Komentari na vest

Pad najveće imperije u istoriji sporta: Fudbalski Salazar izgubio izbore posle 42 godine

@

@@@@

pre 15 dana

Fotografija u stilu: 'Lijte kiše hladne vode'
N

Nemanha

pre 15 dana

Ovaj zeznuo i Mila Djukanovica. 44. godine bio glavni. Doduse,Milo je vodio celu drzavu,ali Porto je mnogo ozbiljan klub i nije mu bilo lako sigurno.
Б

Бск

pre 15 dana

Шта ти је фудбалска нација. Годинама већина навијача Порта протестује против сад већ бишвег председника, он још плаћао "ултрасе", али опет пун стадион. Драгао испуњен до последњег места. Каква год да је ситуација у управи, свлачионици, са финансијама, играчима, тренером, резултатима они су ту стално и то се не доводи у питање. Овде код нас људи у најбољим сезонама Звезде или Партизана, не могу ни трећину стадиона да испуне на већини првенствених утакмица. Појма ми немамо шта је фудбал, спорт и верност клубу. Лепо је рекао онај Јокић, ако је он већ рекао, да ми не волимо спорт већ само да побеђујемо.
D

Drvo

pre 15 dana

Ovako će i grobari da slave odlazak Vazure 2062.
Г

Гос'

pre 15 dana

Увијек ми фасцинира кад видим метузалене ок 100 љета, како оће још и још. Па докле више, колко мислите да живите што каже Раде Богдановић..
R

RadO Genijalac

pre 15 dana

Mene fascinira da neko citira Rada Bogdanovića. Nek pokaže lični primer i kaže dosta mi je sa 60 leta da visim po televizijama idem da gajim baštu i da me baš briga za sve.
Ž

Živeo

pre 15 dana

Andre Viljaš Boaš prvi demokratski izabrani predsednik Porto-a!
0

01

pre 15 dana

Možda bi i kod nas mladjani Vidić kao Boaš u 40 i nekoj došao na čelo fss da se glasalo, a ovako je jedan čovek odlučio da dođe metuzalem od 90 godina verovatno je on sa Šefom pekao zanat pa zna posao

Bojan Lordinho

pre 15 dana

A mene vise zanima ova 4 dislike-a,krv ti poljubim,pa ne moze biti korektnija recenica,tacnija,nikog u usta covek uzeo nije koga nije trebalo,i opet ima budala,ja sam poceo da se plasim,svega mi....
R

Ryan

pre 15 dana

Ako ih bude vodio kao Čelsi i Totehnem, ne gine im propast.
h

halo

pre 15 dana

Kakav podanički mentalitet u komentarima, nije ni čudo što nam 200 godina državom vlada sve diktator do diktatora.
P

Pa

pre 15 dana

I ovaj iz Porta je bio pola veka na vlasti. Znači da su gori od nas.
-

---2---3

pre 15 dana

Viljaš Boašu ne bi poverio ni ovce da čuva a ne da vodi klub. Lik koji je probao kao trener, pa je tu propao, pa kad ga niko na svetu više nije hteo (ni Kinezi) postao reli vozač, pa je i tu propao, pa sad je smislio malo da bude predsednik. Tačno vidiš da čovek nema blage veze šta hoće od života. Dovoljno je pogledati i sliku gde je pijan k'o letva i shvatiti o kakvom se kalibru radi.
r

roni

pre 15 dana

bitno da ti znas sta zelis od zivota a to je komentarisanje na mocartu do smrti.
g

gost90

pre 15 dana

AVB kao neiskusan trener, dolazi iz Akamedike u Porto i prvu sezonu uzima Ligu, Kup, i Ligu Evrope sa Hulkom, Falkaom, Jamesom, Varelom, Mutinjom itd. AVB potice iz veoma bogate i poznate porodice, i prije 10 godina je izjavio da mu je sad da postane predsjednik Porta.
R

RIP Porto

pre 15 dana

Sami pali, sami se zakopali.
P

PDK

pre 15 dana

Nazalost nista dobro ovo nece iznedriti. Ne branim Da Costu ali 40god je vladao uz oprovani recept i sistem. Vilijas ce se izgubiti vrlo brzo, prevelik zalogaj.
P

Partymaker

pre 15 dana

*Hames Rodrigez
L

Lektor na strazi

pre 15 dana

Bravo.
г

гост као кост

pre 15 dana

*и каже се синоћ за прошлу ноћ, ноћас је надолазећа или текућа ноћ..
D

Dorcolac

pre 15 dana

Kakav takav je jedini razlog sto je Porto tu gde jeste, osvojio je sve sto moze sa Portom namestao utakmice placao sudije itd itd... ovo je pocetak kraja Porta i njihove dominacije u Portugalu. Benfika i Sporting slave
S

Shabi119900

pre 15 dana

Terza ti li si?
U

Usrećili

pre 15 dana

Su se, neće titulu videti narednih 10 god.
j

ja123

pre 15 dana

Terzin idol
M

Ma da bre to

pre 15 dana

Samo kad nije vucelin, vazurin i ostojin...njih trojica su olicenje postenja. Ili recimo danilovic...ljudi bez mrlje 😂
K

Kolike

pre 15 dana

Vam je komplekse, čovek nabio. Sanjate ga.
Z

Zivoraddd

pre 15 dana

Zamislite i kod nas ovako. Nemoguce. Mi smo osudjeni na razne Terze, Ostoje,Covice, Zeke, Bjeke i slicno. Zato ovo niko normalan vise i ne gleda
Б

Блок

pre 15 dana

Пишеш као да је промена у Порту ,дошла након десет година .
M

Ma da bre to

pre 15 dana

Druze ovaj tip sahranio nekolilo trenera i igraca, jase 40 godina...jel si ti lud ili sta?
G

Gost1234

pre 15 dana

Ti si grobar zato tako i pises!!! To je prosto tako kod vas, jer vi nikada niste bili sposobni da smenite upravu. Ako zvezdasi pozele da smene Terzica oni ce ga i smeniti, to je prosto tako uvek bilo. Zvezdini clanovi redovno glasaju na izborima, i niko ih ne sprecava u tome. Takodje niko ne sprecava zvezdase koji nisu za Terzica da se uclane u klub, plate simbolicnu clanarinu, i glasaju kad ih pozovu i smene ga. Dok je vama profesorVuletic, u kog ste se kleli, napravio statut i skupstinu, zahvaljujuci kojima vam je uprava prakticno nesmenjiva. A Terzic ako za par meseci opet uvede klub u novu ligu sampiona ce imati svako pravo da kaze da je najispesniji ditektor posle legendarnog Cveleta. I da ovde se ne radi o njegovim ljudskim i moralnim kvalitetima, vec o rezultatu koji ima ili nema……….
g

gostodgovor

pre 15 dana

vi cete smeniti Terzu..vi ste ga i postavili?
G

Gost1234

pre 15 dana

Mi Terzu sigurno hocemo ako bude bilo potrebe, ali vi ove vase nikada necete))))) Jalovi ste, bili i ostali………