NAJAVA DANA (utorak, 20. avgust): Zvezda i Bode Glimt u fokusu evropskih zbivanja

Vreme čitanja: 3min | uto. 20.08.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

BODE GLIMT – CRVENA ZVEZDA, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Skandinavci bi trebali da leže Crvenoj zvezdi. Ukupno gledano, tradicija je na strani Crvene zvezde, pošto je u devet okršaja sakupila šest pobeda, jednom je bilo nerešeno, a dvaput je poražena. Ipak, računajući prolaze u narednu rundu takmičenja, Beograđani su triput bili uspešni, a dva puta su eliminisani. Vladan Milojević svakako da ima s čim da napadne ekipu koja je doakala Jagjeloniji.

DIN. ZAGREB – KARABAG, 21.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Neverovatno, ali ono raspucavanje viđeno na dvomeču Ludogoreca i Karabaga, teško da ćemo skoro doživetu na mečevima ovog ranga evropskog fudbala. Što se tiče meča na Maksimiru, Dinamo je tim koji diktira pravila igre. Tim koji je u prva tri kola HNL-a ostvario ubedljive pobede svakako je favorit.

LIL – SLAVIJA PRAG, 21.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Lil je, kao što je već poznato, uspeo u velikoj drami da izbaci Murinjov Fener i čini se da je tada obavio daleko teži deo posla nego što ga čeka u ovoj, poslednjoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavija ne bi trebalo da bude tako tvrd orah, pa se tako i postavljamo prema ovom timu.

NOA – RUŽOMBEROK, 18.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Ne kao aksiom, već kao istinu prihvatite da je Noa kvalitetnija od Ružomberoka. Iznenadili su AEK, a ta činjenica je cepala tikete u popriličnoj meri. Govorimo o prvom meču koji su dobili sa 3.1, a ne o minimalcu iz drugog koji je Grcima doneo pobedu, ali ne i sreću. Ružomberok će morati da se suoči sa tim nakon tvrdog dvomeča sa Hajdukom iz Splita.

BAJERN – GRASHOPERS, 11.30

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Posle onih lepih 0:4 protiv Ulma u Kupu Nemačke, Bajern se uigrava sa Grashopersom. Švajcarci nemaju loše rezultate, ali je pitanje kako će postaviti prema timu koji u sastavu ima jednog Milera ili Harija Kejna. Biće ovo zato izazovan susret za tipovanje na golove.

ROSKLIDE – HORSENS, 18.00

(Fudbal, Danska 2)

Nakon pet kola Danske 2, slobodni smo da ocenimo domaćina kao očajnika. Pet uzastopnih poraza, uz nula bodova sasvim su nam dovoljni da branimo tezu po kojoj je Horsens koji ima devet bodova favorit u gostima. Ovaj klub inače redovno dobija mečeve para.

ISMAILI – SMOUHA, 17.00

(Fudbal, Kup Egipta)

Sudeći po onome što je Ismaili demonstrirao u posledje vreme, do svega će mu biti, sem do Kupa Egipta. Tim koji na poslednjih pet utakmica ima samo dva remija, a pred ovu utakmicu je izgubio upravo od Smouhe, apsolutno nije u poziciji da preti.

MODERN SPORT – ENPI, 20.00

(Fudbal, Kup Egipta)

S obzirom da oba tima u poslednje vreme imaju nestabilan ritam igara, biće treško opredeliti se za favorita. Farko sa poslednjij pet utakmica ima tri remija i dva poraza, dok Modern Sport ima po dva poraza i pobede, plus jedan remi. Ovaj tim s minimalcem dobio je poslednji meč para u maju.

SAD – DOMINIKANSKA REP., 22.30

(Odbojka, Pan – Amerikan kup)

Ozirom na bronzu sa Olimpijskih igara, teško da Amerikancima na ovom meču može da se naudi. Dominikanci će pokušati da im pruže otpor, ali samo čudo može Ameriku da spreči da ih ne dobije pobedama u tri seta. Na poslednjih pet utakmica para bilo je po 3:0 za SAD u setovima.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara