Reprezentativci Španije (©Reuters)
Reprezentativci Španije (©Reuters)

Pobede Rapida i reprezentacije Španije donose u Mozzartu najveće kvote

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.08.24. | 11:11

Nigde nećete naći veće

Kreće nova nedelja, a sa njom i novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dva velika iznenađenja, odabrali su dve utakmice na kojima će kvota u svakom trenutku biti najveća na planeti.

Reč je o kecu na Rapid u rumunskom šampionatu i dvojci na olimpijski tim Španije na Igrama u Parizu. Te dve igre nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Meč 4. kola prvenstva Rumunije. Tim koji još uvek nema nijednu pobedu, Rapid, dočekuje Sepsi, ekipu koja je još uvek bez ijednog poraza. Rapid je u prva dva kola odigrao 1:1 sa UTA Aradom i 2:2 sa Klužom, a potom je prošlog ponedeljka izgubio od Petrolula sa 1:0. S druge strane, Sepsi je savladao u prva dva kola Politehniku Jaši (1:0) i Gloriju Buzau (2:1), a potom je odigrao 1:1 sa Dinamom iz Bukurešta. Ovo će biti treći duel ova dva tima u 2024. godini, u aprilu je Sepsi bio bolji od Rapida u Bukureštu sa 1:0, a potom i u maju u Sfantul Georgeu sa 3:2.

MAROKO M23 - ŠPANIJA M23 (PONEDELJAK, 18.00), DVOJKA 2,30

Meč za finale, meč za zagarantovanu medalju na Olimpijskim igrama. Marokanci su apsolutni hit turnira, do polufinala su stigli pobedama nad Argentinom (2:1) i Irakom (3:0) u grupi, a potom i Sjedinjenim Američkim Državama (4:0) u četvrtfinalu. Navijači afričke selekcije su potpuno okupirali stadione po Francuskoj, nesumnjivo će ih biti u velikoj većini i na Velodromu u Marselju. Španija kao aktuelni šampion Evrope u seniorskoj konkurenciji i jedna od najmoćnijih selekcija u mlađim kategorijama u prethodnoj deceniji, sigurno će se pitati mnogo toga na terenu. Do sada su Španci savladali Uzbekistan (2:1) i Dominikansku Republiku (3:1) u grupi, u kojoj su izgubili od Egipta (1:2), a potom su se u četvrtfinalu podigli protiv Japana i nadigrali sa 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara