Pol Pogba (©Reuters)
Pol Pogba (©Reuters)

Pogba se povredio prilikom šuta, neizvestan za poslednja dva meča kvalifikacija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.11.21. | 21:25

Peh za vezistu Mančester junajteda

Povrede bez kontakta, kada se igrač sam uhvati za nogu, uglavnom su vrlo ozbiljne. Upravo to se dogodilo Polu Pogbi na treningu francuske reprezentacije, a posle lekarskih pregleda u utorak znaće se i koliko dugo će morati da pauzira.

Tokom šuterskog treninga u društvu Bendžamina Pavara, vezista Mančester junajteda posle udarca iz trka sa ivice kaznenog uhvatio se za desnu nogu i požalio treneru na bol u desnoj butini.

Izabrane vesti

Trenutak povrede snimile su kamere:

Pitanje je hoće li Didije Dešan moći da računa na Pogbu u poslednje dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, koje Francuska igra protiv Kazahstana 13. novembra kod kuće i tri dana kasnije protiv Finske u gostima.

S obzirom na to da im je dovoljna jedna pobeda iz tih mečeva da bi bili prvi, verovatno selektor Trikolora neće rizikovati Pogbino zdravlje, čak i ukoliko dobije zeleno svetlo lekara.

Ukoliko bude morao na dužu pauzu, biće to veliki problem za 28-godišnjeg Francuza kom nije dobro počela sezona. Niti igra standardno u Junajtedu, niti je na očekivanom nivou. Uveliko se priča o novom odlasku iz kluba bez obeštećenja, jer mu na leto ističe ugovor. Navijači mu zameraju da se zbog toga ne zalaže na terenu, ali on tvrdi da je još 2019. insistirao na novom potpisu, međutim, rukovodstvo je odlučilo da to ne čini i sačekalo da godinu dana kasnije aktivira klauzulu produžetka po istim uslovima.

Svakako, po trenutnom stanju stvari, ne deluje da ćemo Pogbu sledeće sezone gledati u dresu Mančester junajteda.


tagovi

Pol Pogba

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara