Kristijano Ronaldo (Reuters)
Kristijano Ronaldo (Reuters)

Najava dana (utorak, 18. jun): Uz Navigatore i Čehe najjače, a tu su i Turci na meču sa Gruzijom

Vreme čitanja: 3min | uto. 18.06.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

TURSKA – GRUZIJA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Grupa D u kvalifikacijama izbacila je Tursku na čelo, a onda je priča prosto stala. Tri poraza na pripremama, plus remi sa Italijom stoje u skoru ove selekcije, pa nije pod obavezno da Gruzija mora da pogne glavu, budući da je u kvalifikacijama napravila senzaciju u elimin isala Grčki na penale. Treba ovde Turci da se potrude i razbiju vlastiti maler.

PORTUGALIJA – ČEŠKA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Ne sme Portugalija da pokaže boljke kakve je imala sa Slovencima i Hrvatima. Znak za uzbunu sa priprema moraće Martinez da shvati ozbiljno, bez obzira na Ronalda i Žoao Feliksa. Česi su neporaženi od oktobra prošle godine i meča sa Albanijom, pa će pokušati da izvuku maksimum iz sebe i ovog meča.

SMOUHA – EL DEKHLIJA, 15.00

(Fudbal, Egipat 1)

Ovaj meč bi po sili prilika domaćin morao da dobije. Jeste Smouha osrednja ekipa, tačno je da ume da greši, ali s fenjerašem prosto mora da iskoristi prednost vlastite trave. Napominjemo da je poslednji put bilo 0:0, ali smo u uverenju da je ovoga puta tako tvrd meč skoro pa samo teorijski moguć.

AL ITIHAD – AL AHLI, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Al Ahli se razmahao. Posle pet uzastopnih pobeda može da preti bilo kome, pa i Al Itihadu koji ima samo jedan osvojen bod sa poslenje tri utakmice. Istina, nema ovaj klub lošu poziciju na tabeli, a i to šesto mesto će se istopiti ako ne promeni nešto u svojoj igri. Al Ahli je dobio poslednjih pet mečeva para. Na poslednjem susretu u maju bilo je 4:1.

ZED – FARKO, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Zed je treći na tabeli, a Farko se bori za izlazak iz crvene zone. Neće mu biti lako na ovom meču jer pred sobom ima kvalitetnijeg rivala. Ova dva tima dva puta su se sastajala. Oba puta je bio bolji današnji domaćin, koga i u ovom slučaju treba smatrati za favorita.

FILKIR – VESTRI, 20.00

(Fudbal, Island 1)

Domaći su se već profilisali kao najlošiji tim u takmičenju. Vestri je nešto bolji, ali daleko je od tima koji ima s čim da preti. Mogla bi ovo biti jako neugodna utakica za tipovanje. Večerašnji domaćin je pre dve godine dobio dva susreta para. To naravno ne znači puno, pa su sve opcije na ovom meču moguće.

VALUR – VIKINGUR REJKJAVIK, 22.15

(Fudbal, Island 1)

Valur je prvi na tabeli, ima 25 bodova i samo jedan poraz. Isti broj kiks partija zabeležen je i u skoru Valura koji bi sa timom iz Rejkjavika mogao da se izjednači po broju bodova u slučaju da dobije meč. Biće napeto kao i u finalu Superkupa Islanda, onda kada je Vikingur slavio na penale u aprilu mesecu.

K. ALKARAZ – F. ČERUNDOLO,

(Tenis, London, trava)

Trenutno prvi reket sveta može samo zadovoljno da trlja ruke, Černudalo, 26. na planeti ne može da ga poremeti, a dužan mu je još od 2019. Naime, tada je od njega Alkaraz poražen sa 2:0 na zemlji u Španiji. Kucnuo je čas da mu se osveti.

EČEVERI – HARIS, oko 12.00

(Tenis, London, trava)

Ečeveri je 32. na ATP planeti, dok Haris zauzima 162. poziciju. Jasno je ko je od koga ovde jači i ko može da se nada da ide dalje. Ečeveri će na ovom meču pokušati da ispravi greške koje je uspoljio protiv Ruda.

POPIRIN - MAREJ, oko 12.00

(Tenis, London, trava)

Veliko ime Endija Mareja više nije ono što je bilo. S obzirom na rezultate, odnosno 129. mesto na ATP listi, Popirin bi ovde mogao da bude onaj ko je makar za nijansu jači. Videćemo šta će biti, samo Englezu neće biti lako.


tagovi

Tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara