Komentari na vest

Najveći uspeh u istoriji IMT-a: Igraće se Liga šampiona

Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Честитке играчима ИМТ, припадницима Звездине нигеријске везе, на освојеној титули: Абиодун Мустапха, Адимцхукwуноби Еммануел, Маланг Манкал, Ибрахим Адаму ... Такође и претходном контигенту "играча из увоза" који су утрли пут тенденцији "имам 25 година, играм са децом од 18-19 и кидам". Чекамо Офк Београд следеће сезоне! Доминација у најави!
G

Gagi197

pre 3 meseca

Ma namešteno
N

News

pre 3 meseca

Zasluseno su prvi jer su igrali najbolji fudbal. Zvezda je igrala dobro ali u ovom timu Zvezde ne vidim ni jednog igraca koji moze da igra u buducnosti za prvi tim Zvezde a to je po meni vaznije od osvajanja titule.
D

Dejan Savićević

pre 3 meseca

Namestili da budu prvi, da Evropa čuje za njih da bi mogli da prodaju igrače. Zvezda ih pustila, da učine vođi. Sramota je da se slavi nešto nepošteno.
T

Trebala je da pusti

pre 3 meseca

partizan,stvarno sramota.
G

Gost123456789

pre 3 meseca

Mateja Radonjic(teska povreda zbog koje mu je usporen razvoj karijere ali ogroman talenat), Aleksej Vukicevic(vec igra za Graficar), Veljko Milosavljevic, Veljko Vukojevic, Andrej Petrovic, Luka Stojisavljevic(pozajmica u ofk drugu polusezonu), Aleksa Cvetkovic, Luka Lecic. Svi su izuzetno talentovani, videcemo sta nosi sutra. Ali glupo je reci da neko od njih nema sansu da dodje do prvog tima.