Trifunović (©Starsport)
Trifunović (©Starsport)

Nemanja Trifunović Partizanov bonus za Ivanjicu

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 17:31

Gajas Zahid se seli u sredinu

Najveća glavobolja za Igora Duljaja uoči prolećne premijere Mozzart Bet Superlige u Ivanjici je bilo ko će popuniti ulogu “bonus” igrača u timu Partizana.

Projekcija tokom prelaznog roka je bila da to mesto popuni novajlija Nikola Miličić, mladi štoper stigao iz Kragujevca, ali on se povredio na pripremama i ta opcija je otpala.

Izabrane vesti

Logičan sled događaja je bio da Mateja Stjepanović zauzme ulogu bonusa, pogotovo što je odigrao vrlo korektno na večitom derbiju u poslednjem kolu jesenjeg dela, međutim, on je dobio na kratko prekomandu u omladinski pogon, igrao za mladi sastav Partizana u Ligi šampiona protiv Brage, tako da je i on ispao iz kombinacije.

Konačan odgovor Igora Duljaja glasi: bonus protiv Javora će biti Nemanja Trifunović. Mladi levokrilni ofanzivac dobio je prednost u odnosu na vršnjake, a njegov ulazak u startnih 11 dovešće do pomeranja Gajasa Zahida, koji će zaigrati u sredini terena zajedno sa Leonardom Ovusuom. Norvežanin je jesen proveo igrajući levo krilo, ali je na pripremama od početka bio centralni vezista i igrao sjajno, šaljući spektakularne lopte iz dubine ka napadačima.

Nemanja Trifunović ima 19 godina i do sada je skupio 11 utakmica u seniorskom sastavu Partizana, ali nije još stigao da upiše gol ili asistenciju.


tagovi

Nemanja TrifunovićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara