Nikola Kalinić (©Starsport)
Nikola Kalinić (©Starsport)

Mozzart daje najveće kvote na pobede Zvezde, Kelna i Lidsa

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.10.24. | 10:37

Nigde nećete naći veće

Završena je reprezentativna pauza, ponovo se vraća klupski fudbal u ponudu. Bukmejkeri Mozzarta su zato ovog petka pripremili dva iznenađenja na fudbalske utakmice, po jednu iz nemačke Cvajte i engleskog Čempionšipa, ali i jedno specijalno za navijače košarkaškog kluba Crvene zvezde.

Kvota na trijumf crveno-belih protiv Barselone u Evroligi, baš kao i na pobede Kelna i Lids Junajteda, nigde na planeti neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Euforija je na vrhuncu među navijačima Crvene zvezde. Ako je mogao da padne Fenerbahče usred Istanbula, i to na onakav način sa samo 57 postignutih koševa, može vala i Barselona u prepunoj Beogradskoj areni. Nizovi postoje da bi bili prekinuti, a Katalonci imaju jedan baš dugotrajan protiv crveno-belih. Gotovo punih sedam godina Zvezda nije savladala Barselonu, od 20. oktobra 2017. godine, odnosno na poslednjih 11 utakmica. Najbliža poduhvatu Zvezda je bila pre dve godine, kada se u hali "Aleksandar Nikolić" igrao produžetak. Španski klub je ipak slavio sa 99:94.

DARMŠTAT - KELN (PETAK, 18.30), DVOJKA 1,85

Seriju od tri utakmice bez pobede (dva remija i jedan poraz) Keln je prekinuo u prošlom kolu pobedom nad Ulmom (2:0). Jarčevi su u međuvremenu imali dve nedelje da se spreme za gostovanje Darmštatu, jednoj od najslabijih ekipa Cvajte. Keln je trenutno sedmi na tabeli, ali ima samo pet bodova manje od lidera Fortune Diseldorf. Pritom, najefikasniji je tim u Cvajti sa 20 postignutih golova u prvih osam kola.

LIDS JUNAJTED - ŠEFILD JUNAJTED (PETAK, 21.00), KEC 1,90

Prošle sezone je Lidsu zamalo izmakla promocija u Premijer ligu, izgubio je u finalu baraža. Sada je cilj da se osvoji jedno od prva dva mesta u Čempionšipu, da bi se izbegao dodatni stres. Upravo će Lidsu Šefild Junajted da bude jedan od najvećih rivala u borbi za vrh. Šefild trenutno deli prve dve pozicije sa Sanderlendom, imaju po 19 bodova, dok je Lids peti sa 16 poena. U lošoj je formi, na poslednja dva meča je remizirao. Pritom, Šefild je jedini neporaženi tim u Čempionšipu, ostvario je šest pobeda i tri remija. Poslednji put su ova dva tima bili rivali u sezoni 2020/2021, kada su obe ekipe igrale Premijer ligu. Tada je Lids slavio oba puta, sa po 1:0 i 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara