©Reuters
©Reuters

Počinje trka za Krstovića u Italiji, Fjorentina i Đenova već u niskom startu

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.06.24. | 02:39

Crnogorski napadač na radaru konkurenata Lečea u Seriji A

Uspeo je Nikola Krstović da se predstavi u dobrom svetlu tokom prve sezone u Seriji A, te bi već posle godinu dana provedenih u Lečeu, mogao da napravi novi korak na Apeninskom poluostrvu.

Crnogorski napadač se po dolasku iz Dunajske Strede ekspresno uklopio u novu sredinu, te je sa sedam golova opravdao 3.500.000 evra koliko je iznosilo njegovo obeštećenje.

Izabrane vesti

Igre nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde uticale su da privuče pažnju Fjorentine i Đenove, kako saznaje Đanluka di Marcio, pa bi Krstović već u predstojećem prelaznom roku mogao da promeni sredinu.

Poznati fudbalski novinar iz Italije istakao je da se trenutn osve svodi na opipavanje pulsa i da je čitava priča u ranoj fazi, ali je i naglasio da u oba kluba napadača Lečea vide kao odličnu opciju za upražnjeno mesto centarfora.

Fjorentina će u novu sezonu ući sa novim strategom, a Rafaele Paladino je već na prvom koraku istakao potrebu za pojačanjem u napadu. Primarni zadatak sportskog sektora Viole ovog leta je angažman špica, a Krstović se nameće kao zanimljiva opcija.

Slično gledište ima i Alberto Đilardino, strateg Genove, međutim na stadionu Luiđi Feraris će pre eventualne potrage za novom devetkom pokušati da u pregovorima sa Olimpik Marseljem dogovore ostanak Vitinje, napadača koji je zimus stigao u Seriju A na šestomesečnu pozajmicu i na devet prvenstvenih susreta postigao dva gola.

Leto pred nama će očigledno doneti niz zanimljivih transfera među kojima je sjajnu uvertiru predstavljao prelazak Kilijana Embapea u Real, a doprinos uzbudljivom prelaznom roku mogao bi da da i crnogorski reprezentativac.


tagovi

Nikola KrstovićLečeFjorentinaĐenovaItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara