Komentari na vest

Partizan u Poljskoj bez Kanutea, Jankovića i četvorice bonusa

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Neka je Bog na pomoci Partizanu sa ovim igracima i onom igrom...
N

Neverica

pre oko 2 meseca

Najbitnije da su na put krenuli antara i šćeka....
k

kkkkkkk

pre oko 2 meseca

igraće: Jovanović - Lazarević - Marković - Mujakić - Antić - Owusu - Arriaga - Severina( Goh) - Zahid - Kalulu - Saldanha i izgubiće se 2:1 ili 3:1 a trebalo bi da igraju : Jovanović - Đurđević - Marković - Mujakić - Jurčević - Arriaga - Stjepanović - Severina - Natcho - Zahid - Saldanha pa da se gurnu mladi Stepanović i Đurđević, da se u njima dobiju igrač i da što pre iskuse kvalitetnu evropsku ekipu i snagu i brzinu, a pre svega čvrstinu koju nesumnjivo imaju igrači Dinamo Kijeva i da se naviknu makar malo za revanš gde će se juriti zaostatak. Svakako, na ovaj tim je objektivno potrebno 8 igrača, jer je ovo najnekvalitetniji tim Partizana koji sam gledao u svom životu, ali je hitno neophodno barem 2 preozbiljna pojačanja, vezni koji bi pokrpio ovo što ne liči ni na šta, i levo krilo, da se makar dobije širina u napadu i igra 1 na 1. Ne pišem da je neophodan štoper, lider, neko ko bi kvalitetom odskakao, što je neophodno već dobre 3 godine, jer je jasno svima da će se gurati Marković i Mujakić koji su kriminalni i da je nedostatak istog nešto sto najviše i fali ovih par sezona
Z

Zoki959

pre oko 2 meseca

Šta je sa novom garniturom dresova ? šta radi menadžment kluba ? primate platu i ladite jaja bagro lopovska , i posle pričate kako vam je stalno neko drugi kriv. Treba nešto i da se radi za dobrbit kluba a ne samo prazne priče !!!
A

Aaa Franjovci?

pre oko 2 meseca

Pa đe su vam ta talentovana đeca iz najbolje omladinske škole posle Ajakseve?!

Boban Bovan

pre oko 2 meseca

koliko poznajes igrace a Zubaire nigde ?
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

Molim redakciju da na vestima o nasem PARTIZAN-u vise ne stavljaju niti jednu sliku sa Ovusuom... ne mogu ni na slici da ga vidim a da ne pricamo o terenu... isto tako ih molim i za Kalulua... VOLIM PARTIZAN
B

Brateee

pre oko 2 meseca

Što nas smarate ovakvim vestima kad se zna da već posle prve utakmice oni ispadaju.
p

pih bre

pre oko 2 meseca

i grobari vole hrvate
M

MILISAV

pre oko 2 meseca

MAJKA MU IZ ČAČKA
G

Grobarii

pre oko 2 meseca

Treba sa kazu ukrajincima da i oni vole Hrvate
Z

Znamo, znamo

pre oko 2 meseca

Ko ih voli i ko za njih navijao kad igrao Partizan protiv Kroacije i ko Im davao podrsku na trening, ili ko navijao protiv Čukariskog kad gostovao Olimpikos.
H

Haha

pre oko 2 meseca

Genijalno. To bi pomoglo zaista. Bar ih ne bi ponizili.
B

Boxer

pre oko 2 meseca

Ukrajinci su uvek bili bliski sa hrvatima
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

Jesu,jesu. Pricali su o toj velikoj ljubavi Ivkovic Tomica,Jurisic, Zoki Vujovic,Bracun Milivoj, Juric Goran(to je onaj koga su zvezdasi molili da Kroacija pobedi Partizan 1997-e) i Robi od Jezevice kod Cacka Prosinecki.
F

Fudbalista

pre oko 2 meseca

Crno nam se piše sa igrom kao protiv Napretka a Dinamo nikako nije Napredak. Imamo spor i bezidejni vezni red, imamo krila koja ne umeju da upute centašut nemamo centralnog veznog, ili imamo Natha koji ne može da igra 90 minuta i nemamo centarfora koji skače ili razbija oko sebe snagom. Sve to nemamo. Ali zato imamo upravu koja jedina radi protiv svog kluba i trenera koji misli da može da napravi igru sa postojećim igračkim kadrom.
A

Alo decko

pre oko 2 meseca

Sta ce ti Kanute kad imaš Šćekića, Trifunovića, Goha i ostale raspade.
?

?? JANKO

pre oko 2 meseca

Mali jankovic je bio odličan na proleće jad je ulazio, dobar tehničar, pravo krilo. Inače Kalulu na silu igra krilo, inače je polu špic. Krila nema osim severine a njega zabole uši za klub, taj samo za sebe igra i da što pre ode..
K

Kumovi Vrbas

pre oko 2 meseca

Partizan nema formaciju za 4-2-3-1, jer ima lose defanzivne vezne poput Scekica. Partizan mora igrati u startu 4-4-2. A. Jovanovic - Lazarevic, Mujakic, Markovic, Jurcevic - Sevrina, Natho, Zahid, Zubairu - Saldanja, Jovanovic ili Nikolic
G

Gost79

pre oko 2 meseca

Zahid i Natho u 4-4-2 da drže sredinu? Ne piši svašta kad ne razumeš postavke.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Da Natho i Zahid ne mogu da drze sredinu zajedno (u defanzivnom smislu), to se slazem, ali Partizanu bi definitivno bilo bolje da igra u 4-4-2 formaciji nego ovo sto pokusavaju sa 4-5-1 (plus jos ofanzivni Antic, pa je to vise nesto kao 3-6-1 ili neki totalno asimetralni 3-5-2).
a

ali realno

pre oko 2 meseca

ima li neki srbin u nogometnom klubu?
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

Odakle tebi, delijo,pravo da postavis takvo pitanje,a Srbin pises malim pocetnim slovom? Analfabeta ili nesto drugo?
У

УПРАВА НАПОЉЕ из СВЕТИЊЕ

pre oko 2 meseca

Господине Станојевићу, има ли Партизан бекове какве треба да има? Зашто Настасић, Савић, Брашанац, Јоветић и Урош Ђурђевић нису у Партизану ако Вам управа "испуњава све жеље"? Зашто нас правите будалама?
l

lol12

pre oko 2 meseca

Zato su oni protiv bonusa
S

SKANDAL NAD SKANDALIMA

pre oko 2 meseca

Protiv promene pravila desetak dana pre početka sezone. To nema nigde drugo na planeti.
A

Alo dečko

pre oko 2 meseca

Svako s mozgom je protiv bonusa
@

@skandal

pre oko 2 meseca

Imate jos mesec i po dana da dovedete bonuse, posto vasa "najbolja skola posle Ajaksove" ne moze da izbaci dva igraca za prvi tim vec nekoliko godina
@

@SKANDAL NAD SKANDALIMA

pre oko 2 meseca

Vas su stvarno ubedili da vam je to jedini i najveći problem. Pa zar vi nemate najbolju omladinsku školu u Evropi??? U oba kluba je AV politika toliko duboko da se navijači sa ispodprosečnik količnikom inteligencije osećaju komforno u komentarisanju.
c

cirkus

pre oko 2 meseca

vise stranaca nego Srba
G

Gost79

pre oko 2 meseca

Videli smo to od zvezde, pa da prekopiramo ideju.