Nađ (©Starsport)
Nađ (©Starsport)

Ako ne budemo drugi, snosiću odgovornost

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.05.24. | 16:39

„Nemam strah ni od čega“, poručuje Albert Nađ

Ko bi rekao pre samo dva meseca, kada je bio lider na tabeli Mozzart Bet Superlige, da će Partizan finiš sezone dočekati strepeći i za poziciju broj dva.

Novi šef struke crno-belih Albert Nađ vrlo je jasan: ako Partizan ne bude drugi na kraju, to će biti neuspeh za klub i spreman je da u tom slučaju snosi odgovornost.

Izabrane vesti

Ako ne budemo drugi, direktno ću reći da to nije ono što je bio cilj po ulasku u plej-of i snosićemo odgovornost mi koji smo ovde. To me ne opterećuje. Igrao sam stotine utakmica i znam da je poraz sastavni deo sporta i života. Snosiću odgovornost koju moram. Nemam nikakav strah ni od čega. Radim maksimalno, nikada sebe nisam gurao u prvi plan, jer je ovo timska igra. Možda sam sada ispred saradnika kao glavni, ali svi snosimo istu odgovornost. Isto sam smatrao i dok je Igor bio tu, da nije najodgovorniji za sve, ali neko mora da bude ispred“, istakao je Nađ.

Tri kola su ostala do kraja, a Partizanu „gori“ pod nogama, jer je u predugoj seriji bez pobede.

„Pokušaću da napravimo što bolje rezultate, a kada se završi polusezona, tu smo da vidimo šta i kako dalje“.

Nađ je još jednom ispravio svoju raniju izjavu kako je Partizanu od početka cilj bio – drugo mesto.

„Znamo da kada počne sezone, osnovni cilj i Partizanu i Zvezdi je osvajanje titule. Ako se to ne uspe, onda je cilj Kup Srbije. Ako ni to, onda makar drugo mesto, koje vodi i ove godine u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ako nije prvi, Partizan mora da bude drugi. Prošle sezone je bio četvrti. Nikada ne bih rekao da će samim tim ova sezone biti uspešnija čak i ako završimo treći. Uvek sam želeo da budem prvi, čak i kada sam sa decom igrao „Čoveče, ne ljuti se“. Svi mi ovde u klubu smo svesni da ako ne budemo drugi, napravićemo neuspeh. Moramo da budemo drugi, Partizan to zaslužuje, imamo dovoljno potencijala, kvaliteta, iako imamo i dosta mana“, podvukao je Nađ.


tagovi

Albert NađFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara