©Star Sport
©Star Sport

Poslednje vesti iz tabora Jang Bojsa: Benito je izgleda spreman, Viki prelazi na sistem sa trojicom štopera?

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.10.23. | 14:11

Stub odbrane švajcarskog šampiona se potpuno oporavio od povrede, pa će Jang Bojs najverovatnije zaigrati u sličnoj formaciji kao i na otvaranju Lige šampiona protiv Lajpciga

Barak Bahar će se večeras, baš kao i protiv Mančester Sitija, zaigrati u nešto drugačijem sistemu u odnosu na onaj koji forsira u domaćem šampionatu, a po svemu sudeći to će učiniti i šef struke Jang Bojsa, Rafael Viki.

Treneru švajcarskog šampiona je omiljena formacija 4-4-2 u rombu (ili 4-1-3-2), ali je od nje odstupio u premijernom meču Lige šamiona protiv Lajpciga u Bernu (1:3), zaigravši sa trojicom štopera, odnosno u sistemu 5-3-2. Prema poslednjim informacijama koje stižu iz tamošnjih medija, slično bi mogao da učini i večeras.

Izabrane vesti

Kako javlja Berner Cajtung, stub odbrane Jang Bojsa Loris Benito se oporavio od povrede, pa bi mogao da zaigra u poslednjoj liniji tima zajedno sa Mohamedom Kamarom i mladim Orelom Omendom.

Kako je ranije najavljeno u startnoj postavi bi trebalo da se nađu igrači srpskog porekla Filip Ugrinić, koji će zauzeti mesto iza najisturenijih igrača, odnosno Derjan Maleš, koji igra na boku.

Rafael Viki za Beograd nije poveo samo vezistu albanskog porekla Kastriota Imerija, koji je nedavno diživeo povredu ligamenata kolena.



tagovi

Loris BenitoJang Bojs

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara