Sergej Milinković Savić i Novak Đoković (Printscreen)
Sergej Milinković Savić i Novak Đoković (Printscreen)

Novak gledao Mitra i SMS-a, Al Hilal nastavio da ruši sve pred sobom

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.10.24. | 19:23

Saudijski velikan rutinirao Al Fejhu pred očima najboljeg tenisera svih vremena - 3:0

Nije se Novak Đoković plasirao u finale egzibicionog turnira Šest kraljeva, porazio ga je Janik Siner u tri seta, te bacio Srbina u borbu za treće mesto sa njegovim najvećim teniskim rivalom, Rafaelom Nadalom. A dok čega sutrašnji teniski klasik, najbolji teniser svih vremena stigao je i da pogleda prvenstvenu utakmicu svojih sunarodnika Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića.

Al Hilal je u 7. kolu Saudi Pro lige rutinirao Al Fejhu, srpski dvojac bio je na terenu čitavim tokom utakmice, ali nije imao doprinos u golovima domaćina koji je nastavio autoritativnu seriju pobeda - 3:0. Sedam utakmica odigrao je Al Hilal i svaku pobedio uz gol razliku 21:6.

Izabrane vesti

Video je Đoković iz lože Kingdom arene u Rijadu kako je Brazilac Markos Leonardo već posle pet minuta utakmice načeo goste, te Golove Al Davsarija u 65. i Al Kahtanija petnaestak minuta kasnije. Dominirao je Al Hilal i apsolutno zasluženo ostavio Al Fejhu tik iznad zone ispadanja.

Pala je i fotografija srpskog trija pre utakmice, a Đoković je dobio i lep poklon. Nejmar mu je poklonio svoj dres sa brojem 10.





tagovi

Al HilalNovak ĐokovićAleksandar MitrovićSergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara