©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Oprezno sa Parižanima, Bešiktaš i AZ fiksevi

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 14:07

Pročitajte nekoliko predloga za 6. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 17:30
Eintr.Frankfurt - Bayern
ID: 8388465

Vreme je da Bajern iskoristi kiks Bajera iz Leverkuzena i trijumfuje u Frankfurtu. Jeste tim Vensana Kompanija poražen pre četiri dana od Aston Vile, ali bi sad morao da proradi u Frankfurtu. Očekuje se i rekacija Manuela Nojera posle njegove delimične krivice zbog primljenog gola u Birmingemu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 20:00
Fortuna S. - AZ Alkmaar
ID: 8388622

AZ jeste poražen u prošlom kolu na gostovanju Fortuni Sitard, ali kada ubaci rivale u svoju mašinu kadar je da melje do kadra. Mišljenja smo da bi ti večars moglo da se dogodi na gostovanju Fortuni.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 18:00
Gaziantep - Besiktas
ID: 8388168

Istanbulski Orlovi igraju odlično u domaćem prvenstvu, pošto su zabeležili pet pobeda i jedan remi na prethodnih šest utakmica u turskoj Superligi. Ćiro Imobile i kompanija naoštreni su da preuzmu primat od Galatasaraja i Feberbahčea, a pobede u takozvanim malim utakmicana moraju da budu ostvarene da bi se uopšte o trci za titulu razmišljalo.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.72)
Vredi probati
ARGENTINA 1 | 23:55
Platense - River Plate
ID: 8389043

Jeste da će Riveru sav fokus biti usmeren na završnicu takmičenja u Kopa Libertadoresu, ali ne smeju u potpunosti da zanemare prvenstvo, gde su tek osmi. Platense je 16. i kao domaćin ume da bude nezgodan, ali mislimo da će crveno-beli sa Monumentala ovog puta trijumfovati, uzimajući u obzir da do prvog meča polufinala Libertadoresa imaju još petnaestak dana.


Sigurna pobeda

Tip: 2 (2.85)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Porto - Braga
ID: 8388511

Velika šteta za Porto što pre tri dana na krilima sjajnog Samua Omorodiona nije pobedio protiv Mančester Junajteda u Ligi Evrope, kada je Hari Megvajer dao gol u nadoknadi vremena. Sada na Dragao stiže Braga, a čini nam se da će gosti iz Kamenoloma osetiti gnev ljututih Zmajeva.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Alaves - Barcelona
ID: 8388943

Barsa je perfektna u Primeri, a nakon što je iskalila bes na Jang Bojsu u Ligi šampiona, slična bi sudbina mogla da sleduje i Alavesu. Tim sa Mendizoroze glatko je poražen od Hetafea u prošlom kolu i utisak je da nema šta da traži protiv Flikovih Katalonaca.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.67)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 1 | 20:45
Nice - PSG
ID: 8388638

Jeste Pari Sen Žermen snažniji, ali vam sametujevo da se večeras ne kladite na Parižane. Ekipa Luisa Enrikea je u silaznoj putanji, još se navikava na život bez Embapea, a Nica je tim sa dovoljno resursa da tu nesnađenost Svetaca iskoristi i dođe bar do boda.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.62)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 18:30
Club Brugge - St.Gilloise
ID: 8388672

Tim sa Jan Brejdela pobedio je protiv Šturma iz Graca u Ligi šampioni, a na krilima osvojena tri boda u eliti dočekuje Sen Žiloaz. Kada kluba iz predgrađa Brisela prošle sezone nije osvojio titulu, verovatno neće nikada, a bojimo se da pred belgijskim Žiletom nisu svetli dani.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara