Ariaga i Ovusu (© FK Partizan)
Ariaga i Ovusu (© FK Partizan)

Partizan u Poljskoj bez Kanutea, Jankovića i četvorice bonusa

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.24. | 10:29

Crno-beli sa 24 aduta za prvi meč sa kijevskim Dinamom

U prethodnom mandatu Aleksandra Stanojevića bonusi jedva da su videli Evropu. Kako je krenulo, teško da će i u ovom. Za mlade igrače, ako nisu dovoljno kvalitetni da igraju bez obzira da li je to nametnuto pravilima u domaćoj ligi, sva je prilika da neće biti prostora – bar ne u velikoj meri – kad su na programu mečevi visokog intenziteta i velikog znajača, kakav Partizan očekuje protiv Dinama iz Kijeva.

To se može zaključiti na osnovu spiska kandidata za tim za susret u Lublinu, gde će srpski predstavnik u utorak od 20 časova početi kvalifikacije za plasman u Ligu šampiona od drugog kola. Mesta u avionu, koji je beogradsku eskpediciju prebacio u Poljsku, zauzela su samo dvojica bonusa, Mateja Stjepanović i Nemanja Trifunović, akteri i premijere u Mozzart Bet Superligi protiv Napretka.

Izabrane vesti

Četvorica igrača rođena posle 1. januara 2002. moraju da se strpe i čekaju novu priliku. Ako je i dobiju na međunardonoj sceni. Tako su u „Zemunelu“ ostali Vukašin Đurđević, Bojan Kovačević, Janko Jevremović i Dušan Jovanović. Njima društvo prave nešto stariji Aleksa Janković, kao i stranac Frank Kanute, koji očigledno ne uživa veliko poverenje stručnog štaba i nije ga ni bilo u kombinaciji za meč sa Kruševljanima.

Pred naredni sa Dinamom, Partizan će u večeršnjim satima trenirati na stadionu u Lublinu, a prethodno će se javnosti sa lica mesta obratiti Aleksandar Stanojević. Trener Parnog valjka je na premijerno evropsko gostovanje poveo 24 igrača.

Na put su pošli...

Golmani: A. Jovanović, Stevanović, Krunić;

Defanzivci: Lazarević, Marković, De Medina, Mujakić, Filipović, Jurčević, Antić;

Vezisti: Ariaga, Stjepanović, Zahid, Ovusu, Šćekić, Severina, Trifunović, Goh, Natho, Kalulu, Zubairu;

Napadači: Saldanja, Nikolić, Đ. Jovanović.


tagovi

FK PartizanAleksandar Stanojevićkvalifikacije za Ligu šampiona

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara