Komentari na vest

Pešić se dogovorio sa Turcima, plata 650.000 evra

D

DjulaMeshter

pre gotovo 3 godine

Pa se ti posle vrati kad te ne bude niko hteo...
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Nemam nista protiv njega ali imamo trenutno igrace njegovog ako ne i boljeg kvaliteta u klubu. Nije jeftin a nebi dobili mnogo. Iskreno ako zelimo iskorak mora bolji napadac... sa srecom
V

Vlada92

pre gotovo 3 godine

Gledam free agents na transfermarkt..Daniel Sturridge,Bojan Krkic pa i Demba Ba a tu je i uvek neugodni Diego Costa.😅
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

Nevezano za ovu temu, Stanković traži visokog štopera za prekidi i razmišljanja o Dugaliću iz Kairata, odličan po meni bolji od Jovanovića i Babića zajedno ali ja bi razmislio i o Aleksandru Vukotiću,mlađi 25g.202cm.Kraljevčanin igra u Belgiskom Beverenu,za njegovu visinu strašno brz i igra levom nogom....
T

Terca

pre gotovo 3 godine

Jes štoper će da daje golove. Samo centarfor ni slučajno nemoj da daje golove.
B

Bakajoko Koverta

pre gotovo 3 godine

Zato cu ja da eksplodiram ove godine!
T

Terza reaguj

pre gotovo 3 godine

Ovo je odlicna vest za nas,bio sam se bas uplasio da ce ovaj amater da se ponovo vrati a jedva smo docekali da ga se resimo u prvom mandatu! Sad svim silama u napad na PRIJOVICA ili ARNAUTOVICA pa da kompletiramo odlican prelazni rok i konacno dovedemo spica Razbijaca kakvog nismo imali jos od Zigica i Mrdje,puna podrska za Terzu i upravu u inat svim dusmanima!
T

Tuplup

pre gotovo 3 godine

Aha, samo izrazi muzčku želju. :)
P

Prijovic

pre gotovo 3 godine

ODLICNO,FALIM TE BOZE SAMO DA SE NE VRACA VISE U ZVEZDU!

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Srećno Šiljo.
g

geo

pre gotovo 3 godine

Pesic sigurno nije spic koji treba Zvezdi.
E

Epppp

pre gotovo 3 godine

Da nisi možda ti?!
M

MILOJKO PANTIĆ.

pre gotovo 3 godine

Na teren izlaze igrači partizana, a evo i NAŠIH. 😂😂😂😂😂😂
R

Rasha

pre gotovo 3 godine

Prava odluka za njega, sto zbog love naravno, ali i zbog pritiska i svega sto okruzuje nas fudbal. Najbolji primer je Milos Ninkovic koji je otisao u Australiju i uziva covek u fudbalu, a ne da se plasi krimosa na i oko stadiona ...
O

Obrni...

pre gotovo 3 godine

...okreni, Zvezda nastavlja uspon. Da li se to nekome sviđa ili ne, to je njegova stvar. Vi koji se ložite da će Terza na sud,treba da znate da je delo zastarelo. Sa dokazima ili bez, ta priča je završena. A ako dodje Vidić, Partizan može komotno da se seli iz Srbije. Sledi košarkaški scenario.
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Izgleda da se desava ono sto sam napisao pre neki dan da Terzic vise nezna gde bije. Kad je otisao Milun bila prica vracamo Babica, onda ponuda za Babica vracamo Vuleta Jovanovica a mozda i nekog tamo iz Kairata? Sa Falcinelijem se nece potpisati ugovor jer mu je velika plata a dogovaramo se sa Prijovicem koji prvo mozda hoce da raskine ugovor sa Arapima a za svo to vreme Silja ima rok do 10.06. da se izjasni da li pristaje da se vrati ili ne. Kad ono i Milun i Silja odose u Tursku kao zbog manjeg pritiska. Pa jeste pritisak je manji zato sto tamo negde dobijes platu a ovde gospodin kaze nemojte da talasate navijaci imaju vase adrese. Ni malo mi se nesvidja kako se vodi ovaj prelazni rok. Da li ce u kvalifikacije za LS sa Pavkovim i Krstovicem na spicu? Daleko bilo nekih povreda ili kartona i sta onda? Onda Stankovicu improvizuj s Benom i Vukanovicem a ovi tastatura navijaci ce sve skupa da pljuju. Da bar hoce neko da se zajebe pa da kupi Petrovica, Nikolica, Gavrica...ne bi li se mozda malo prigasio ovaj pozar i pomogao da ponovo ne bude neka Omonija. Ali to je mrtvo slovo na papiru. Gledam jutros Gavrica izgleda da ga vremenska razlika ubila pa nezna ide li napred ili nazad. Bruka!
X

XD

pre gotovo 3 godine

Jeste bruka. To što mediji objavljuju, vi se pecate kao šarani i kad, naravno, nije istina onda pljujete.
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

Sjajna vest za Zvezdu. Čovek je u lošoj izraelskoj ligi utrpao 5 golova na tridesetak utakmica.
h

humska

pre gotovo 3 godine

Doticni je dao 22 gola kad je otisao iz zvezde.. Ono sto se znalo onda, sad svi zvezdasi priznaju kad ga ne zele u svom timu, a to je da je tesko drvo i da je sve sto je dao to je iz namestenih utakmica i nepostojecih penala.. To je u pokazao na bliskom istoku kad su cupali kosu koga su doveli, kao i Degenak kad je otisao pa ga brze najurili.. Zato sad ne mogu da prodaju nijednog igraca ni za 3m, a igraju LS.. Kako kaze Vidic..
P

Partizanu...

pre gotovo 3 godine

...je dao gol iz igre. Šta kažeš na to?
d

dodo

pre gotovo 3 godine

Prijović ili Arnautović!
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Jbg trosi g63amg pesicu...mora se sipati...salu na stranu momak je svaki dan na vracaru vozi g63amg i neka zaradio ga je. Nego ovi sto su uplaseni za scenario OFK-a neka ne brinu, zvezda ce ziveti i posle terzica, kao i partizan posle VVV...sebija ce ziveti i posle ove vlasti...sve je to iznad pojedinaca. Mozda ce biti u kanalu, ali ce ziveti...a dok ne dodju neki bolji dani za nas vi se stoko raspravljajte oko gluposti dok se pojedini bogate....alal im vera kako nas sve veslaju!!!
д

дд

pre gotovo 3 godine

Колико сам срећан што Колар и овај нису дошли код нас!!Хвала ти Боже!!!!!пресрећа сам.
S

Sladjann

pre gotovo 3 godine

Bolje da uzme lovu koju zvezda nemoze da mu pruzi......I'ma zvezda sada pankova!sta ce bolji napadac,plus oni klinci!!!!
Z

Zli_Vuk81

pre gotovo 3 godine

Pankov je half.
S

Sladjann

pre gotovo 3 godine

Ma slovna greska napadac.....zna se na sta mislim
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Pavkov, A ne Pankov! Zvezdasu moj. :)
Z

Zli_Vuk81

pre gotovo 3 godine

Onda ok. ;)
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Znaci pusti te price sledbenika ludog Zeksa koji mrze nas klub iz dna duse pa izmisljaju svakakve nebuloze,a sto se tice para da ih nema u klubu znas kada bi Dudici doveli svog igraca u klub i to Dragovica ali na kukovo leto,,,,,
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be ode Pešović u Turske. Će gi dovede Terzeta boleg napadača. Samoda sviju ostanu na okupu. Će uskočimo opet u ligi od šampioma. Ene može Prikovića da dodje ovdenak kude nas. Će gi utepamo sve i u našr ligi. I na pred Zvezda lej, i na pred Zvezda lej.
m

mile jna

pre gotovo 3 godine

zika zivac jedini gotivan grobar zdravog humora na stranici
m

mile jna

pre gotovo 3 godine

ma ne treba nam spic nek igra pavkov ok je i zamena mu ben ,taman da oslobodi krilo za pipa falka i mali krstovic bonus,kad vec nemamo kes za top spica
@

@@Mile jna

pre gotovo 3 godine

Mile idi na Lajkovačku prugu, ali po sred pruge, i sačekaj da prodje voz.
K

Ko...

pre gotovo 3 godine

...god dodje, biće odlično , samo opušteno. Za poslednjih 6 sezona , osvojili smo 5 titula. Igrali Evropu, nekoga i pobedili, uskoro u top 40 klubova. Neka hejteri hejtuju,Zvezda piše istoriju. A vi,kako te?
Z

Zvezdaš istok

pre gotovo 3 godine

OFK je završio istoriju. A šta će biti sa nama kada LICE ode, videćemo.
V

Vi...

pre gotovo 3 godine

... ste prošlost, a Zvezda evropski vrh.
S

Sone 2

pre gotovo 3 godine

VIDIĆ AKO SE PLAŠI ZA "SVOJU" ZVEZDU,NEKA PONUDI 30 MILIONA POMOĆ ZVEZDI,PA NEKA TRAŽI SMENU TERZICA,BIĆEMO UZ NJEGA. MUKA MI JE OD ONIH KOJI SE PLAŠE I ZNAJU ŠTA ĆE BITI,AKO SI COVEK IZADJI RECI, PONUDI POMOĆ, PONUDI REŠENJE...
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

@ sone2 , a meni je muka od takvih kao ti kojima je merilo ljubavi - novac. Zasto da daje svoj krvavo stecen novac i izvlaci ih iz dugova pa da onda ovi strucnjaci mogu neometano da marisu jer nemaju nikakav pritisak. Da moze kupio bi mozda Zvezdu , da je to reseno zakonski , a ovako Terza je tretira kao njegovo vlasnistvo. I covece da li znas koliki su novac dobili od UEFA za ove cetiri godine igranja u Evropi ? To su podaci koje nije moguce sakriti jer su na izvolte svima. A DUG POTPUNO ISTI , FAMOZNIH 50MILKI. Ma niko bre vise ni ne zna koliki nam je dug i kome se duguje. Magija radi fantastican posao za sebe i svoje ljude , a nama maze oci ovim transferima i nerezonskim potezima. Nateraju Bocka da se oprosti od zaradjenog novca pa tim kesom dovedu Falka. Kao Zvezdas iskreno se plasim da nam Magija sprema oproban scenario OFK Beograda. Osvanucemo jedno jutro u problemima , a on ce biti nedostupan kako na mobilni tako i fizicki jer bice na "skijanju".
h

humska

pre gotovo 3 godine

Za razliku od tebe Vidic ima mozga i razmislja svojom glavom, za razliku od tebe i slicnih kome je DR isprao mozak namestenim titulama.. Vidic zna da zvezda nebi postojala da nije Vucica i Terzic je tu dok je Vucic na vlasti.. Lako je Terzicu da dovodi igrace kad moze da primasi DESET stranaca sa milionskim ugovorom i drzava sve to pokrije..
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

Daj ti 30.000.000€ Pa ne moze da sine pare na lepe oci!!! Nek privatizuju klubove!!! Zvezda i Partizan su krave muzare, u Zvezdi za poslednjih 5 godina uslo skoro 300.000.000€ . A dug opet tu I jos sve veci I veci !!!!
G

Gost 007

pre gotovo 3 godine

Ja rekoh onomad, a to pre neki dan ponovi i veliki Nemanja Vidić. Kako jedan klub, koji igra evropska takmičenja 4 godine za redom, duguje plate igračima? Kako jedan klub, koji igra evropska takmičenja 4 godine za redom, ne može da proda igrača za više od 5 miliona eura?
A

A.. .

pre gotovo 3 godine

... Boaci,Grujić, Radonja?
А

АРАНЂЕЛ ГОЛУБОВИЋ

pre gotovo 3 godine

Сими из Кротонеа по трансфермаркету вреди 8 милиона, а уговор му је до лета 2021. е сад по трансфермаркету и Фалко кошта око 5 милиона, можда и може да се доводе, свакако нападач са највише голова од свих поменутих могућих опција
c

cpr

pre gotovo 3 godine

Zanimljivo, nece u srbiju za pola milke, nego u tursku da se bori za opstanak za 150k vise... Bas je sjajna situacija u necastivoj, nije ni cudo sto Vidic se plasi OFK scenarija
O

Objasnio...

pre gotovo 3 godine

... je vladika Ilarion koji klub je necastiv. Nema potrebe za dodatnim objašnjenjima.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

I sada cemo izvisiti i za Pesica,Prijovica i Fascinelija i moraćemo da jurimo opet nekog stranog kesa od napadaca kao po obicaju jer nam ostaju samo Pavkov ,Krstovic i Ben koji moze da igra napadaca ali samo po neki put,,,,
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Па брате вести да се дугује свим играчима, и да се "посебним" методана наговарају да прихвате смањивање плата, опроштај дугова. Зато би шиљо и многи други у "мирнију" средину где нема таквих метода, и примаш плату редовно. Позз
C

Crv

pre gotovo 3 godine

A gde si ti procitao da pise u medijima da se duguju pare igracima i ko je to iz kluba izjavio majke ti jedino ovde talasaju sledbenici ludog Zeksa o tome da bi pljuvali i blatili klub i Terzu u stilu igracima se duguje a mi dovodimo Dragovica za dobre pare,,,,I jer ti stvarno misliš da bi Dudici dozvolili da dodje Dragovic u nas klub ako nema para u klubu pa nisu oni sisali vesla,,,,,
C

Crv

pre gotovo 3 godine

A u Turskoj pored Kine najviše zavcu igrace za pare eto kako se igrac usrecio ali najjvaznije je da se pljuje i blati nas klub bez osnova,,,,
r

red star fanatic

pre gotovo 3 godine

Sad nam je laknulo!!
P

Pazi sad naslove!

pre gotovo 3 godine

Najnovija bomba! Luka Jović dolazi na pozajmicu prekosutra potpisuje! Veljković skoro sve dogovorio sa zvezdom,otpisuje na dve godine plus opcija +1 Radonjicu ističe ugovor marselj ga ne želi više! Nudi se zvezdi na godinu dana, BOMBA NAD BOMBAMA POVRATAK SIKIMICA I ORLANDICA U PAKETU TRAMPA za Spiridonovića i Vukanovića Srnic produžuje ugovor na dve godine, Gobeljic produžuje!
B

BS

pre gotovo 3 godine

Odmori malo i ne smaraj nas glupostima.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Nema sta, bio bi u rotaciji a za to imas Pavkova, Krstovica, Lazetica, nadolazi i Kahvic. Samo treba naci prvog spica, neku zverinu i to je to.
G

Gost 034

pre gotovo 3 godine

Ova uprava znala je često da pogodi s transferom. Ipak, ne deluju mi da znaju šta rade u ovom prelaznom roku. Do slednjeg dana ugovora ne znaju da li će potpisati Milunovića. Najava Prijovića, pa velika plata. Pomenuše i Arnautovića ... nedostižno. Na kraju pričaše kako je Pešić siguran (pošto su Arnaut i Prija otpali), on ode u Tursku. Babovića vraćaju sigurno posle dobre sezone u Portugalu, upariće ga sa Dragovićem, pa onda će ga ipak prodati zbog Jovanovića. Sa Vukašinom su navodno postigli dogovor u januaru, nigde to ne pomenuše tada, verujem da bi da je tako. Dragović je došao da bi ispunio dečački san i želju svog dede, to nije delo uprave. Rodić je pred izlaznim vratima, bekove nemamo godinama (on i Gajić pokušavaju). Ivanić odlazi posle kvalifikacija. Ovo nije rekla kazala, žuta štampa, sve ovo sam lično slušao iz usta uprave, a i svi vi ste imali priliku. Bojim se da od prevelikih najava, bombastičnih transfera i nikad bolje Zvezde ne dobijemo to što očekujemo. Samo da ne budemo slabiji. Očekujem da je period adaptacije Falca prošao, i da će se prikazati u punom sjaju, jer je jako dobar fudbaler.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Nije nasa uprava kriva uopste sto talasaju Vucelini mediji oko nasih navodnih zelja i transfera jer cim Terza ruca sa nekim taj satro dolazi 100% u klub sto je van zdrave pameti,i veliko je pitanje koga mi ustvari hocemo i sa kime ustvari pregovaramo,,,,
M

MUTA NIKOLIĆ

pre gotovo 3 godine

SVE JE TO NORMALNO 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
C

CZ

pre gotovo 3 godine

Kada ćete shvatiti da i ako dovedemo Prijovića on neće igrati ni pola utakmica. A koće onda da igra ostale? Poj pokojni deda.
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Nista strasno. Dovescemo Vujakliju.
V

Vidoviti

pre gotovo 3 godine

Cuj izbegao Zvezdu I otisao kod Turaka po "sigurne pare" sine kod njih je sve sigurno sem para a klub u koji je otisao ime je tesko izgovoriti,savet: Obrati se Dragovicu o casovima ljubavi..
D

Distorzija misli

pre gotovo 3 godine

Dobro je,ovaj metak izbegosmo.
S

Sale555

pre gotovo 3 godine

Uh ovo me obradovalo kao da smo potpisali Dragovica. Dobro da ne dolazi.
J

JSD-OVCI

pre gotovo 3 godine

Neko dovodi Saničanina, a neko dovodi Dragovića. Mislite o tome, nastaviće se...
G

Gost9

pre gotovo 3 godine

30:26 Ali ne razume svako ono što Vidić priča. Mislite o tome.
J

JSD-OVCI

pre gotovo 3 godine

@Gost9. Gledaj ti u svoje dvorište i pati. Vidić nije protiv dovodjenja dobrih igrača, nego je protiv kombinacija i drpanja.

DAKI **Stella Rossa di Belgrado**

pre gotovo 3 godine

Darjane vragolanu jedan ne može nikako da bude "japanski Seul"
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Pa druže ja ga molim već duži period da promijeni blentavu profi sliku medjutim slika nije ni blentava koliko je dotični
G

Gost1212

pre gotovo 3 godine

Nema veze, i prodali smo ga bez njegove volje u S. Arabiju, za evropu treba nam spic koji moze da daje golove
S

Srndać

pre gotovo 3 godine

Red bi bio da konačno dovedemo nekog krštenog napadača, dugo ga već nemamo. A imamo vezni red da se dobar napadač nadaje golova kao nekad Pančev, da ume da poturi nogu gde treba, da ima nos. Drago mi što Pešić ne dolazi i što je Falćineli otišao. Najviše sam voleo da dođe Arnautović, ali od toga ništa. Prijović bi sigurno bio bolja opcija od svih koji su se pominjali, osim od Arnautovića koji je zver tipa Ibrahimović.
B

Bata Kanda

pre gotovo 3 godine

Pa imamo Pavkova, dao je 2 Liverpulu, smršao je, vredno radi, ne treba trošiti pare kad već imamo dobrog centarfora.
G

Geograf

pre gotovo 3 godine

"Potom je išao na pozajmicu u japanski Seul..."
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Hvala bogu pa ode u Tursku. TVORZA nemoj da se igraš dovedi top napadača. Nemoj da čekaš do poslednjeg kola, kao ono kada su došli Marin i Boaći, dovedi ga od starta kvalifikacija.
H

Hoće

pre gotovo 3 godine

sve trči.
J

JSD-OVCI

pre gotovo 3 godine

@Hoće. Mukice koga vi dovedete za Intertoto ligu, mislim za kvalifikacije 😂
B

Bata Kanda

pre gotovo 3 godine

Nemamo para bato, shvati to već jednom, sad su i prosečni golgeteri mnogo skupi za nas. Problem je što nas prati loš glas, kasne mnogo sa isplatama, do sad je nekako i prolazilo al’ vidiš i sam da sad niko ne naseda na Terzine priče.
M

Misisipi

pre gotovo 3 godine

Alii kako je to moguce kad je zvezda projekat za evropu i ls hahaha
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Значи ипак долази у Звезду.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Kakvi Pesic i Prijovic treba da probamo dovesti Simija iz krotonea,decko je dao 20 golova u seriji a,a klub je ispao u drugu ligu,a ionako nam duguju novac za Vulica
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Dao je pola golova iz penala. I Tomane je za Tondelu dao 15-ak pa kod nas nista

Boka123

pre gotovo 3 godine

taj simy je na nivou falka, bilo bi predobro kad bi dosao
K

Klemen

pre gotovo 3 godine

Mozete Zvezdasi da mi lupate minuse do sutra ali verovatnoca da Simi dodje u Zvezdu je tacno 0%
g

golgol

pre gotovo 3 godine

dobro je, bolje Prijoviću dati 800k nego Pešiću 500k
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Боље и пријовићу милион него овој пањини и 100 хиљада. Лик је за нијансу мање лош од гардисте гобеље
D

DelijaPravi

pre gotovo 3 godine

Prijo, dobrodošao!
M

Makso32

pre gotovo 3 godine

Sta dobro dosao prijo?
M

Makso32

pre gotovo 3 godine

Jel brate sta dobro dosao, covek trazi ozb pare
G

GostPqo

pre gotovo 3 godine

Zeludac mi se okrene kad pocnu opcije sa vracanjem igraca, pogotovo evo sada opet sa Jovanovicem, pa.zar nije logicnije pustiti neko dete da igra ponekad, nego vracati tipa koji ozbiljnog fidbala nije video godinama? Hocemo li menjati transfer politiku konacno, mislim da je krajnje vreme.
G

Gost027

pre gotovo 3 godine

Ako ode Rodic, mi cemo biti slabiji itekako, onaj mali Jovanovic nikad nista nije znao, a sad jos nije ni igrao, sta ocekuju od njega? Da menja nekad Degeneka i Dragovica? Cemu nam sluze onda Pankov i Erakovic? Pesic isto nije za startnog spica, sam njegov odlazak u "mirnu" sredinu znaci da nije za nas, jer je Zvezdin dres itekako tezak, posteno od.njega, brine me samo situacija sa Rodom, morali.bi to da rese, da mu daju neku platicu bolju, jer mi ako ostanemo bez njega, onda cemo igrati bez bekova, jer mi desnog beka vec nemamo odavno, uz svo postovanje prema Gajicu za trud, daleko je on od kvaliteta za Zvezdu.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Krivo mi je sto nije dosao kod nas,italijan odlazi a napadac ni na vidiku jos ako daju Kangu za Krleta mislim da ce mo biti slabiji,i naravno ako dovedu Vukasina tek ce to biti promasaj godine.
V

Veri

pre gotovo 3 godine

Imamo na sredini ivanica bena falka katai i kangu plus ove nase maldje tako da bi se dala nekome sansa iz mladjih selekcija neko od pomenutih mora da ode. Ne sporim kangine igre nije los alibtreba praviti meste za mlasje igrace. Treba neko od njih da ode imamo dobar vezni red i bez kange. Treba nam napadac a previse igraca na sredini imamo. Treba dosvesti kvalitetnog napadaca. Odbrana sa dragovicem je dobila mirnocu. Treba levi bek nemoze vise rodic sam vise koliko dugo decko bez zamene igra svaka mu cast. Levi bek i napadac prioritet u ovom prelaznom roku. Postovanje za kangu alibqmo pretpani na sredini. Pozz
P

Popaaa

pre gotovo 3 godine

Odlično
E

Ejj

pre gotovo 3 godine

Da li je bolje po nas sto nije dosao, vidjecemo koliko ce golova da da u Turskoj Sve ispod 15 za citavu sezonu je bezveze.

Ivan Vesna Lakesic

pre gotovo 3 godine

Luka markovic
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Dobro, izbegnut Pešić. Svaka mu čast al nije za startnog napadača u Zvezdi. Bolje i njemu i zvezdi ovako
G

Goste

pre gotovo 3 godine

ima li zvezda skaute?
A

Andrej Mrkela

pre gotovo 3 godine

Izvolite, šta vam treba?
K

Kostadin Terzićć

pre gotovo 3 godine

Ja sam više za marketing
M

Maša Terzić

pre gotovo 3 godine

Ja skautiram džipove.
z

zaTer

pre gotovo 3 godine

Imamo bato al’ nemamo kintu, poskupelo sve zbog korone😉

Velibor Malesevic

pre gotovo 3 godine

Otisao kod turaka jer ce tamo dobiti dogovorene pare a kod nas bi se bukvalno cigancio i tuzakao da dobije zaradjeni novac. Pametan potez
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Pa nisu baš ni turci poznati kao redovne platiše, pogotovo ovi manji klubovi
M

Marav

pre gotovo 3 godine

Znači dogovorili se sa prijom, čim su pustili pešića
z

zak

pre gotovo 3 godine

Sad kad bi i Levandovski trebao doći u Zvezdu ovi isti bi rekli da nam ne treba.Baš me zanima koga bi oni to doveli,ali da je realna opcija za Zvezdu,iznesite prijedlog ili ste samo ''antiprotivni'' za svakog igrača.
R

Realno_

pre gotovo 3 godine

Nekad je Levandowski bio u Zvezdi, strucnjaci rekli svoje "nije za nas"
N

Nije nego

pre gotovo 3 godine

Falcineli!
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Pa kako madjijo da ti ovaj VRSNI GOLGETER promakne za tricavih 650.000,00 € kad imas budzet 50.000.000,00 €?!Ili mozda ti najbolje znas kako je bio najbolji strelac lige a nije mogao da postigne gol protiv CSKA?!
k

koje gluposti

pre gotovo 3 godine

a tvoji bi ga dali protiv cska???
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Mi nismo sampioni.
G

Gosturinac

pre gotovo 3 godine

E moj ti,nista ne proveravas a sipas nebuloze te godine kad smo igrali protiv Cska Zvezda nije bila sampion na pocetku sezone to je prva Milojeva sezona ono kad smo redom izbacili Spartu,Krasnodar i pobedili Keln dva puta,tek je kasnije Pesic postao prvi strelac lige
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Pa u sezoni kad je resetao mreze od Subotice do Vranja i "doneo" vam titulu bio je najbolji strelac ili nije?!
M

Milko

pre gotovo 3 godine

Stiže Makarić.
N

Ne, nikako

pre gotovo 3 godine

Decko zna fudbal - malo manje od nista! Drvo!!!
G

Gost123455

pre gotovo 3 godine

Odlicno, sad po nekog golgetera Ne trebaju nam vise napadaci koji daju golove jednom u 2 meseca
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Treba nam napadač koji čini tim boljim, to je Falcinelli radio sasvim dobro. Bas me briga da li će napadač ili poluspic dati 20 golova, ako tim daje golove
@

@Мики

pre gotovo 3 godine

Фалчинели је можда добар као подршка нападачу али као први шпиц није никако нама треба нападач егзекутор као боаћи у првом мандату а не као неко ко ће игратиза екипу за екипу има ко да игра а ко ће гол да да
D

Djuraa

pre gotovo 3 godine

U neku ruku mi je i drago sto nije dosao kod nas
D

Dojcilo

pre gotovo 3 godine

Huuuh, imamo vise srece nego pameti.
k

kme

pre gotovo 3 godine

igraj ti samo kod turaka.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Dobro je. Već sam se uplašio da će kod nas.