Antonio Ridiger i Džamal Musijala (©Reuters)
Antonio Ridiger i Džamal Musijala (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Nemci na minskom polju

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.24. | 11:11

Pročitajte nekoliko predloga za 23. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
BRAZIL 1 | 21:00
Bahia - Cruzeiro
ID: 8173822

Na utakmicama Baije tradicionalno pada veliki broj golova. Jedna je od najefikasnijih ekipa, ima defanzivne probleme, a sve isto važi i za Kruzeiro. Bod ih deli, kvalitetom su slični, pa treba očekivati pune mreže.


Ukupno golova

Tip: 3+ (2.15)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 21:00
Fluminense - Flamengo
ID: 8173800

Od svih klubova u Brazileirau do sada je najviše pokazao Flamengo. Lider je šampionata, a njegov veliki rival zakucan je za dno. Fluminense je najveće razočaranje, osvojio je tek šest bodova i nema mnogo čemu da se nada u derbiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 - PLAY OFF | 18:30
Espanyol - Oviedo
ID: 8173325


Kada dođe do doigravanja, tradicionalno pada malo golova u Segundi. Real Ovijedo je dobio u prvom meču finala baraža pogotkom Alemaa. Došla je igra UG 0-2, ali sada bi ekipe mogle da se otvore, konkretno Espanjol. Više nema šta da čeka, mora da juriša na pobedu i nadoknadi zaostatak.



Tim 1 daje gol

Tip: 2+ (2.3)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 18:00
Pyramids - Al Moqawloon
ID: 8173735

Najveći egipatski klubovi su Al Ahli i Zamalek, ali ove sezone kolo vodi Piramids. Tek jedanput je izgubio ove sezone, naređao je pobede i drži prvu poziciju. Mokavlun bi trebalo da mu bude lak plen. Kec bi mogao da se pojača i golovima.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.55)
Fiksevi dana
PRIJATELJSKE | 17:30
Ludogorets - Slovan B.
ID: 8177694

Klubovi su širom Evrope polako počeli da zakazuju kontrolne utakmice. Jedan od zanimljivijih duel mogao bi da bude između Ludogoreca i Slovana iz Bratislave. I Bugari i Slovaci redovono igraju na međunarodnoj sceni, biće im ovo dobra priprema da vide gde su, šta škripi. Golova tad obično bude.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.5)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 21:00
Atletico PR - Corinthians
ID: 8173790

Posle vrlo dobrog starta, Atletiko je sa dva vezana remija zapao u blagu krizu. Ipak, eto idealne prilike da se iz iste izvadi! Korintijans je u ogromnom padu, osvojio je samo dva boda u poslednja četiri kola, a na prethodnih pet gostovanja u Seriji A samo jednom ostao neporažen.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Za izbegavanje
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Switzerland - Germany
ID: 8173679

Po svemu prikazanom u uvodna dva kola Nemci su uz Špance najveći favoriti na turniru., međutim, baš zbog toga oprez! S obzirom na to da su već obezbedili prolaz u narednu rundu te da im i remi garantuje ostanak na prvom mestu, nije isključeno da Julijan Nagelsman odmori neke od glavnih igrača. Pride je Švajcarska neporažena na poslednje dve utakmice sa Nemačkom, koje su dve reprezentacije odigrale u Ligi nacija pre nešto manje od četiri godine.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-3 (3.2)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Scotland - Hungary
ID: 8173612

Računica je jasna. Da bi mogli da se nadaju prolazu u nokaut fazu, i jedni i drugi moraće da idu na pobedu. A, to bi moglo da ostavi mnogo prostora pozadi što dalje upućuje na to da bismo u Štutgartu mogli da gledamo vrlo uzbudljivu, utakmicu punu golova. Uostalom, Škoti su na obe prethodne primili i postigli makar po jedan, Mađari ukupno pet puta vadili loptu iz mreže…


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara