"Radovan Ćurčić"
"Radovan Ćurčić"

Poslednja poruka selektora: Znam tim, spremni smo na sve...

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.10.15. | 20:57

"Igrači su motivisani, baš onoliko koliko treba, i siguran sam da ta motivacija neće prerasti u nešto drugo", najavljuje Radovan Ćurčić

Radovan Ćurčić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić izjavio je da zna startnih 11 za utakmicu protiv Albanije i da je ekipa spremna na sve što je očekuje u Elbasanu.
"Nemam dilemu, znam kojih će 11 istrčati. Spremni smo za sve opcije, nemamo nijedan razlog da ne razmišljamo na drugi način, sem fudbalski. I ne želimo da trošimo energiju na bilo šta što se neće dešavati na terenu", rekao je Ćurčić na konferenciji za novinare u Tirani.

Izabrane vesti

Selektor je kazao da sve što prati utakmicu, utiče i na psihološke pripreme ekipe.
"Igrači su motivisani, baš onoliko koliko treba, i siguran sam da ta motivacija neće prerasti u nešto drugo. Sigurno je lakše pripremiti ovaj meč, nego protiv Jermenije pred praznim tribinama u Novom Sadu. Ali, mi smo više vremena odvojili za pripreme na terenu, jer je Albanija jedan veoma kompaktan tim", rekao je Ćurčić.

Kapiten Branislav Ivanović istakao je da je svestan da atmosfera prevazilazi fudbal.
"Znam koliko je motiv naše ekipe, znamo šta je potrebno da uradimo sutra da pobedimo i uveren sam da možemo da pobedimo. Svesni smo tenzije, ali i bez toga nama ova utakmica mnogo znači, Voleo bih da ovaj meč odlučuje o tome ko će na šampionat Evrope", kazao je Ivanović.

Fudbaler Čelsija je rekao da bi voleo da se svi bave samo sportskim temama, a potom prokomentarisao izjavu albanskog selektora, Italijana Ðanija De Bjazija, da Srbija ima duplo jači tim.
"To je njegovo mišljenje i način na koji skida teret sa svojih igrača, ali mi smo spremni i bitno je ono što ćemo mi uraditi", zaključio je Ivanović.

Utakmica između Albanije i Srbije igra se sutra u 20.45 sati u Elbasanu.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

FOTO: Star Sport


tagovi

Radovan Ćurčićfudbalska reprezentacija Srbijefudbalska reprezentacija AlbanijeBranislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara