Komentari na vest

Nenad Lalatović: Naivno primljeni golovi

L

Lucanci

pre 43 minute

Dobro bre pa nismo mi zvezda da moramo da pobedjujemo svaku utakmicu a i nemamo kvalitet za to! Idemo dalje da se borimo sa ekipama koje su kbalitetom u nasem rangu
P

Partymaker

pre oko 2 sata

Radi mira u kući...
g

gost 024

pre oko 3 sata

Počinje sunovrat Mladosti....
E

E moj Lalate

pre oko 4 sata

Kako baš protiv Partizana Lalatove ekipe uvek ovako naivno primaju golove? Protiv drugih kidaju kao lavovi a pred Partizanom odmah ooppp-skidaj gaće..
Y

Yui

pre oko 4 sata

Lalat je grobar pa nas pustio ,,e naivko jedan zaostali..
p

pčelar

pre oko 4 sata

Samo zbog ovog nabedjenog mi je drago da ih je partizan spustio na zemlju, mada opet penal za ekipe koje su u vrhu tabele koje to i ne zaslužuju, mada politika je kurva...
L

Lalatara salatara

pre oko 4 sata

Lalatara se samo puva i ništa drugo ne zna.. Kako lako skine gaće pred Partizanom svaki put-pa to je smešno. A postaje i veoma sumnjivo.Zašto danas ne njače na sav glas?
S

Saša_PFC

pre oko 4 sata

Najbitnije od svega je Lalate da si nadam se shvatio da si solidan trener ali oskljuvivo za slabije plasirane ekipe.Citao sam kako si se rasprdeo i ti govorio koliko treba Partizan da ulozi u odbranu i danas ste slucajno tako losoj odbrani dali gol iz penala.Dakle vise vodi racuna o svom radu i da sve to podignes na neki veci nivo mozda jednog dana budes trener veceg i ozbiljnijeg kluba.Danas si bio previse samouveren i zbog toga si nikad lakse izgubio utakmicu a moglo je da bude i mnogo ubedljiviji poraz.
K

Klošarčina obična

pre oko 4 sata

Lalat samo zna da laje i kevće..
L

Lalate prazna pričo

pre oko 4 sata

Kako samo spuštam gaće svaki put kad igram protiv Partizana-pa to je smešno!
B

Bila bila truć

pre oko 4 sata

Samo priča prazna,prodaje maglu već duži niz godina.Lučani su njegov nivo…jeftin demagog.