boca Juniors - Barracas
ID: 8252904

Na osnovu kvote, jeste Boka favorit, ali od početka sezone se traži, igra nestabilno, po sistemu cik-cak, čas pobedi, čas odigra nerešeno. Možda bi ovde trebalo pobeći od konačnog ishoda, koliko god se kec činio izvesnim...



Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)

tagovi

predlozipredlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara