Komentari na vest

Partizan našao špica u Seriji A, davao golove Interu i Juventusu

L

Lokki

pre oko 1 godinu

Na koju foru će da ga dovedu. Jedino da ga gepekuju.
b

brine

pre oko 1 godinu

Je li taj špic dolazi da reši pitanje struje ,pitam za druga grobara
Б

БЛИЗАНЦИ

pre oko 1 godinu

Само без свађе, подједнако сте јадни и бе...
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Traže "devetku" (ponuda poslata) i "desetku". Štoper za sada ništa.
M

MILAN GALIĆ

pre oko 1 godinu

Odbrana katastrofa.Svi se plase u skok igri.Trebaju im u odbrani.Samo sad je kasno ljudi.To ovi gansteri hostapleri koce.Znate i zasto.
R

Ros

pre oko 1 godinu

Čitam ovde, Tadić ovo, Tole ono, sada kad njih nema - nema ni titula. Prvo, Partizan je poslednju titulu uzeo i posle Toleta i posle Tadića. Drugo, kada ode gospodar sa vlasti, a i taj dan će doći, videćemo na šta će Zvezda da liči. Da li vi stvarno verujete da je jedan Terzić toliko sposoban da napravi uspešan FK? Čovek koji je sve uništio i ojadio, gde god se pojavio! Ako verujete u tu bajku, svaka vam čast. Treće, možda i najvažnije: vi ove godine idete direktno u LŠ, zahvaljujući bodovima koje ste osvojili prethodnih godina, ali i zahvaljujući Partizanovim bodovima, koliko god to nećete da priznate. Kako je Partizan praktično ugašen i neće ove godine igrati grupnu fazu, a samo lud čovek može da se nada da će TSC i Čukarički išta osvojiti od bodova za srpski fudbal, vrlo brzo ćete shvatiti da bez Partizana i njegovih bodova u Evropi nema ni vama direktne grupne faze. Zato, samo se sladite, ali za dve godine, postoji mogućnost da budete u još goroj situaciji nego Partizan danas. Za to je potrebno: da padne Vučić i da Partizana nema 2 godine u Evropi. Opet nećete moći ni drugo kolo kvalifikacija da prođete. Eto toliko od mene. Ko razume - shvatiće.
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Sta ce da se dogodi ako dodje drugi koji voli zvezdu?? Dali si o tome razmisljao?
N

Nejbi

pre oko 1 godinu

Mi smo imali Toleta,kad vi niste imali papira za toaleta. SNS vas sad gura ej _stub Srpstva- jedino na grbu sto imate to je petokraka. Ajde malo se prisjetite pa nam jos koju titulu prisvojite,bar kad je udba bila aktivna. Licemeri (jadni) jedni.
Х

Х Х

pre oko 1 godinu

Ви сте присвојили нашу титулу из 1986те, коју је признала УЕФА. После у четвртфиналу згазимо Реал на Маракани 4-2, а ви изгубите од Фљамуртарија. А како ви оно кажете, Европа је једино мерило :)
b

brine

pre oko 1 godinu

Imaš kratku pamet za vreme tadića i toleta hetli da ugase Zvezdu u svim sportovima,dana vi dobivate novca koliko i mi toliko o jednakosti vlasti
8

87.mil im dug

pre oko 1 godinu

Ja kad sam pisao ovde da je njihov clan uprave i bivsi vucelin saradnik na svom tviteru pre par meseci objavio sliku zvanicnog dokumenta iz kluba u kome se jasno vidi da jsd duguje cak 87.mil evra koji su napravljeni u poslednjih 10.god i da se pred Bankrotom, ljudi su se smejali i pisali da "izmisljam" i da to nije moguce, e pa eto vam sad ste se uverili i svojim ocima, gasenje struje je samo pocetak Bankrota jer su i ceo stadion i Zemunelo pod totalnom hipotekom i jos malo idu na dobos zbog najveceg duga u istoriji vaseg kluba!
z

zmajognjeni

pre oko 1 godinu

E,ako se visoko kotira na listi zelja Partizana,onda je to za rseno.😂😂
K

Kalcopolista.

pre oko 1 godinu

Prodajem vetrenjace i agregate za struju,nek mi se uprava mog kluba javi da smislimo nesto....🤣
k

klub iz laktasa

pre oko 1 godinu

U kosarci se bukvalno razbacuju milionima,platili pantera 7.mil,ledeja 4.mil,avramovica 2.mil...itd to je cak 13.mil za samo tri igraca a ovamo "nemaju" za struju,smesno!
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Ta trojica zajedno imaju mesecnu platu kao Kampaco sam.
i

igor978

pre oko 1 godinu

Ti ili uzimaš nešto jako dobro ili ti nema leka…Odakle i ko vama ispaljuke ove milione, znate li vi išta o bilo čemu osim da lupetate…verovano se radi o klincima koji 500€ nisu videli u životu ni dan staža nisu imali, a znaju oni sve…ko vas truje i ovakve gluposti u mozak ubacije, svaka mu čast

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Smanji malo Avramovic potpisao na dve sezone 450 hiljade po sezoni Panter za dve sezone 3,5 a Ledej 2,2 Tako da si previse natkacio cifre.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

A sta imas da kazes sto ste vi jednom Davidovcu dali 700 hiljade po sezone I produzavate ugovor Kuzmicu Koji vam ne treba da sedim na tribine za 400 hiljade pa nudite Miroticu preko 3 miliona po sezonu.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Ma nije problem što je Distribucija ugasila struju,problem je što je vođa ugasio Partizan.
@

@Mauro

pre oko 1 godinu

Razumem te,nije ti lako,nema vise vasih toleta i borhana da vam pakuju titule ko u prosloj deceniji i u FK i u KK i odmah potop i haos...to sve pokazuje kako ste "osvajali titule".....👎
@

@Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Nema vise tadica i toleta na vlasti....nema vise ni titula,to ti je to!
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Nema više Tadića na vlasti i dobro je da ga nema.Doveo preko Zečevića Gazprom u Zvezdu,spasio je bankrkta,Doveo im Maradonu u rupu,pucali penale zajedno,nekad trenirao vaterpolo u Zvezdi i bio samo umereni Partizanovac.Tole vas je jeste gazio ali on je za osamdeset godina jedini kadar iz Partizana na čelu saveza.Pa samo jedan Miljan Miljanić je za 10-15 godina vladanja urnisao Partizan.Krcuna i Jovu Kapičića neću ni da pominjem.Danas kad vidiš da Zvezda u derbijima ima dvadesetak pobeda više od Partizana budi uveren da je skoro sva ta razlika napravljena u vreme najvećeg Partizanomrzca Miljana Miljanića.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Vama treba čaklje da se prikačite crno na struju. Tako se to u mom kraju zove. Kod vas ne važi ni ona da ko poslednji izađe ugasi svetlo. Vi pišete o pojačanjima, a ne pišete o tom malom problemu sa strujom. Što je najžešće ne zna se ko treba račun da plati. Pa onda igrajte u dnevnom terminu, a vodu za tuširanje ugrejte na smederevcu.
D

Delije sve veselije

pre oko 1 godinu

Nema veze sto je nas vodja predao Kosovo Albancima, vazno je da Zvezda svake godine bude prvak i igra u Evropi.
D

Delije sve veselije

pre oko 1 godinu

A ako vodja obezbedi visegodisnju A licencu KK CZ, budzet za Mirotica i Kampaca, onda nek ode i Bujanovac, Presevo i Medvedja. Zvezda je zivot, sve ostalo su sitnice.
С

Сотир Ђубре

pre oko 1 godinu

Баш тебе брига за Косово. Следећи пут ћеш поменути пензионере и гладне, за које те такође баш брига.
L

Limar iz Prislonice

pre oko 1 godinu

Dok vam vođa daje veštačko disanje u fudbal i milione u košarku, nije problem što daje i Kosovo.
a

albanija pfc

pre oko 1 godinu

@Delije sve veselije.... Rece navijac kluba kome najvece legende: fadilj vokri,igor duljaj,ramadani,prekazi...itd itd
D

Delije sve veselije

pre oko 1 godinu

Сотир Ђубре Da li mene licno boli, manje je bitno. Bitno je da sve vas Delije SRBENDE, jer se tako k....e, zabole - ode i zadnja opstina na Kosovu Albancima ali to nije vazno - vana je LS. I Mirotic u KK. Eto, toliko kosta patriotizam vas SRBENDI ZVEZDASA.
D

Delije sve veselije

pre oko 1 godinu

Limar iz Prislonice - sto bi nama to bilo problem sto vas vodja daje Kosovo, pa nismo mi stubovi srpstva, pa nismo mi veliki Srbi sa severne tribine, kako vi to podnosite? Progutaste Kosovo isto kao i gej paradu - sve moze samo nek se sipaju radi drzavni bankomat... A da Obradovic nije dosao u KK bila bi ista situacija kao u FK danas. Vodja bi doveo oba kluba do prosjackog stapa.
D

Delije sve veselije

pre oko 1 godinu

albanija pfc - evo sve si u pravu (mada su ovde dvojica Goranc) Partizan je albanski klub, osnovani smo u Zagrebu itd itd. Ali, kako vi "stubovi srbstva", veliki četnici i još veće patriote, beskompromismi i hrabri, ne primecujete ni Gej paradu i ni predaju Kosova? Sve ono sto ste se kleli da se nece nikad desiti se desava i vi mirni i zadovoljni???
С

Сотир Ђубре

pre oko 1 godinu

Болело те лично или не, ниси ни размишљао о томе док сте жарили, палили, претили, премлаћивали, гепековали... Проблем Косова није од јуче...
D

Delije sve veselije

pre oko 1 godinu

Сотир Ђубре - jeste, u pravu si. Problem Kosova nije od juce. Ali, nek je danas u Zvezdi 11 stranih fudbalera, LŠ svake godine pa necemo nek ode Kosovo. Ipak je to stari problem... Jeste Kosovo Kosovo, al liga sampiona je liga sampiona. Izgleda je Delijama ipak Liga šamiona prvi stub srpstva i srce Srbije.
L

Limar iz Prislonice

pre oko 1 godinu

Žao mi je, ali on je i vaš vođa. Ne možeš to da izbegneš samo zato što ga se rečima odričeš.
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Oni ga nasli jos samo da ga kupe, plate, redovno placaju i da on pristane na sve to 😉, a do tad valda im Ostoja i struju pusti 😂
g

gott

pre oko 1 godinu

Otprilike 5 M. košta i da treba mu reci da ponese kantu struje.
E

Eps

pre oko 1 godinu

Sta je problem sa strujom, neka se igra dnevni termin.
L

Ljuban Ivanović

pre oko 1 godinu

partizan je ponudio leceu da raskine ugovor sa Ceasom da nebi morali obestecenje. Naso sam na italianskim vestima.
p

prvo da

pre oko 1 godinu

Posaljete negde ovog pekara sto iizigrava trenera,oterate mekr vazuru,pa onda dovedete krstenog trenera i pojacanja.A to za vreme ove diktature necemo videti.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Za ovaj igrački sastav ne postoji dobar trener.
R

Raša P

pre oko 1 godinu

Koja je kvota da neće doći???
K

Kuljtim Šalja

pre oko 1 godinu

Treba ga uzeti ovom nogometnom klubu ispred nosa, da svisnu, da uvenu.
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Ante isljucili nam struju, franjo sa neba gde si
l

lopatar 1970

pre oko 1 godinu

Krcunova devojčice ti li si?
З

Зиги

pre oko 1 godinu

Ајде, питајте потомке вашег оснивача, где је сахрањен ђенерал Дража.
1

100%

pre oko 1 godinu

nk partizan treba ugasiti.
c

cekaju

pre oko 1 godinu

Tvoju i adminovu mamu da dodju da popuse igracima i odmah gase jebem li vam mamu u usta obojici
Z

Zg nkp

pre oko 1 godinu

Vreme je da se ovaj klub vrati u rodni zagreb
i

i zvezda u rodnu albaniju zato je i vucko

pre oko 1 godinu

prodao albancima kosovo lepo svi u albaniju
g

goxy!!

pre oko 1 godinu

Ovaj partizan sns se totalno raspao
p

pa bata

pre oko 1 godinu

Ovaj ni na pesu za partizan ne bi potpisao 😂😂😂
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Doktore reaguj, ovaj je igrao seriju A, davao golove najvećim klubovima u seriji A, batali ovog makijata koji nas vuče na nos.
g

gost iz Draznja

pre oko 1 godinu

Gde je vest da je FK Partizan-u ugašena struja?
p

pfkpfk

pre oko 1 godinu

samo napred partizan, samo napred partizan, siseeeej aaasaaaan
G

GF 40+

pre oko 1 godinu

pa nama ne treba napadač , nama treba električar , da nam priključi struju na kvarno.
7

73

pre oko 1 godinu

Kazu ima urokljive oči...vidi po mraku.
O

Opet bomba

pre oko 1 godinu

dosta vise, jos ako zeku, racu i ninkovica vratimo, pa neka melje
M

MILAN GALIĆ

pre oko 1 godinu

A sto ste doveli Nikolica.Ovaj kralj je neznalica.
.

....

pre oko 1 godinu

Realno, za ovaj raspali Partizan ovo bi bilo top pojačanje.
t

torki

pre oko 1 godinu

a jel našao pare za struju? ili samo za špica...
g

gajaja

pre oko 1 godinu

Još samo da i on njih nađe!!!
D

Dogodine

pre oko 1 godinu

u seriji B
D

Džoni džep

pre oko 1 godinu

Još nije ni stig'o a već je u Erakovom džepu zamenio Rikarda
N

NasliZakrpu

pre oko 1 godinu

Znači radi se kvalitetno i crnobili dečki su našli drvenu banderu da Humska ponovo zasija i da se osmo mesto sledeće sezone slavi:))))))
S

Sakur a

pre oko 1 godinu

Samo da odgovorim ovom Sakuru. Pratim fudbal 70 god i odavno se nisam tako smejao nego kad sam procitao ko koga zove kompleksasima. Onaj ko ima vise uspeha, titula, kupova, medjunarodnih pobeda i ucestvovanja i koga medjunarodne organizacije vise cene, taj nema potrebe ni da mrzi mladjeg brata niti da ima bilo kakve komplekse
M

MareSu

pre oko 1 godinu

Povoljno prodajem agregate,smederevce i drva…
G

Gde je Slukas?

pre oko 1 godinu

Sta bi sa Slukasa,jel konacno potpisao za igokeu za 3.3 mil koliko mu je savic nudio nedavno kad je isao u Grcku? staa...nije potpisao,otiso u Panatu za duplo manje pare, a onda nista....🤣

PFK NIŠ

pre oko 1 godinu

Placi u nekom podrumu, na sta lici da svi vide tvoje suze...
L

Logitech

pre oko 1 godinu

Nece doci ovaj, samo je ponudjen.
i

igokeasi....

pre oko 1 godinu

....JEL POTPISAO SLUKAS?🤣
S

Sf

pre oko 1 godinu

Lazite me lazite ovcice moje to vole. Vazura. Ovo je takav spin za naivne frakcijase. Sad ce on iz Lecea da dolazi u partizan da igra u mraku. Svako mize da prati i Embapea ali da li je realno da dodje to je druga prica. Ako je on standardan u Leceu u seriji A koji on interes ima da dodje u Partizan osim ako je mazohista. Samo malo logike dajte. Ovo je jos jedno mazanje ociju koji uprava i novinari naklonjeni partizanu lansiraju da zamazu oci naivnima, da im ide voda na usta a onda hladan tuš. I to uvek posle nekog skandala. Lazi ih Vazura lazi ih ovcice tvoje to vole.
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

@Sf Ne laze on nas, laze samog sebe, igrac vredi 2, 5 miliona i bas ce da dodje u Partizan, gde imamo mi para za njega jer mi nismo drzavno mezimce, oni izbacuju vesti samo da bi ispalo da su aktivni u ovom prelatnom roku i nista vise a od dobrog i kvalitetnog pojacanja nece biti godinama dok su takvi ljudi u klubu!!!
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Uspesno montiram vetrenjace!
K

Kalcopolista.

pre oko 1 godinu

Gde je dijabolabate,ima li struje,zna li se sta,mnogo sam neurozan.....
u

u bunkeru....

pre oko 1 godinu

...IMA LI STRUJE?
M

Mrkli Mrak

pre oko 1 godinu

Cak i u ukrajni gde se vodi rat ima vise struje nego u igokei,to je cinjenica!

Leki

pre oko 1 godinu

Kakve veze ima Igokea?
G

Gostfckfmp

pre oko 1 godinu

Nema Igokea veze ni sa cim, ali jos bride guzovi od trpanja u areni, ne moze devojcica da prezali.
D

Dingo

pre oko 1 godinu

Izgleda da su ga ubedili da imaju gasni bojler pa ce biti tusiranja posle utakmice
i

ima li struje....

pre oko 1 godinu

....u bunkerizanu?
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Ni Crvena zvezda ni Partizan ne plaćaju ništa, ni struju, ni vodu, zaposlenima plate daju na dođem ti, osim strancima gde redovnije izmiruju obveze, uglavnom. Zvezdi su svojevremeno rasle pečurke na terenu, igrači nisu imali za šampone, skupljala se sms pomoć, Partizanu sada isključuju struju, biće još gore. Zvezda trenutno duguje 75 miliona evra, Partizan 35 miliona evra. Šta hoću da kažem, šta je poruka cele priče, Crvena zvezda i Partizan posluju grozno, i smenjuju se u propadanju na svakih 10 godina, kako će koji klub izgledati, jedino i isključivo zavisi od vladajuće strukture u državi, kome su naklonjeni. Živimo u komunističkom dobu od 1945. i nikada nismo izašli iz njega, jedna partija, jedan vladar, jednoumlje, sve što je izvan tog konteksta treba satrti, uništiti, zapaliti i istrebiti. Svaka vlast koja pobedi, ponaša se identično isto kao stara. Dan mrmota koji čemo kao narod živeti dok god nas ima, i vući svoje prokletstvo, čudeći se ko nas je to prokleo. Niko, sami se tako ponašamo.
G

GostSombor

pre oko 1 godinu

Gost 200,nije bas tako.Zvezdi zuti nisu kupovali licence,cak ni AV nije dao kad je bila sampion pa je FKP igrao kv. zaL S,dok sad AV kupuje licence i za K K Partizan i za F K.
G

Gost1234

pre oko 1 godinu

Ma da bre!!! Sve si u pravu!!! Bravo!!! Zato Ivanic i Katai igraju tu, jer ih eto godinama niko ne placa. Zato je Dragovic ostao, a Degenek hoce da se vrati, da ne bi primali platu, jer je to eto njima zanimljivo. Vi grobari gledajte da pomognete svom klubu, kupite sezonske, idite na stadion, terajte ove iz uprave!!! Ne gledajte vise u nase dvoriste dok vam kuca gori......................................
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Vi ljudi ne znate gde živite. U tome je problem. Posle vas sve lupi po glavi i iznenadi, dug kluba, dug države, stanje sa spoljnom politikom. I onda se zapitate a kako to odjednom? Ma ništa nije odjednom...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Pa i nije bas tako. Politika je bila vodeca kad ste vi vedrili i oblacili, jer bez toga biste bili daleko neuspesniji. Ali to sada ne mozes da kazes u trenutku kada vama godinama placaju licencu a nama taj jedan put nisu hteli, kada vam placaju transfere, dugovanja prema bivsim igracima, kada vam daju Arenu besplatno i sa pravom prvenstva, kada imate najveci budzet u istoriji ex-Yu kosarke i sa jednim od najvecih budzeta u EL drugu godinu zaredom, kad vam daju bazene besplatno, vaterpolo klubu obrisu 7 miliona evra duga, dovode reprezentativce, kad vam odjednom preporode RK i OK. Jedino da vam u fudbalu jos tutnu nekih 200-300 miliona evra i to je to. A i to ce da se desi kad budu preuzelu FK, jer su mu zato i iskljucili struju. Tako da nije bas uporedivo, jer je situacija takva da ste ili miljenici rezima i u vrhu ili su jednaki uslovi a tu Zvezda, ili neko drugi, profitira jer radi daleko postenije i transparentnije, i jer Zvezdi ne treba povoljna politicka situacija da bi bila prva, posto to dpbrim radom ljudi u klubu postize.
G

Gost200

pre oko 1 godinu

@Gosthjk Sa botovima kakav si ti ne vredi ni ulaziti u raspravu. No, samo ti uživaj i gledaj šta se dešava sa Partizanom i Crvenom zvezdom, kako idu gore dole kao ping pong loptice i kako se puštaju niz vodu, samo kada kome odgovara. Ne da ne znaju da posluju, bilo da je to Partizan ili Crvena zvezda, već su to carstva lopova, obrtanja para i prezaduživanja.
i

igokeasi

pre oko 1 godinu

A GDE VAM JE SLUKAS,JEL POTPISAO? 🤣
p

poručnik

pre oko 1 godinu

čeka se kampaco
i

isti

pre oko 1 godinu

Pljunuti Kanute.
K

Koketor

pre oko 1 godinu

Ovome plata ko 3 duga za struju.

Sakur

pre oko 1 godinu

Ja uzivam da citam na Partizanovim vestima zvezdase,prosto milina je gledati koliki su to kompleksasi,zamisljam sebe u njihovoj kozi moj tim igra lisu sampiona imamo neograniceni budzet ali i dalje mi je u glavi klub koji je drzava unistila,najveci kompleksasi na svetu
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Uzivaj i dalje, prijatan mrak!
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Zamisljas da imas struju! Prijatan mrak!
1

1983

pre oko 1 godinu

Srecom pa partizanovih navijaca nema na Zvezdinim vestima
X

XD

pre oko 1 godinu

Pa kako da se ne sprdamo sa vama kada kačite takve profilne???
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...jos jedan primer da VV nisu najveci problem partizana. njihov posao je da obezbede pare, a po igracima i ugovorima lepe pare se tu vrte. i ovaj ima bolju bio nego late lat. problem je ko bira te igrace koji dolaze za ozbiljne pare a ne pruzaju nista. lazar markovic, fejsa, zdjelar, stranci, sve su to ozbiljni ugovori sa kojima bi partizan morao da bude minimum ubedljivo drugi, iza zvezde a 10-20 bodova ispred ostalih...a drugo, gde je ta ljubav o kojoj se toliko prica, da dodje neki trener prvo, pa i par igraca...
G

Gost nedragi

pre oko 1 godinu

Jos da se nadje neka naivcina koja ce poverovati da ova uprava moze dovesti iole ozbiljnijeg igraca! Nasli su oni ovoga za provlacenje kroz "medije". Satro,rade nesto, prate,razmisljaju,samo sto nisu krenuli u ofanzivu. Mada,citam ovde kako neki ipak jos veruju u njih i bajke koje oni serviraju, nadaju se u dolaske Nastasica i Jovetica. Koga oni normalnog da dovedu? Razbili nam klub k'o mecka zvecku!
m

micura

pre oko 1 godinu

Partizan nasao spica ..... Jos da nadje nacin da ga ubedi da dodje ......pa jos da nadje Fusu Dijabatea i svi na broju
h

hanibal lektor

pre oko 1 godinu

Dolazi sigurno, samo ako mu Vazura obezbedi stan gde ima struje, kamp prikolicu kojom će dolaziti na utakmice i gde ima kupatilo i bonove za obroke u narodnoj kuhinji. A za pare od plate neka ne brine! Para ionako nema!
S

Sascha 2010

pre oko 1 godinu

Koliko se secam,vi ste promociju jednog trenera imali dok vam he stadion bio bez struje,vasi igraci su sami kupovali sampone i sapune,peskire nosili od kuce! Onda se u sve to umesala vlast i drzava ....
@

@Sascha 2010

pre oko 1 godinu

Cim vam odose vasi ljudi i sponzori vasih silnih titula u prosloj deceniji tole,borhan,ivica,dzomba,ruzic...itd odmah nasta potop i katastrofa,to jasno pokazuje i dokazuje kako i na koji nacin ste "osvajali titule" sad je sve jasno kao dan!
S

Sascha 2010

pre oko 1 godinu

2014te tekst na ovom portalu, promocija trenera na terasi ! Istina ili ne ?
s

svasta..

pre oko 1 godinu

lupio si, 2015 kada je bila ista vlast bilo je iskljucivanja struje.

Delija

pre oko 1 godinu

Ajmo grobari svi u glas..... UGASILA SI ME KAO ZADNJU CIGARETU ZGAZILA SI ME KAO DA SAM LIST NA VETRU.......

Sakur

pre oko 1 godinu

Gde si gejlija
@

@delija

pre oko 1 godinu

Има ли једна вест о Партизану да је ти комплексашу не прокоментаришеш. Веома брзо ћете се вратити на онај ниво кад нисте имали за шампон и узгајали шампињоне у рупи. Само полако...
s

sdsd

pre oko 1 godinu

Kako bih ti njonju razbio cigansturo gadna

Umetnik

pre oko 1 godinu

Alo smrdlje iz Mocarta? Ne objavljujete mi komentare u kojima nikog ne vređam, ali zato objavljujete komentar liku koji glasi "Kako bih ti njonju razbio cigansturo jedna", i to je vama okej? Smrdlje jedne
@

@Sakur

pre oko 1 godinu

🔒👀😆🔒💯🔒😂🤣😂🤣💯😁😁🥲🔒🔒🔒ne mraci iz mraka
Z

Za ovog @sdsd

pre oko 1 godinu

Kako bi ja tebi njonju razbio ustaso mali franjin
S

Sf

pre oko 1 godinu

@sdsd mama ti je ciganštura UJO MOJ FRANJIN
A

Anonimno

pre oko 1 godinu

Zvezdasi nemojmo da se ponasamo kao i oni kad su navijali da se ugasimo i pevali nam svasta budimo iznad tih stvari i budite dostojanstveni !

Sakur

pre oko 1 godinu

I vi znate da vam se vodji blizi kraj vladavine pa znate sta vas opet ceka
@

@Anonimno

pre oko 1 godinu

Vracamo istom merom i jos 100 puta jace,nema vise oprastanja neprijateljima ni trunke,dosta je bilo!
@

@Sakur

pre oko 1 godinu

Opasni mops Hahahaha 😂🤣🤣🤣😭🤣🤣🤣
N

Nema Struje.....

pre oko 1 godinu

A JESU GA OBAVESTILI DA CU UGOVOR MORATI DA POTPISE U MRAKU!
p

pietrys

pre oko 1 godinu

kad bude video da mora da igra u dnevnom terminu i hladnom vodom da se tusira ( posle tolikih transvera i lige sampiona, rusenja marakane za pravljenje parkinga), vazuru je zeka doveo da podsetim, tesko da ce ostati ovde do nove godine....
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

ТрансВера????????????ТрнасВВВера???????
K

Karmaaa

pre oko 1 godinu

Struja i porez drzavi nista?
K

Kmeeek

pre oko 1 godinu

Kada cuje da nema struje i da ce morati kao kadet da igra utakmice yjytro u 10 a da nece moci ni da se istušira posle utakmice jer ne moze bojler da zagreje vodu pobećiće brze nego što je zbrisao DIJABATE.
N

Nemanja8989

pre oko 1 godinu

Prvo struju da platite,da bi imali gde da igrate😂
m

mrkivuk

pre oko 1 godinu

Samo jos agregat da nadju
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Upalite za mnom sveće kao da me nema...
P

Proficap

pre oko 1 godinu

E dobar je ovo igrac komsije. Tacnije odlican, ako ga stvarno dovete, napravice razliku, jer za razliku od moje Zvezde, vi nikoga ko ce doneti kvalitet, niste doveli. Ovaj kida. Nije bas za Seriu A, ali za Svajcarsku, Bugarsku, Srbiju... to je ektra player.
c

ciki123

pre oko 1 godinu

neophodno barem 3 do 4 ozbiljnih pojačanja da ovo postane dovoljno dobar tim. Fali štoper koji bi komandovao i podigao kvalitet Ilića i Markovića, što bi iznedrilo sledeću veliku prodaju ( Nastasić). Fali igrač koji bi preuzeo prenos lopte od odbrane ka napadu, trkački i tehnički sposoban za poziciju 6ice ili 8ice (Cimirot) i fali jedan igrač ekstra klase za napad, da podigne Baždara i ostale mlade ofanzivne igrače (Jovetić). Realno, fali i jedan još klasičan napadač sposoban da isporuči ukupno 20tak golova u sezoni, kako bi se dostigla Liga konferencije i prolazak grupe u istoj, kao i da borba za titulu traje barem do marta (npr. Prevljak, Joao ili ovde pomenuti Ceesay). Jovanović - Filipović - Marković - Nastasić - Šehović - Cimirot - Kanoute - Diabaté - Jovetić - Menig - Baždar klupa: Popović, Živković, Antić, Ilić, Belić, Šćekić, Natho, Petković, Terzić, Pavlović, Nikolić. Za očekivati je da Andrade, Pantić i Jović ne budu u ovom timu u sezoni.
S

Sf

pre oko 1 godinu

Struju prvo dovedite. Koje fantazije. Niko od nabrojanih ti nece doći u kom paralelnom univerzumu ti zivis decko. Koliko godina imas ti pobogu.
M

Mjv

pre oko 1 godinu

Prvo struju nek dovedu
@

@mjv

pre oko 1 godinu

Bibu Pajkica zvanog Struja?! 😂
O

Ovome

pre oko 1 godinu

se zahvalili Italijani pa sad daj sta das.
N

NEPOSLUŠNOST

pre oko 1 godinu

FK Partizan je već 6 godina bez titule i 3 sezone bez ijednog trofeja. Iza Partizana je najsramnija sezona u poslednjih 30 godina. Partizanu je isključena struja. Partizan je, uz dužno poštovanje prema pridošlicama, doveo nula igrača koji prave razliku. Šta drugo reći osim - uprava napolje? Zašto nema protesta, demonstracija, pobune? Gde su Grobari? Gde su Partizanovci? Gde su oni ljudi sa mečeva Evrolige? Zašto legende ćute?
д

да, да...

pre oko 1 godinu

...али ко још прати фудбал? 😂😂😂

Sakur

pre oko 1 godinu

A ti se pravis mnogo pametan,kako navijaci da oteraju upravu koju drzava stiti,aj prosvetli nas ti sveti covece
2

2305

pre oko 1 godinu

samo jednu struju gorim nista drugo
F

Fujisini

pre oko 1 godinu

Bas ce iz Lecea i serije A u propali klub koji ni za struju nema... i vi novinari svasta pisete.. Nego, je l nasao Igor Duljaj Dijabatea ili da angazujemo interpol?
P

Pitanje...

pre oko 1 godinu

Zvezda za igraca na pozajmici mora da da 3.5 miliona koliko će morati da partizan da ili je i to tajna kao i sve u jsd?
P

Pitanje za sve

pre oko 1 godinu

Zvezda za igraca na pozajmici mora da da 3.5 miliona koliko će morati da partizan da ili je i to tajna kao i sve u jsd?
D

Dxz

pre oko 1 godinu

Novi ograc novi promasaj
e

eletroplus

pre oko 1 godinu

Ako je elektricar moze da sredi struju u Humskoj. Idi bre ..
Z

Zgubidan

pre oko 1 godinu

Još jedan Asano.
f

fusbaler

pre oko 1 godinu

ko pre dolazi on ili struja?🤣
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Nova tuzba ipak ce pre
a

as77

pre oko 1 godinu

Nema Partizan para ko zvezda da ima po 20 stranaca.Bitnu da jim smeta jak Partizan u kosarki.Nema vise Vrabaca i slicnih..
c

cccc

pre oko 1 godinu

opet si pio babine lekove.
Ш

Шта ћете још

pre oko 1 godinu

Да измислите?
?

???

pre oko 1 godinu

Nema kad ne rade kako valja. Kako rade nece biti partizana, a ne para
д

да, да...

pre oko 1 godinu

...баш сте јаки у кошарКи 😂😂😂 мало јачи од лимунаде
c

cjepka123

pre oko 1 godinu

Stiže, čim dođe struja.
j

jsjeje

pre oko 1 godinu

Vrv bolji od svakojakih late latova, krasa, van lapara, kanjasa, garsija, motika, kafuova, kulibalijeva, tomaneova, falcinelijeva , dijonieva itd itd
m

madridista

pre oko 1 godinu

Mnogo ti bode oci zvezda, iskuliraj malo
д

да, да...

pre oko 1 godinu

...овај ће вам донети трофеје 😂😂😂
P

Prc

pre oko 1 godinu

Igrac trece lige...
H

Hvc

pre oko 1 godinu

I posle penzioneri se pitaju gde su penzije..
p

pregalac fudbalski

pre oko 1 godinu

Jedno je dovesti kosarkasa za 3,5 miliona eura i fudbalera u istom iznosu, i ti ovde sad nesto komentarises, gledaj svoje dvoriste
D

Dxz

pre oko 1 godinu

Spor ko puz, levica ko da nikakva...
V

Voja112

pre oko 1 godinu

Nije Lucern nego Cirih, ispravite u tekstu, nisam ga gledao nikad, ali prema statistici, ima jednu brutalnu sezonu u karijeri sa 29 godina
m

maestro

pre oko 1 godinu

Novi diabate..gol na pocetku i onda ce Duljaj da trazi dva igraca pi svetu
G

Gindogan93

pre oko 1 godinu

I Gobelja je matirao Bufona, pa sad tehnoloski visak.
m

miki bg

pre oko 1 godinu

realnost je mudrinski upravo napustio klub na free nemoze bolje
F

FC Zürich

pre oko 1 godinu

Kakav Lucern… za Cirih igrao čovek…
N

Navijac 88

pre oko 1 godinu

Sad ce oni preprodati Sadika pa ce biti para za transfer a za struju ukljucuje se LAV pivo kazu kad smo im kupili stolice moze i struja da se plati
Г

Гост Ад

pre oko 1 godinu

Партизан је нашао шпица и голмана од 500 хиљада € једини им је проблем што су им искључили струју. када крајем августа дођу са годишњег одмора можда и измире потраживања од ЕПСа.
F

FC Zürich

pre oko 1 godinu

Kakav Lucern… za Cirih igrao čovek…
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Jaka stastistika 6 gola.. hahahaha leve obe
M

Maestro44

pre oko 1 godinu

Najjača scena je ta što će i ovakva krš uprava Partizana da nadje boljeg i ubojitijeg napadača nego uprava Crvene Zvezde. Mogu da se opkladim da ako dođe da će lik biti najbolji strelac lige.
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Novi stanovnik dzepa Erakovica
t

tooo

pre oko 1 godinu

sigurnoooo,ubica ima da bude xD dovoljno za 4 mesto de i pripadate hah
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

Pa ja sta ce, radi se o dobrom.naoadacu..
k

kg.

pre oko 1 godinu

A struje...Kada će biti plaćena?
@

@kg

pre oko 1 godinu

Кад ви вратите 80 милиона € дуга, ми уплаћујемо за струју.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Pa vi 20 godina struju niste platili a ni vodu isto
S

Seoul

pre oko 1 godinu

Nikada, kao što su i prethodnicima otpusivani razni dugovi, tako ce i Partizanu.
G

Goss

pre oko 1 godinu

Jel ima šampona u cz?
c

cjepka123

pre oko 1 godinu

Ima šampona, a i šampiona.
G

Goss

pre oko 1 godinu

Pre bih rekao da ima šampinjona
@

@cjepka

pre oko 1 godinu

Nema sampona, ali ima sampinjona. Ili su ono ludaje, vrganji?
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Oliva br2
C

Cise i Baloteli

pre oko 1 godinu

to je tandem za nas avangardni
p

pregalac fudbalski

pre oko 1 godinu

Hahahaha, pa nemamo para da placamo struju a dovodimo igrace
M

Mujagic

pre oko 1 godinu

Iz Lecea u raspali Partizan? Zanimljivo…
m

miki bg

pre oko 1 godinu

nemaju para plate struju a kupuju igraca iz serije A ,ajte molim vas....
a

as77

pre oko 1 godinu

Pa zvezda vise duguje od Partizana.Pa nisu isti uslovi za sve.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Kažu za je ovaj fudbaler završio srednju za električara, pun pogodak 💡
D

Di je Dijabate bate?

pre oko 1 godinu

Treba novca za ovoga , i to dibrog novca za obestecenje, a oni nemaju ni struju da plate, tako da pisi propalo
l

lolcina6787

pre oko 1 godinu

Najjace ovi sto struje nemaju ce dovesti opet boljeg napadaca nego zvezda sa ovim milionima.. covjek ima u svemu bolju statistiku nego onaj njihov iz ST.Gallena
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

A promocija u mraku hahahaha 😂🤣
S

Seoul

pre oko 1 godinu

Drzavnom klubu država placa dugovanja tako da nas ne zanima previse