(©Reuters)
(©Reuters)

Nejmar hoće u Barsu, čeka se Ćavijeva odluka

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.08.23. | 15:19

Brazilac spreman i da se odrekne dobrog dela plate

Možda bi sve bilo drugačije i za Barselonu i za Nejmara da nije u leto 2017. godine poleteo za arapskim novcima i otišao u Pari Sen Žermen.

Pričalo se tada nije samo novac presudio, nego da je Brazilac želeo da izađe iz Mesijeve senke, da bude gazda tima, čvrsto verujući u projekat Svetaca, koji su verovali da će sa Nejmarom i ostalima doći do trofeja Lige šampiona.

Izabrane vesti

Ni Barselona nije bila ista posle Nejmara. Poslednju Ligu šampiona osvojila je sa njim u sastavu. Kasnije ni Mesi nije uspeo da dovuče Katalonce do ušatog trofeja.

Šest godina kasnije Nejmar bi da se vrati na Nou Kamp. POtvrde stižu sa svih strana, piše o tome danas i Marka. Brazilac je spreman na ustupke svih vrsta, da se odrekne dobrog dela plate koju ima u Parizu, samo da se vrati u Kataloniju.

Neće to, ipak, tako lako ići. Barselona ima brojna pitanja da reši da bi mogla da privede kraju taj posao, ali pre svega čeka se šta će reći Ćavi. Trener španskog giganta se nije još izjasnio o ovom potencijalnom transferu, mada se zna da nije bio oduševljen kada je Nejmar otišao u PSŽ. Kako pišu Španci, upravo je u želji da nagovori Dembelea da ostae u Barsi, da ne ide u Pariz rekao:

„Pogledaj kako se proveo Nejmar“. Mada, taj argument mu baš i nije upalio.

Nejmar je dobio zeleno svetlo iz Francuske da može da napusti klub iako ima važeći ugovor na još dve godine (neko kaže i više). Štaviše, PSŽ bi jako voleo da se oslobodi Brazilca, kojeg su navijači uzeli na zub, kojem bi sutra zviždali tokom cele utakmice, a koji ima ogromnu platu.

Na kraju bi moglo da se desi da se Nejmar vrati tamo gde je i počeo evropsku karijeru i bio najuspešniji. Samo što bi ga tamo sad dočekala neka nova lica, nema Mesija, Inijeste, Suareza...


tagovi

NejmarBarselonaPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Barselona
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara