Komentari na vest

Na početku uključi centrifugu, a onda mrcvari rivala: Furioznih 15 minuta Arsenala za ostanak na vrhu (VIDEO)

voxi

pre 6 meseci

mora arsenal da dovede neku klasicnu 9. nigde nisam procitao da li se planira nesto oko dovodjenja napadaca?
G

Gost300

pre 6 meseci

"Strucnjacima" bode oci Zezus(igrac utakmice) protiv Lansa,danas kod prvog gola okrenu igraca kao na futsalu itd,Martineli sam prosao i dao gol protiv Lansa,danas za malo ista takva 2,oni su ove godine promasaji,a haverc malo proigrao,jebes Mesija iz Barselone...COYG
9

999

pre 6 meseci

Strucnjaci su ti dole vrlo lijepo i argumentovano objasnili razliku u utakmicama LS i PL, i u cemu je razlika. I ti uzmes pises o utakmicama LS. Voimja oca. Ajd sto nemas pojma o fudbalu, ocigledno ne mozes ni shvatiti napisano bas. Druga stvar, to sto je on danas ZAMALO dao gol, umalo kostalo bodova, tad bi bas znacilo sto je probijao bekove kilavog Lensa. Ako ti i dalje nije jasna razlika izmedju LS i PL, uzmes samo podatak da je taj kolac Haverc dao isto govlova u PL kao Jesus i Martineli zajedno. Pozz STRUCNJACE.
G

Gost300

pre 6 meseci

Haha,jesi mi ti strucnjak svaka ti cast,onda ce po tebi Arsenal lagano osvojiti LS,jer je razlika od PL,kad si tako pametan kako je taj kilavi Lans pobjedio Arsenal skoro pa lagano,bitno da tvoj haverc razvaljuje,svaka ti cast,Martineli i Zezus su na klupi ucinkovitiji od njega na terenu...
G

Gost300

pre 6 meseci

Haha,bas si mi ti strucnjak svaka ti cast,onda ce po tebi Arsenal lagano osvojiti LS,jer je razlika od PL,kad si tako pametan kako je onda taj kilavi Lans pobijedio Arsenal skoro pa lagano,bitno da tvoj haverc razvaljuje,svaka ti cast na procjeni,Martineli i Zezus su ucinkovitiji na klupi nego on na terenu...
9

999

pre 6 meseci

Auu brateeee..
v

vldblk9a

pre 6 meseci

Realno 4ili 5:0 a na kraju jedva zivu glavu sacuvali. Na 2:0 stativa martinelija, zezus sebican kada je rajs bio sam, 2 zicera u drugom i naravno kao i uvek greskom vracaju protivnika u igru koji do tada nije postojao na terenu. Zadnjih 20-25 min kada Arsenal vodi jednostavno mora da menja Zicenka jer je previse ofanzivan isto tako da vadi trosara i zatvori stedinu i ace ce im se opet obiti o glavu. Mora da zatvara dobijene utakmice kako treba, nema potrebe za kockanjem.
K

Kazablanka

pre 6 meseci

Kako mi je drago sto se Arsenal vratio na veliku scenu, iako nisam neki sad navijac.
m

mesina

pre 6 meseci

U ženskom fudbalu ima više testosterona nego na Arsenalovim utakmicama,a o radovanju Artete jer su sačuvali pobedu protiv Vulsa,ne bih .Sramota.
L

Lenovo

pre 6 meseci

Prijavi se da budeš menadžer Arsenala pa da vidimo tvoje rezultate.
g

gr8

pre 6 meseci

Nema testosterona jer se protivnici povuku na 20 m...i ne pitaju se nista.I opet realan rezultat 5:1...jbg. mnogo mocni.
9

999

pre 6 meseci

Rutinski, mada nikako bez drame ne moze. Veceras su bili sebicniji nego inace, umalo da kosta. Od pocetka sezone, bar sto se tice PL, Martineli najlosija karika sigurno. Vrti se oko sebe, pokusava neke finte koje nista ne donose. Mora i on podignuti formu i ludi Zincenko da se ne sprda vise..
И

И

pre 6 meseci

Slažem se, Martineliju ne odgavara što svi igraju dupli bunker. On je igrač pre svega dobre tranzicije, videlo se u LŠ, kao i Žezus. Ovi bunkeri im nikako ne odgovaraju, dok za razliku od njih, Saka, Odegard, Trosar, pa i Haverc, se dobro snalaze u tim uslovima.
9

999

pre 6 meseci

Bas to brate. Kad ima prostora kao sto ima u LS i Jesus i Martineli su ubitacni. Ovako na ove duple blokove, neupotrebljivi. Pogotovo mi Martineli bode oci, nista ne radi, skoro kao Nketija. Samo sto ludog Edija hoce lopta, on u svakoj utakmici makar udje u sansu, nekad umulja gol, nekad izbori penal, dok Gabi nista. Al ajd, dobro je sto se ima par igraca daleko ispod maksimuma, a bodovi se samo knjize.
l

lolcina656

pre 6 meseci

Kad danas Odegard nije upisao bar jednu,a morao je dvije asistencije nece nikad,kakvi promasaji Nketie i Trosarda, realan rezultat 4:0 ..
p

poen

pre 6 meseci

Ubi te fantasy