Osvajao Lige šampiona, Zlatne lopte, ali CR7 jeca zbog – Kupa Arabije (VIDEO)!?

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.05.24. | 23:53

Portugalac teško podneo poraz od Al Hilala

Možete da volite ili ne volite Kristijana Ronalda, ali njegovom takmičarskom duhu je nemoguće ne diviti se. Ako postoji čovek na planeti koji zaista ne bi ni sina pustio da ga pobedi u “Čoveče, ne ljuti se”, onda je to CR7, bez ikakve dileme.

Jer, kako drugačije objasniti jecaje jednog od najboljih fudbalera sveta svih vremena zbog poraza u Kupu Saudijske Arabije!? Čovek koji je osvajao Lige šampiona, Zlatne lopte, bio prvak Evrope sa Portugalijom, srušio se na zemlju i gorko zaplakao kada je ostao bez trofeja u Arabiji u smiraj karijere! I to manje vrednog trofeja, pošto je titula ranije završila u rukama Al Hilala.

Izabrane vesti

Nije Kristijano malo zaradio novca u životu, pa da ga možda muči što neće dobiti bonus za Kup. Prosto, onaj poriv da mora da osvaja sve i svuda pojeo ga je iznutra večeras i učinio da se ceo svet krsti i klanja kada vidi koliko je Portugalac očajan što su Mitrović, SMS i ostali momci u plavom odneli i drugi pehar.

Mitroviću i Sergeju baš ide protiv Kristijana. A, crta se i da Srbija u osmini finala Evropskog prvenstva udari baš na Portugaliju...



tagovi

Kristijano RonaldoAl ItihadSaudijska Arabija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara