Komentari na vest

Pešić puca od samopouzdanja: Sad sam bolji igrač nego u prvom mandatu

G

Gostistima

pre oko 2 godine

pricao da nema kvalitet jer mu Terza to rekao i nudio mu platu 300000 i to da bude rez spic sad kad nema koga 800000 e plata i odma prihvatio sad se ne zna ko je gori da li Terza ili silja
M

Marko Dužni

pre oko 2 godine

Skoro je pricao kako nema kvalitet (ironicno ili ne, nije bitno) a danas vec puca od samopuzdanja. Hvali sam sebe. Bio poslat na pozajmnicu u Seul i to iz Saudijskog kluba. Bio u Izraelu, pa u nekom Turskom klubu... Ozbiljnog fudbala video samo na televizoru. Ali to mu ne smeta da sad priča. Ipak nije sam dosao vec ga je neko doveo. Po principu "cekaj da se setim ko je ono igrao za Zvezdu skoro"!? Šiljo, Milun... e da, i Veške. "Daj da ih okrenem. Gde li su, sta rade"?
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Доведите Боаћија из Челзија за 50 мелеона.
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Bolje ti gledaj da vi nekoga dovedete inace ce vam i slabije ekipe od Radnickog biti problem…
E

El loco

pre oko 2 godine

Dobro mi dosao Šiljo,sad kidaj
N

Nidzo _10_

pre oko 2 godine

Bolje da smo doveli Adama Traore iz Serida otisao u Ferencvaros kida, nego dovodimo sve stare igrace, trebalo je imati strpljenja za ohija nema momak lopti braca se na centar kako ce da postigne gol
E

Evo

pre oko 2 godine

Ne znam kome ovaj decko smeta, al kad bude strpao 30 komada ove godine i jedno 3 na derbijima, bice vam zao sto ste ga ovako bedno docekali...
d

deki22

pre oko 2 godine

pitam se ko ce biti ovogodišnji causic...

gemathegreat

pre oko 2 godine

Dobro došao Šiljo a kome nisi po volji za zeta te imao !!!
B

Bbbp

pre oko 2 godine

Zar ovaj nije rek’o da sada nije još spremne i da nije u formi,kako su ga uprava i menadžeri nagovorili,sta muti ovaj Terzić i Mrkela strašni,nemogu da nadju pravog špica već dve godine sad će treća,treba neki ozbiljan špic sa Katajiem i Ivanicem da naprave ozbiljan napad a ne ovaj nije imao gde pa aj u Zvezdu!!!!
I

Igor78

pre oko 2 godine

Ako vam je ovaj pojačanje za Evropu, ništa onda....
g

gost978

pre oko 2 godine

Gledam sinoć one "makedonce" protiv Dinama. Igra za njih neki brazilac Queven, mlad momak 23 godine, jako dobar centralni vezni, pregled igre i pas odličan, dobar dribling i kontrola lopte, došao kod njih za smešne pare da igra. E sada meni nije jasno kako Partizan i Zvezda nisu sposobni da pronađu barem po jednog takvog brazilca baremn na svake dve godine, a raspolažu sa 10-20 puta većim sredstvima od ovog kluba iz Makedonije. Ako nemaš spremnog igrača za prvi tim sa 19 godina, tvoja omladinska škola nije dobra. Ovo što prodaju Partizan i Zvezda je kikiriki, prodaju klince za 20 godina za 2-3 miliona, a nema ko da ih zameni. Dinamo proda rezervnog igrača za 7-8 miliona, ej ljudi. Sinoć gledam nekog klinca sa 19 godina, destku nosi u Dinamu, Baturina se zove - momak odvaljuje koliko je dobar sa loptom, dribling, dodavanje. Gde su naši klinci sa 19 godina u CZV i PFC? Ah da, idu u Almeriju za 3 miliona!
@

@

pre oko 2 godine

Zato sto dovode samo ono sto im menadzeri ponude, nece d#petom da mrdnu, i jedni i drugi. Kao sto sve ovde funkcionise, ako si na nekoj bitnijoj funkciji ne radis nista
C

CrazyMike

pre oko 2 godine

Kako ono bese, "nemam ja kvalitet za ovu zvezdu", ali ces ipak da uzmes pare
V

Vuc

pre oko 2 godine

Najsporiji i fizicki najslabiji napadac u Zvezdi.
@

@Vuc

pre oko 2 godine

Ti si inace jako kompetentan da das sud o njemu... Igrao si fudbal samo na fizickom u osnovnoj, i u kraju na lokalnom terenu ali iskljucivo jer je lopta bila tvoja ..
D

Drvo

pre oko 2 godine

Taman ode čovek sa brojem 93 i sprema se za odlazak 99, dođu 72 i 80. Hoćemo li se ikad rešiti hokejaških brojeva
@

@drvo

pre oko 2 godine

Smorio si ... Daj jos koji put ponovi komentar da budes siguran da su bas svi procitali....
T

TheNorwegian

pre oko 2 godine

Boaci i Savic su bez kluba
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Dobro dosao Siljo, nadam se da ces ove sezone oboriti sve svoje rekorde.
M

Marko Mindžan

pre oko 2 godine

Hoce, po plati koju je dobio. Doduše pola uzme, pola Magiji daje. Takvu platu je mozda mogao dobiti jedino Arabiji, Emiratima uz pomoc menadzera. Mada se ni tamo nije nesto proslavio. Slali ga na kaljenje u Seul!
Z

Zn

pre oko 2 godine

Siljo majstore dobrodosao, uz Kataija, Ivanica, Kang(v)e, Bukarice i odbrane da ne spominjem, ne secam se da smo bili ovoliko jaki. Jedva cekam da ih vidimo zajedno
S

SFRJ

pre oko 2 godine

Ti mali za strugom, ti ćeš biti bek.
E

Esex

pre oko 2 godine

Sad imamo 3 spica,spominje se i onaj iz genka a igramo taktiku sa jednim..mozda se planira prodaja ohija,ne znam..znam da nemamo desnog beka u prvoj postavi kao i da nemamo zamenu rodi..
T

Tirole

pre oko 2 godine

Neukusno je pricati o sebi. Hvaliti se. Posebno ako znamo da je to nazovi veliko iskustvo sticao u Saudijskoj Arabiji, Izraelu ili nekom Karamruku. Takodje apostrofira da lepo igrati Ligu Sampiona a tek onda da je lepo igrati i za Crvenu Zvezdu, sto nam nedvosmisleno pokazuje motiv njegovog dolaska. Iz svega navedenenog se jedino moze zakljuciti da je neostvaren kao igrac i da olako shvata dvomec protiv Luksemburzana koji ih zbog takvog arogantnog stava mogu spustiti na zemlju. Pominjali su bombe, licitirali i na kraju doveli najsporijeg igraca koji kome je Srpska liga bila vrhunac karijere.
V

Vete

pre oko 2 godine

Prijatelju, ne tražimo mi Levandovskog... Počni da koristiš one šanse kao protiv CSKA i dobri smo
K

K1996

pre oko 2 godine

Skoro istu situaciju je imao Pavkov protiv Rendžersa na 1:0, pa se nije ni potrudio da dođe do lopte. Ovaj je bar pokušao... Radonjin promašaj u Beogradu, i Benov udarac u Moskvi koji niko ne spominje, rešili su dvomeč. Pozdrav!
A

Angels&Demons

pre oko 2 godine

Svaka čast fotografu, Mrkela tačno ispod svetla, oreol sveca...:D
V

Vuc

pre oko 2 godine

Novi Kaludjerovic. Nema kvalitet za Crvenu Zvezdu u Evropi samo za domacicu. Bacen novac za matorog igraca. Dajte Afrikanca u napadu.
G

Gost banjalucki

pre oko 2 godine

ODLICNO DIVNO !!! SVE POHVALE ZA RUKOVODSTVO, MA BRAVO !!!JEDVA CEKAM SVE UTAKMICE
P

Puzevi i Kornjace

pre oko 2 godine

Sad nasa uprava moze da organizuje para Olimpijadu na stazi Marakane,da se takmice Najsporiji napadaci u istoriji Srpskog fudbala: Ben,Pavkov i Pesic zvani puzevi i kornjace!
G

Gx

pre oko 2 godine

Dobro nama dosao...ali me strasno nerviraju ovi visoki brojevi...onaj 80...ovaj 72...bre pa ni u basketu ovo vise nema...
V

Vinnie Jones

pre oko 2 godine

Jel moguce da jedan isti lik pusti 30-40 komentara u kojima mahom vredja Pesica, menja nadimke i sam sebi replicira, sebe podrzava....? Zaista sam mislio da tako nesto ne postoji, ali ovo je ozbiljna dijagnoza...
S

Smesan igrac

pre oko 2 godine

Obican klovn od igraca,isto je pojacanje ko da smo vratili opet Boacija! Po jedan gol na 20 meceva pa povredjen 5 godina,isti takav tip je i pesic! On i Boaci braca rodjena,gori od goreg..🤮
r

reb8888

pre oko 2 godine

...kada izgovaras Boaci treba da stojis mirno...legendo fudbala i buduci treneru Real Madrida...
Џ

Џони

pre oko 2 godine

Мислим да је крајње време да Моцарт уведе да не може свако тек тако да пише коментаре овде . Значи регистрација обавезна , и онда неће бити оваквих ботовских коментара ; из авиона се види да неко овде намерно пљује из ко зна којих разлога овај трансфер . Пешић је играч који је знатно напредовао , и уверен сам да је квалитетнији него што је био у првом мандату , на крају , дај пустите човека да нам на терену покаже шта је и ко је . А уверен сам да ће запушити уста злим језицима .
I

Ivan Botić

pre oko 2 godine

A gde je to napredovao? U Al Gilaju, Makabi Haifi ili Karamguruku?
G

Gostgostgost

pre oko 2 godine

Dzaba registracija kad i pored registracije svako moze da ti krade nik. Kad to rese, mozda moze registracija. Bukvalno im jedna linija koda to resava, ali i to ih mrzi.
G

Gost334a

pre oko 2 godine

Nadam se da nece sad ostaviti Pavkova, a prodati Ohija. U tom slucaju imali bi 2 Pavkova...tj dva Pesica, kako vam volja. Tandem u napadu bili bi Spor i Sporiji!
@

@gost334

pre oko 2 godine

Dobro je sine, ovo ti je vec deseti komentar slicnog sadrzaja....samo menjas nadimak i saljes slicne komentare....odmori malo...
K

Katai.

pre oko 2 godine

Bogami tebra bila bi to mrtva trka izmedju njih trojice,pavkova,pesica i bena... Spor/Sporiji/Najsporiji...tako bi to izgledalo!
K

Keba

pre oko 2 godine

Iskreno, mislim da nista nismo dobili njegovim dolaskom...sto se tice kvaliteta u napadu. Niti je brzi, nit je jaci u duelu od Ohija i Pavkova. Daj Boze da gresim, pa da covek u evropi trpa golove. Za ovu domacu cunga lunga ligu, nije trebao dolaziti...
@

@keba

pre oko 2 godine

Iskreno od Ohija je svaki omladinac Zvezde jaci u duelu .. Ohi ima druge kvalitete ali duel igra sigurno nije! Taj segment kod njega bukvalno ne postoji.
M

Marko1105

pre oko 2 godine

Pesicu dobrodosao! Ponovi 29 golova i 21 asistenciju od proslog boravka u klubu i sve ce biti ok!
P

Penzioner

pre oko 2 godine

Ma hoce jasta ponovice sve to sad sa 50 godina,reumom i isijasom u ledjima i hronicnim povredama! Turci jedva docekali da mu vide ledja koliko je "dobar" a mi ga docekujemo kao da je Ronaldo,to samo u Srbiji ima i nigde drugde!
D

Djordjo

pre oko 2 godine

Dobrodošao kuci Jos Milun i sve uzimamo
B

Brz napadac

pre oko 2 godine

SAD PRODATI PAVKOVA I BENA,DOVESTI BRZOG SPICA I TO JE TO! OHI,PESIC I TAJ TRECI SPIC,DOVOLJNO ZA LS!
Б

Блок

pre oko 2 godine

И да играју по 30 минута. Пешић нпр Охи...и онда неки ветеран ,чисто за куп
I

INFO

pre oko 2 godine

Desers je jednom nogom već u Zvezdi. Čeka da vidi da li će Zvezda ući u LŠ, ako udje dolazi 100 posto. Godinu dana pozajmica sa time da se Zvezda pita jel hoće posle pozajmice da ga otkupi.
S

Savatije

pre oko 2 godine

Do juče je igrao cipiripi kup, a sad mu zinulo du*e za LŠ. Baš skromno sa njegove strane.

Bojank91

pre oko 2 godine

I Zvezda je bolji tim
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Posle dužeg vremena SOLIDAN PRELAZNI ROK. I dalje mislim da posle dve LŠ i tri proleća u LE, i kada smo sada u dobroj prilici da i sada igramo dve LŠ za redom, mislim da smo trebali da budemo već u situaciji da dovodimo za klasu bolje igrače. Očigledno je da Zvezda još nije dostigla taj nivo da daje plate igračima 1.5, 2 miliona evra. Dobra stvar kod ovog prelaznog roka je da nisu dovodjeni skupi mrtvaci koji ne igraju a sisaju Zvezdi krv. Nadam se da ćemo posle ove dve LŠ koje ćemo sada igrati za redom, moći da dovodimo prave zveri od igrača, i da će igranje Zvezde svake godine u LŠ biti kao dobar dan, kao nešto što se podrazumeva. Najveća je Najveća moja Zvezda Crvena.
Б

Браћо моја

pre oko 2 godine

Циганска,не знам за вас,али кад крену Евро квалификације,ја сам срећан као мало дете,жена ми звоца,докле ће то да те држи...сваке године иста прича. Не могу да дочекам трећи август,да одем на стадион... Признајем,не идем на домаће утакмице,кад деца мало порасту,водићу их,овако обавезе не дозвољавају. Одавно нисам имао неки овакав осећај,мислим да можемо да направимо искорак у европи ове године.Екипа надограђена,Деки се много намазао,појачања коначно погођена. Из ЛШ као трећи у ЛЕ,па до полуфинала,а онда како буде. Поздрав,и да напунимо стадион и згазимо ко год нам дође од ове две екипе!!
B

Bruka

pre oko 2 godine

Toliko je kvalitetan i dobar spic da su turci jedva docekali da ode iz kluba za najminimalnije moguce obestecenje.
N

Narikača

pre oko 2 godine

@BRUKA je da si sam sebi nalupao 25 pluseva čim ti je izašao komentar. A na ovoj vesti si ostavio bar 10 komentara.
П

Понос града

pre oko 2 godine

Дуго нисам остављао коментаре... Шиљо,добродошао!Надам се да ћеш се надавати голова и да ћемо играти ЛШ!После дужег времена идем на стадион...
n

neutralni gost

pre oko 2 godine

Ne znam cemu ovoliko negativnih komentara. Nije to isti igrac koji je igrao pre nekoliko sezona. Npr on je prosle gudine u izuzetno tvrdoj turskoj ligi dao 14 golova, sezonu pre u Makabiju 10 golova ali je odigrao i 23 utakmice naspram 31 koliko je odigrao u Turskoj. Mislim da je ovo jako dobar potez Zvezde.
p

pa....

pre oko 2 godine

zatto sto je pola napisao jedan bot
G

Grožđe

pre oko 2 godine

Zamisli ljudi nisu srećni što ćemo se Ohija ratosiljati posle 6 meseci zbog starijeg, lošijeg i skupljeg fudbalera koji je pritom do pre nedelju dana sa onom svojom ironijom sramotio klub. Baš čudno stvarno, šta je sledeće, ljudi ne žele Mustafa da se vrati u Zvezdu, nemoguće.
n

neutralni gost

pre oko 2 godine

dobro strucnjaci, zivi bili pa videli.
Р

Ратнемок иљашоп

pre oko 2 godine

Свети великомученик Мркела
B

Botovska posla

pre oko 2 godine

Svaki komentar koji je doticni napisao na ovoj vesti je isti lik, pljuje Pesica uzdize Ohija....
F

Fejnord

pre oko 2 godine

Pa za to sto tvoj miljenik pesic od 40+ god.Ohiju nije ni do kolena,ljudi to vide zato to i pisu,sta ti tu nije jasno?
G

Gost7556

pre oko 2 godine

Sve ove pljuvačke komentare prema Pesicu pise jedan lik i onda nabije pluseve sam sebi
P

Providan si....

pre oko 2 godine

Jel to pricas o sebi? posto si ti upravo taj jedan te isti lik koji sa razlicitih nick-ova na svakoj vesti o pesicu ostavlja na stotine komentara lazne podrske iako je 97% navijaca Zvezde protiv njegovog dovodjenja!
K

Kme

pre oko 2 godine

Ajd nam reci te koji napadac je u jednoj sezoni dao 29 golova i 21 asistencije u nasoj ligi??
3

33.gola ohija

pre oko 2 godine

Ohi u Norveskoj ligi koja je od nase jaca za 5 klasa prosle godine postigne cak 33 gola na 40 utakmica i bude zvanicno proglasrn za najboljeg strelca cele Norveske i drugog strelca cele Evrope! pesic o tako necemu moze samo da sanja!
G

Gost@33 gola Ohija

pre oko 2 godine

Brate, iskreno, iznalupao si se. Prvo, norveska liga je sve samo ne jaca od nase, imaju dva-tri polupristojna tima, ostalo budi Bog s nama. Drugo, jeste Ohi dao puno golova, i meni apsolutno ne smeta, zelim da ostane u Zvezdi, ali realno, statistiku koji je Pesic imao u prethpdnom mandatu tesko da je iko ikada igre imao. I to cak nije ni bio starter. Sa druge strane, Pesic se dosta vise uklapa u nas sadasnji stil igre od Ohija. I mislim da je Ohi prodat, nego se cekalo da dovedu napadaca pa da to ozvanice.
N

Necemo pesica

pre oko 2 godine

Da je icemu valjao ostao bi u turskoj 100%,ovako cim su ga turci tako lako pustili da ode iz kluba samo da bi ga se otarasili dovoljno govori o njegovom "kvalitetu"! Najgori moguci spic koga smo mogli da izaberemo od svih onih ponudjenih!
š

šta ono bi

pre oko 2 godine

Jel ovo Mrkeli NLO iznad glave ili oreol svetitelja? Naš je direktor posebnog kova!
P

Prevara

pre oko 2 godine

Ovaj Ohiju ni kopacke ne moze da cisti! pesic zvani prevara od igraca!
g

ga

pre oko 2 godine

Gledam sliku... Mrkela ima oreol...
K

Kon

pre oko 2 godine

Ga@To je oreol nepogrešivosti i istančanosti njuha u izboru i dovođenju igrača.
U

UZ22

pre oko 2 godine

Zvezdo, za LS ti treba igracina a ne igracic, to nije pojacanje to su menadzerska potkusurivanja sa zvezdanom, nadam se da ce Ben kao i uvijek kad je muka uci i zabiti koji gol, pesicu nisi igrac za zvezdu, ovako u zivotu sve najbolje ti zelim, al za zvezdu nisi
g

ga

pre oko 2 godine

Ben ce kao i uvek uci i kao uvek nece se ni videti. Davno je bio Salzburg. Zadnje tri godine, Ben je vise stetocina nego koristan. Ima nula prodora i nula centarsuteva po mecu (nase stealth krilo). Totalno beskoristan u svim jacim mecevima. Jedino sto moze da radi je da se sunja izmedju redova i pokupi neki otpadak. To radi u nasoj ligi. Protiv jacih timova ga nikad nema. Samo pada pri svakom kontaktu. Sublimacija njegovih sposobnosti je utakmica u Bragi nakon naseg izjednacenja... Ben se nalazi u sansi... (ali se nasao u offside od bar 3 metra pa je na kraju dosudjen offside) trci pun sprint od 25-30 metara, juri ga visoki (citaj najsporiji) stoper Brage i stize da izblokira... pri cemu Ben ni ne pokusava da sutne, nego da padne. E to je Ben
M

MareCzBGD

pre oko 2 godine

Ovaj je pre 10 dana rekao da nema kvalitet za nas.
C

CaleB pravi

pre oko 2 godine

Pa da...tako se valjda pokazuje koliko si "psihicki sazreo"..smejurija.

cofi_pfc03

pre oko 2 godine

Prodaju Ohija da bi doveli Silju Pesica koliko glup potez.
@

@cofi

pre oko 2 godine

Ne vidim razlog da ti brines za Zvezdu, valjda u tvom klubu ima bitnijih stvari za sekiraciju? A budi siguran da ce upravo Pesic pokazati na Derbiju koliko je "los igrac"...
D

Drvo

pre oko 2 godine

Bolji je Silja igrac i to dosta.
K

Kao okoreli

pre oko 2 godine

ZVEZDAS kazem da on nije nikakvo pojacanje...verovatno uklapa se u Terzicev dil...
G

Gost123456

pre oko 2 godine

Koliko vidim psihički i nije sazreo čim je uzeo broj 72
D

Drvo

pre oko 2 godine

Treba ograniciti od 1 do 25 ili 30 i cao.
O

Ohi prvi Spic

pre oko 2 godine

OD SVIH PONUDJENIH SPICEVA MI DOVEDEMO NAJGOREG I NAJSPORIJEG,SACUVAJ BOZE CCC... 🤦
S

Sarloa

pre oko 2 godine

Sad imamo "drim tim" spiceva Najsporijih u celoj Evropi! Ben..Pavkov..Pesic... Spor-Sporiji-Najsporiji! Sta radi uprava pa ovo je za neverovati!
P

Pera!

pre oko 2 godine

Da li je normalno da ce utakmica zvezdina utakmica igra na 40+ stepeni? I to u 7 sati,I da se rizikuje zdravlje svih igraca na terenu?
B

Borko52

pre oko 2 godine

Da li je normalno da ce utakmica zvezdina utakmica igra na 40+ stepeni? I to u 7 sati,I da se rizikuje zdravlje svih igraca na terenu?
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

A dali je realno da ovoliki narod iz dana u dan ide na njivu u dnevnicu od 2500 din na 40+ stepeni,za fudbalere manje vise koliko su placeni treba na toj temperaturi da trce 8 sati.
M

Mop

pre oko 2 godine

Ko si ti? Pera ili Borko
@

@mop

pre oko 2 godine

Ti rece da komentarises vesti iskljucivo vezano za tvoj klub... jel si ti to poceo da navijas za Zvezdu, ili si samo svratio da pustis koju suzu kroz kuknjavu?
Š

Šizojinjo

pre oko 2 godine

Čudno, niko da pita zašto se do pre nedelju dana palio ko hepo kocka na internet komentare u medijima, a sad "puca od samopouzdanja". Makar vi iz Mocarta, vi obožavate da istražujete šta igrači rade van terena, pa Falko ne zna engleski, pa Pićini lenj, pa se Pavkov posvađao sa trenerom, pa se Kanga posvađao sa trenerom, pa Borjan i njegova supruga prave dramu, a za ovo, ništa. Doduše oprošteno ako vam je Terzić zabranio da pitate, dešava se :)
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Ako je zamena za Pavkova to jest ako Pavkov ide ok. Ako ste vratili Silju da bi prodali Ohija, vi niste normalni. Sa ovim su se složili...
I

Info

pre oko 2 godine

Pešić je zaista bio u top 10 najboljih strelaca u Turskoj, mogao je više golova postići da je iskoristio promašeni penal i neke šanse. Asistencija je takođe i više od 4 mogao upisati da su mu saigrači bili precizniji. Naravno, u Zvezdi se očekuje da se svaka šansa iskoristi i budeš 100%entan. Ipak, dolazak Pešića ne isključuje dolazak Desersa od kojeg se nije odustalo. Maksimović, Desers i Muriljo su igrači koji bi trebalo da se završe. Eraković ide u Francusku nakon završetka kvalifikacija najverovatnije, uz obeštećenje od oko 12 miliona evra.
J

Joo

pre oko 2 godine

Pesic je bolji spic od Ohija jeste da je dao 11 golova ali je nekako spor svi golovi koje je dao su iz peterca videlo se protiv Rendzersa da to nije to!!!
n

nemanja1512

pre oko 2 godine

a odakle spic treba da daje golove majke ti? sa pola terena?
P

Pancev

pre oko 2 godine

Centrafor treba da bude gospodar sesnasterca a ne peterca!!
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Na redu su da se pojacaju Radnicki Nis i Cukaricki nekim strancima i prodju Volfsberger i Tvente posto se ocekuje da prvo kolo prodju bez problema.
9

929293

pre oko 2 godine

Idemo Siljo!!! 🔴⚪️