Foto: Reuters
Foto: Reuters

Dejan Savićević: Kada sam igrao u Italiji, Premijer liga je bila smešna

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.10.24. | 01:40

„Bili su timovi treće kategorije. Danas imaju snažno prvenstvo i dominiraju“, poručuje Genije

Legendarni as Crvene zvezde i Milana Dejan Savićević smatra da na televiziji danas ima previše utakmica i da ne može da gleda više od dve utakmice dnevno. On je u razgovoru za Jutjub kanalu novinara Đanluke Rosija otkrio da je nedavno promenio televizijski kanal nakon što je video da je utakmica Milana i Venecije rešena nakon samo pola sata igre.

Kao predsednik FS Crvne Gore ima i obavezu da gleda i druge utakmice.

Izabrane vesti

„Pratim Milan, ali ne toliko kao prethodnih godine, jer moram da pratim ovdašnji fudbal. Mislim da sada ima puno fudbala na televiziji. Ako gledam, gledam Milan ili naše igrače iz inostranstva poput Marušića i Krstovića“, kaže Savićević.

Potom i o pomenutom meču Milan – Venecija, koji je završen rezultatom 4:0, a sva četiri gola su postignuta u prvih pola sata.

„Gledao sam pola sata protiv Venecije i promenio kanal, već je bilo 3:0. Da nije bilo drugih utakmica sigurno bih ostao da vidim do kraja, ali posle 40 minuta, 3:0... Šta imate da vidite u drugom poluvremenu? Gledanje više od dve utakmice je previše“, smatra Savićević.

Potom i o uspomenama na Milan, ali i nekadašnjoj snazi Serije A.

„Imam lepa sećanja. Bilo je to vreme kada je Milan pobeđivao, gotovo svake godine smo bili finalisti Lige šampiona. Sada se ceo evropski fudbal malo promenio. Kada sam igrao u Italiji, Premijer liga je bila smešna u poređenju sa italijanskim prvenstvom: bili su timovi treće kategorije. Danas imaju snažno prvenstvo i dominiraju“, poručio je Savićević



tagovi

Dejan Savićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara