Najava dana (utorak, 8. oktobar): Nole prvo, ostrvski fudbal, uz nešto košarke i rukometa

Vreme čitanja: 3min | uto. 08.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

N. ĐOKOVIĆ - F. KOBILIJE, 12.30

Izabrane vesti

(Tenis, ATP Šangaj)

Đoković se sastaje sa mladim Italijanom Flaviom Kobolijem. Naš teniser je pre ovog susreta u dva taj-brejka sa 7:6, 7:6 savladao Amerikanca Aleksa Mikelsena. Nadamo se da Noletu neće biti teško da lagano reši meč sa trenutno 30. reketom sveta.

CRVENA ZVEZDA – ORION STARS, 17.00

(Odbojka, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Izabranici Ivice Jevtića prvom kolu Superlige Srbije su slavili protiv ekipe Karađorđa, i to rezultatom 3:0 (25:18, 25:21, 25:19). Pre toga, u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, Zvezdu je savladao Orion Stars sa 3:0. Očekivali smo mnogo više od Beograđana na tom meču, ali avaj… Nadamo se da će se Zvezda sada bolje pokazati.

KARLAJL – VIGAN, 20.00

(Fudbal, Liga trofej Engleske)

Gosti su trećeligaši, a domaći u četvrtom rangu ostrvskog fudbala. Ono što je simptomatično za Vigan odnosi se na čak četiri remija sa poslednjih pet utakmica. Karlajl u poslednje vreme, tačnije na ukupno pet mečeva u nizu ima svega jednu pobedu. Ovaj par se poslednji put viđao prošle godine, s tim što je na jednom meču bilo nerešeno, dok je drugi u decembru dobio Vigan.

ČELTNAM – REDING, 20.00

(Fudbal, Liga trofej Engleske)

Reding kao trećeligaš treba da je u prednosti, ali mu u prilog ne ide ne tako ubedljiv skor sa poslednjih pet utakmica na kojima je zabeležio tri poraza i dve pobede. Na sreću po njih, Čeltnam je još slabiji, tako da šansa za slavlje Redinga postoji.

GRIMSBI – LINKOLN, 20.30

(Fudbal, Liga trofej Engleske)

Linkoln jako teško gubi, moguće je i da će se boriti za ulazak u Čempionšip, pa Grimsbi pred sobom ima pred sobom jako teškog protivnika. Očekije nas s te strane uzbudljiv meč, jer je verovatno da će Linkoln igrati čvrst, napadački fudbal još od početka prvog poluvremena.

HADERSFILD – BARNSLI, 20.45

(Fudbal, Liga trofej Engleske)

Oba tima u ovom takmičenju imaju po poraz. Barnsli je savladao mladi Mančester junajted, dok od Hadersfilda bolji bio Donkaster. Par se nedavno susreo u okviru ligaškog takmičenja, a meč je dobio Hadersfild sa 2:0. I u ovom slučaju možemo ga smatrati za umerenog favorita.

TURK TELEKOM – CEDEVITA, 18.30

(Košarka, Evrokup)

Oba tima iz prva dva kola vuku po pobedu. Cedevita Olimpija je recimo u drugom kolu savladala Veneciju, dok je Turk Telekom bio bolji od Arisa. Turski tim je pre ove utakmice u nacionalnom šampionatu savladao Galatasaraj, dok je Cedevita u ABA Ligi dobila Mornar sa 82:92.

VURZBURG – IGOKEA, 18.30

(Košarka, Liga šampiona)

Košarkaši Igokee poraženi su od Budućnosti rezultatom 71:76 u utakmici trećeg kola ABA lige. U Ligi šampiona, ekipa iz Laktaša je ostvarila pobedu kao i Vurzburg. Gostovanje u Nemačkoj za Igokeu verovatno neće biti lako, s obzirom na kvalitet domaćina.

BEŠIKTAŠ – HAPOEL TEL AVIV, 20.00

(Košarka, Evrokup)

Bešiktaš je u prvom kolu savladao Budućnost, da bi zatim doživeo poraz od Bahčešehira. Hapoel za sobom ima poraz od Huventuda, a zatim pobedu. Ne očekujemo da tim iz Tel Aviva ovoga puta bude naročito samouveren. Par se od novembra prošle godine susretao tri puta. U dva navrata slavio je Hapoel, a jednom je bio bolji Bešiktaš.

VENECIJA – BURG, 20.00

(Košarka, Evrokup)

Venecija je u prvom kolu savladala Aris, a zatim je poražena od Cedevita Olimpije. Burg je opušten sa dve uzastopne pobede. U svakom slučaju, gosti će biti opušteniji, jer Venecija za sobom ima u poraz od Trenta u Seriji A, pri konačnih 82:70.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara