©Reuters
©Reuters

Najava dana (petak, 13. septembar): Lige petice ponovo pale motore, plus hrvatski derbi

Vreme čitanja: 3min | pet. 13.09.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SENT ETJEN – LIL, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Lil je konačno popustio u trećem kolu, pa pošto je savladan od PSŽ-a, tri boda traži u gostima. Sen Etjen nema mnogo šansi, a da je tako videli smo kroz tri uzastopna poraza, te sumorni skor od nula datih, a sedam primljenih golova. Ipak, na sve to dolazi upozorenje od strane istorije, budući da je par četiri puta uzastopno remizira na utakmicama na kojima nije padalo više od dva gola.

DIN. ZAGREB – HAJDUK, 20.00

(Fudbal, Hrvatska 1)

Nemir na Poljudu aktivirao je odluku da se otkaže konferencija za medije pred derbi sa Dinamom. Naime, nedavno je otkazana saradnja sportskom direktoru Nikoli Kaliniću, tako da treneru Gatuzu neće biti lako. Uprkos tome, a nakon remija sa Rijekom, trener Zagrepčana, Jakirović smatra da je ovo posebna utakmica i da ne može da bude laka. Dinamo je dobio poslednja dva derbija protiv Hajduka.

DORTMUND – HAJDENHAJM, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Hajdenhajm je startovao pobedama nad Sankt Paulijem i Augzburgom, a koliko je čvrst govori i podatak da u prva dva kola nije primao golove. Dortmund se razočaran remijem vratio iz Bremena, pa sada juri pobedu po svaku cenu. Da li je to lako izvodljivo, pitanje je jer pamtimo dobro dva uzastopna remija na mečevima para protekle sezone.

BETIS – LEGANES, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Betis nije dobro startovao, pa sa dva boda iu tri meča nikako ne može da bude zadovoljan. Leganes ima pet sa četiri meča, te gol razliku od 3:3. Dakle, reč je o osrednjem timu, pa ako zanemarimo navedeno, na osnovu čistog kvaliteta sastava Betisa, možemo očekivati ofanzivu domaćina. Na poslednjem meču para nije bilo golova.

DANDER – STANDARD LIJEŽ, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Pose šest kola Dander je prvi na tabelim mada i Anderleht ima 11 bodova, ali i utakmicu manje. Dakle, Standard pred sobom ima ozbiljnog protivnika, a pošto gosti imaju tek dva data gola na šest odigranih mečeva, moglo bi biti problema. Dander je julsko prijatelsko razigravanje, odnosno meč para dobio sa 1:5.

HAL – ŠEFILD JUN, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Tri remija, pa poraz od Lidsa stoje u skoru Hala. Šefild ima po dve pobede i nerešena ishoda, tako da može da igra egal, možda i agresivno u gostima. Inače, Šefild junajted nije poražen na poslednjih pet međusobnih okršaja. Daće sve od sebe da do toga ni sada ne dođe. Kvota na njihovu pobedu u gostima ipak nijie mala.

KARLSRUE – ŠALKE, 18.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Karlsrue je posle četiri odigrana kola na deobi prvog mesta sa ekipom Fortune. Šalke je 12. na tabeli, i ima tek jednu pobedu. Poslednji meč para u martu ove godine rešen je bez pobednika. Pošto je Karslue trenutno u naletu, očekijmo da će pokušati da dominira na ovoj utakmici.

AROUKA – SPORTING, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Sporting od starta melje sve pred sobom, pa sa gol razlikom 16:2 može da plaši koga hoće. Domaćin ima svega tri boda, tako da mu ni prednost domaćeg terena ne znači mnogo. Jednostavno, Sporting je favorit, tako da će najviše interesovanja biti za tipovanje na golove. Zato i napominjemo da je na poslednja dva meča para dolazila 3+ igra.

SPARTAK SUBOTICA – IMT, 19.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Slabo je Spartak otvorio sezonu, nalazi se na pretposlednjem mestu i ovo je utakmica koju mora da dobije, da bi malo živnuo i pomerio se iz te opasne zone. Ipak, IMT je ubrizgao sebi injekciju samopouzdanja sa dve pobede u minula dva kola uz šest postignutih golova, tako da uzdignute glave ide na sever države.

LOK. KUBANJ – CRVENA ZVEZDA, 16.00

(Košarka, VTB Superkup)

Na VTB Kupu u Moskvi, Armejci su naneli drugi poraz crveno-belima na pripremama rezultatom 92:94. S obzirom na očajna izdanja Lokosa u VTB ligi u junu mesecu, uz nedavni poraz od CSKA Moskve (105:95), jasno nam je da Zvezda nema preteškog protivnika. Ovi klubovi se nisu dugo ukrštali, tačnije ne od prijateljskog meča iz 2017. godine koji je dobila ekipa iz Beograda.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara