©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Finala ne obećavaju goleade

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.24. | 12:20

Pročitajte nekoliko predloga za 14. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta..

Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Spain - England
ID: 8210017

Vreme je da se kruniše novi fudbalski vladar na Starom kontinentu. Gledajući inicijalne projekcije, od obe reprezentacije se očekivalo da ostvare visok plasman, ali je za razliku od Engleza Španija igrama opravdala očekivanja. Sa druge strane, izabranici Gereta Sautgejta su se u nekoliko situacija provlačili do naredne faze što će pasti u zaborav ukoliko na kraju dođu do cilja. Prema prikazanom Crvena furija je blagi favorit, ali taj epitet ne znači mnogo u finalima na najvišem nivou. Važnost utakmice nagoveštava da nas ne očekuje goleada.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.5)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 02:00
Argentina - Colombia
ID: 8209958

Kolumbija je ponela epitet najprijatnijeg iznenađenja, ali je a poslednjem koraku pred preprekom koju može da preskoči samo uz senzaciju. Branilac trona i aktuelni prvak sveta demonstrirao je kvalitet u večini susreta na putu do finala, a jedini protivnik koji je uspeo da napravi probleme Gaučosima bio je Ekvador. Dosadašnji rezultati razlog su da verujemo u umeren broj golova.


Ukupno golova

Tip: 1-3 (1.32)
Fiksevi dana
BRAZIL - KUP | 16:00
Gremio - Operario PR
ID: 8209596

Rivali koji se poznaju iz prethodne sezone i Serije B odmeriće snage u okviru revanš susreta šesnaestine finala Kupa Brazila. Prva utakmica završena je mirnih mreža, međutim Gremio je pred domaćom publikom apsolutni favorit.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 | 18:00
Cluj - Dinamo Buc.
ID: 8209952

Prethodne sezone Klužu je za dlaku izmakla titula, dok je Dinamo jednako tesno izborio opstanak. Pučeni tim iskustvima klubovi dočekuju novu sezonu svesni da nijanse prave razliku. Domaćin na 12 prethodnih međusobnih susreta nije poražen te je pred gostima iz Bukurešta veoma težak zadatak. Povod za optimizam Dinama mogle bi da budu efikasne igre tokom pripremnog perioda, kao i činjenica da Kluž nikome od protivnika tokom leta nije dao više od jednog gola. Preporučujemo oprez pri izboru jedinice na ovom susretu, posebno jer premijere umeju da donseu iznenađenja.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Vredi probati
KAZAHSTAN 1 | 15:00
Kairat Almaty - Zhenis
ID: 8212603

I pored svih oscilacija Kairat je trenutno na trećoj poziciji u šampionatu kazahstana uz samo četiri boda manje od lidera Ordabasija. Posle pobede nada Astanom domaćin će pokušati da najzad kreira trijumfalni niz, a Ženis deluje kao idealan rival za podizanje samopouzdanja s obzirom na to da je osvojio jedan bod u prethodnih šest kola. Očekujemo pobedu domaćina, a hrabrijima preporučujemo da pokušaju "iz keca".


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (2.15)
Vredi probati
ŠVEDSKA 1 | 16:30
Hacken - Elfsborg
ID: 8209468

Elfsborg je u katastrofalnoj formi kada su u pitanju gostovanja te su pretrpeli poraz na poslednjih šest szusreta na strani. Kada je u pitanhu Heken, domaćin igra promenljivo, ali pobede u prethodna dva kola povod su za optimizam koji dodatno bude dva trijumfa u prethodnim susretima sa današnjim rivalom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara