Komentari na vest

Nedelja u Seriji A: Zbogom Žang i hvala na drugoj zvezdici

H

Hahha cirkus klub ko uvek

pre 14 dana

I NEMATE 2 ZVEZDICE nego 1, jer imate 19 Skudeta a ne 20. KAKO STE OSVOJILI TOG JEDNOG???
I

Inter

pre 14 dana

Videces sledece sezone koliko Inter ima zvezdica, isto kao sto vidis da i tvoj klub ima 36, a ne 38 kako ti mislis. Zanimljivo kako vam lose idu osnovne matematicke operacije, negde vam lose ide oduzimanje, a negde sabiranje. Ko zna koliko bi vi imali, a koliko drugi klubovi, da niste radili to u cemu ste najbolji.
M

Mišo seljo

pre 14 dana

Žang je se negde debelo presabrao kada je pozajmio 275 miliona i založio skoro 70 %akcija kluba. Amerikanci će debelo profitirati .
I

Inter

pre 14 dana

Jutrasnje vesti kazu da ce Oaktree nastaviti istu politiku oko transfera (dok ne dodje novi kupac, ako ga vec nemaju). Nije bas da se Zang nije mesao u transfere, cesto je znao da sabotira prvobitni dogovor, i onda pocne da se cenka i spusta cenu i sve propadne. Cak ni slobodan igrac nije mogao doci ako prvo neko ode, iako je izvesno da ce taj igrac otici ubrzo. Pozitivna stvar kod toga sto Zang nece refinansirati kredit je prvo sto bi jos vise zaduzio klub, a i sa preuzimanjem Oaktree ukupan dug Intera se smanjuje za tih nekih 380m.
e

ej

pre 14 dana

samo familija moratti, mozda se opametili sad da ne treba da se razbacuje sa parama....i da vrate gume na dresu :D
U

Uvek protiv drzavnih projekata

pre 14 dana

Daleko od toga da je sigurno da ce im sve ostati isto i da je skroz izvesno da nece nastupiti nestabilnost kluba, to niko ne moze da zna. Inter je (tik) ispod reala i sitija? Zar je to sigurno da je vec i iznad bajerna, mozda cak i jos nekih klubova poput npr. Liverpula. Ipak je PL jaca od Serie A, koliko god ja voleo ovu drugu ligu, to je sigurno tako.