Jake reči Vlada Đurovića: Panter tri godine vara navijače i stručni štab Partizana

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.05.24. | 23:10

“Sa njim je teško nešto osvojiti”, poručio legendarni trener

Partizan Mozart Bet nije ličio na sebe u finalnoj seriji ABA Lige. Crvena zvezda je gotovo rutinski slavila pred 20 hiljada Grobara, a veliki udeo u porazu crno-belih imao je kapiten Kevin Panter. Jeste amrički šuter postigao 13 poena, ali samo uz četiri pogođena šuta iz igre.

Nije bilo Pantera kada se lomilo, baš kao u prvom i drugom meču. Poražavajuća statistika za najplaćenijih igrača u Srbiji, posebno ako se ima na umu da je i prošle sezone Kevin Panter imao žute i lude minute.

Izabrane vesti

Kao kada je započeo tuču u Madridu i praktično prelomio seriju u korist Reala.

Zanimljivu opservaciju o izdanjima Kevina Pantera imao je legendarni srpski trener Vlade Đurović. On je gostujući na televiziji Arena u samo nekoliko rečenica opisao izdanja Kevina Pantera.

“Razočaran sam igrom Partizana. Čitavo vreme govorim da je Panter igrač koji zavarava i stručni štab i navijače već tri godine. Sa njim je vrlo teško nešto osvojiti... On nije taj kvalitet za šta ga smatraju navijači - on je vođa, on je kapiten i on je pobednik. Nijedno od ova tri. Nije trebalo da bude kapiten, a od ova dva druga - nije to”, poručio je Đurović.


tagovi

Kevin PanterVlade Đurović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara