Nađ: De Medina? Pitajte ljude koji su bili pre mene

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.05.24. | 17:00

"Očekivao sam više agresivnosti od igrača koji je igrao u Belgiji i Nemačkoj, da ima veću odgovornost na treningu", kaže strateg Parnog valjka

Trebalo je da bude rešenje za poziciju štopera, a ispostavio se kao jedno od najvećih razočaranja u Humskoj ove sezone kada su u pitanju pojačanja. Natan de Medina je zabeležio samo dva nastupa crno-belom dresu ove sezone, i to u Kupu Srbije protiv Jedinstva sa Uba i Grafičara, dok u Mozzart Bet Superligi nije dobio priliku za dokazivanje.

Sve su prilike da je neće dobiti ni u finišu sezone, bez obzira na to što crno-beli ozbiljno kubure sa centralnim defanzivcima u poslednje vreme.

Izabrane vesti

Albert Nađ je na današnjoj konferenciji za medije bio prilično direktan po pitanju statusa bivšeg mladog reprezentativca Belgije. Novi strateg je u najmanju ruku razočaran onim štto De Medina pruža na treninzima crno-belih.

"De Medina? Možda je to bolje pitanje za ljude koji su bili pre mene. On radi u blagom ritmu. Očekivao sam više agresivnosti od igrača koji je igrao u Belgiji i Nemačkoj, da ima veću odgovornost na treningu. Ne liči mi da je fokusiran na stanje u kom se nalazi. Drugi mi ulivaju veće poverenje", rekao je Nađ na današnjoj konferenciji za medije pred meč ugtakmicu sa Mladosti iz Lučana u Humskoj (16.30).

De Medina je u Humsku stigao prošlog septembra kao slobodan igrač, nakon što se rastao sa Ajntrahtom iz Braunšvajga. Sa Partizanom je potpisao dvogodišnji ugovor, ali nema sumnje da će se već ovog leta raspravljati o njegovom statusu u klubu.


tagovi

Natan De Medina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara