Komentari na vest

Nemanja Trifunović Partizanov bonus za Ivanjicu

A

Alo decko

pre 5 meseci

Na pripremama nije pokazao apsolutno nista, a ni na utakmicama ranije. U iole ozbiljnoj utakmici igrac manje, ali bar ne šteti svom timu koliko Bazdar. Neka me demantuje sutra.
D

DaSePostenoSudi

pre 5 meseci

Ako suđenje bude pošteno i ako sudija ne odluči da bude Muljajev kec iz rukava onda će Javor lagano da zaljulja i da pošalje crne dečke na drugo mesto:))))
J

Jelenko P

pre 5 meseci

Umjesto da stavi Roganovica na beka umjesto presporog Stojkovica ili Bazdara koji je pokazao da je napredovao on MORA da gura Trifunovica kao sto je gurao Jovica u prosloj sezoni.
c

cid

pre 5 meseci

kad je duljaj gurao Jovića? aj ne tandaraj
A

Alo decko

pre 5 meseci

Ne sramoti se
V

Veljko9

pre 5 meseci

Dosta slabija skola Partizana i Vose, ko zna na sta ce nam liciti rep kad odu Tadic i Mitrovic..

Kalčopolista®

pre 5 meseci

@ bibras milsis 2017 kada su crno beli borci protiv rezima nadmudrili drzavu i pobedili sistem?

Kalčopolista®

pre 5 meseci

@bibras milsis 2017 kada su crno beli borci protiv rezima nadmudrili drzavu i pobedili sistem?

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Da to mislim.
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Ponuda iz Turske za Takija Nikolića!
T

Turkish delights

pre 5 meseci

Ko je taj?

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Onaj što je vratio na derbiju kangu gde pripada. U kanalizaciju.
b

batabane

pre 5 meseci

Bez inovacija, novih ideja, nema vrhunskog trenera.Ne mislim da je Trifunovic po l.krilu loša opcija, naprotiv svidja mi se.Desno Severina, u špicu Saldanja, u veznoj liniji Ovusu,Natho,Zahid, verovatno najbolja postava.Ali mora se više vremena dati Baždaru, pre svega kao desetki,ali bi u nekoj laganoj utakmici isprobao i varijantu sa Saldanjom na krilu, a Jovanovicem u špicu.Možda bi to bila paklena mašina za golove.
G

Grga Cvarak

pre 5 meseci

Nemoj se odmah uvrijediti, ali da li ti mislis da ti igraci na treninzima samo sjede ili mozda sa trenerom probavaju i neke od stvari za koje ti mislis da samo tebi padaju na pamet? Iskreno pitanje. Posto se nekad stvarno cini da ne razumijes uopste da je taj Duljaj, kakav je, takav je – nije klasa od trenera, slazem se, i pitanje je hoce li ikad i biti – ali da je taj covjek sa tim igracima svaki dan dok ih mi niti znamo niti poznamo; medjutim, ti se postavljas kao da je obrnuto, kao da si ti sa njima svaki dan na treningu i tacno znas ko koliko moze i na kojoj poziciji, a Duljaj sjedi za tastaturom i nema pojma ni ko mu je u timu. Ponavljam, nemoj se odmah naljutiti, nije zlonamjeran komentar;cisto savjet da s vremena na vrijeme pokusas da pogledas na stvari i iz nekog malo drugog ugla.
b

batabane

pre 5 meseci

Nemam razloga za ljutnju.Ali prosto je neverovatno, da ti Grga, opet govoriš nešto uopšteno.Vidiš, ja govorim konkretno, bio u pravu ili ne , ja iznesem konkretno vidjenje.Ja koliko sam npr, gledao Živkovica, on je bek za Stojkovica i Filipovica, a ne dobija ni minut.Misliš da je to ok, pošteno.Partizan je od letos u ovom sastavu odigrao 30 utakmica, što pripremnih, što zvaničnih,ali više od 30.Ko je hte i mogao, sve je video.
G

Grga Cvarak

pre 5 meseci

Druze, ne pricam uopsteno nego ti fino kazem da je Duljaj na terenu sa igracima svaki dan, a ti komentarises bazirano na onome sto vidis na tv-u ili procitas u novinama. I po tebi je sad logicnije da ti vidis i znas vise od onoga sto moze da vidi i zna neko ko je svaki dan sa igracima? Ako si imalo objektivan, mislim da ne trebam vise nista da ti kazem sto se toga tice. Samo ti se sve govori. Ali, ponavljam, ako si imalo objektivan. A sto se tice Zivkovica, ja mislim da ni on sam ne vjeruje u sebe koliko ti iz nekog razloga vjerujes u njega. Ako cemo vec konkretno, jel mu Duljaj mozda prvi trener u Partizanu? Sto nije bio starter kod Stanojevica? Ni Stanojevic ne zna? Ok, nek ne zna. Jel zna Stolica, sto nije igrao kod Stolice? Jel zna Petric, sto nije igrao kod Petrica? Pa, ne moze ,druze, od tolikih ljudi bas niko da ne zna. Pritom, da li si svjestan da je covjek iz svakog kluba na kraju otisao za dzaba? Sta ti to govori? Da niko ni u ostalim klubovima nema pojma i nije u stanju da procijeni jel taj Zivkovic ima neki potencijal ili ne? Volio bih i ja da imamo u klubu bolje bekove od Stojkovica i Antica, ali skontaj koliko je taj Zivkovic los kad on ni u toj konkurenciji nije u stanju da se izbori za vise minuta na terenu.
I

Ipak je

pre 5 meseci

JEDINI SRBIN U POSTAVI. NAPRED TRIFA!

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Nije lako pobediti ni namestenu utakmicu kako ovi stručnjaci pričaju da je sklanjalica. Pravi primer je namestena titula koju je Partizao oteo 2016te...
T

TyT

pre 5 meseci

Zanimljivo je i da ste sa Stanojem izgubili nameštenu titulu pre 2 ili 3 sezone.A Javor vas gle čuda nikada dobio nije.Setnjica.
r

realnooo

pre 5 meseci

Ko ce uopste da prati ovu namestenu utakmicu
P

PFC

pre 5 meseci

Svi a bogami ces i ti ne boj se
k

kako ko

pre 5 meseci

pa evo ti vec pratis ..
G

Gosti

pre 5 meseci

Moje mišljenje je da Duljaj treba da forsira mlade igrače,jer u poslednje vreme ozbiljan novac je Partizan zaradio od svojih mladih igrača.Neće valjda da uzmu od Kalulua,Severine ili Kanutea!
E

Eseks

pre 5 meseci

I cemu to?! Jel ide tebi deo para ili mozda klubu?!
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

Protiv Ivanjice i 80% nasih ekipa bonus treba da nam igra beka . Sobzirom da su nam bekovi slabi( oba) nece se osetiti velika razlika . Takodje 80% ekipa u ping pongu nema kreativna krila pa moze da se istrpi igrac na toj poziciji .Mali Bazdar je verovatno bolji od ovog Trifunovica ali umesto Saldanje moze samo da sanja da igra . Takodje bih probao bonusa na krilu umesto Kalulua kog neko uposrno gura a lik na sve lici samo ne na fudbalera
r

realno...

pre 5 meseci

Moze da igra ko hoce utakmica je namestena
R

Realan grobar

pre 5 meseci

Da li vredi pratiti utakmicu sutra kada se zna da partizan mora da pobedi
m

mali jsd

pre 5 meseci

sklanjalica sa javorom .
и

их

pre 5 meseci

??😂😂😂😂
t

tuneki

pre 5 meseci

na koju foru se gura ovaj momak nije mogao da igra u Backoj kao ILic pre njega Stjepanovic i Bazdar miljama bolji od njega
S

Soko

pre 5 meseci

Vidi se da pojma nemas o fudbalu.
G

Grga Cvarak

pre 5 meseci

Mozda i jesu milion puta bolji od njega, ali zaboravljas da ne igraju na istim pozicijama. Znaci, poredis nesto sto nije za poredjenje. Ono sto trebas da poredis je da li je taj Trifunovic bolji od Kalulua, pa igra prije njega u prvih 11? To jest da li je Bazdar bolji od Saldanje ili Zahida posto bi jedan od njih morao da ispadne iz prve postave da bi on upao? Ista stvar i sa Stjepanovicem - jel nam bolje da nam on pocinje ili da pocinju Natho i Ovusu/Kanute? O tome se radi. Licno, ja bih prije poceo sa Stjepanovicem u prvih 11 jer momak ima to iskustvo iz derbija, ali znam 100% da se odsustvo Kalulua iz prvih 11 nece ni osjetiti tako da mogu da vidim kojoj logikom se vode ukoliko Trifunovic stvarno dobije tu sansu.
r

realno...

pre 5 meseci

i onako je namestena utakmica
г

гледаш

pre 5 meseci

Ћирилицу и јутро са Јованом Јеремић??
0

09

pre 5 meseci

druga najbolja škola u evropi iza ajaksove nate
r

realno...

pre 5 meseci

i onako je namestena utakmica