Komentari na vest

Nađ: De Medina? Pitajte ljude koji su bili pre mene

O

Otac Makarije

pre oko 1 mesec

A sta tebe da pitaju “strucnjak”?Ti ne znas da ponovis svoje ime i prezime uzastopno 3x…ti si kao sto je i onaj nesrecnik, pre tebe bio tu jer niko drugi nece, zato pokri se usima, a imas i cime i cuti u misijoj rupi.
m

molim?

pre oko 1 mesec

Kakvo god da je stanje u klubu, najmanje što očekuješ od igrača je da se dokazuje na treninzima. Možeš da budeš nula od trenera, može da bude kriza kakva hoćeš, ali mora da se bude profesionalac i da se trenira u punom ritmu. Igrač koji nema želju, volju, fizičku spremnost da igra, ne treba da bude u klubu. Kvalitet igrača je jedna stvar, ali preduslov za sve, od ispunjavanja taktičkih zadataka do statusa je fizička predispozicija.
z

zauzeto ime

pre oko 1 mesec

bitno da stojkovic, kovacevic, filipovic imaju tu "agresivnost" videli smo to u prosloj utakmici, protivnik na 13-14 metara a oni 1 po 1 se odmacinju od njega, i onda jos filipovic mase rukama kao "sto niko nije usao u blok" ........ pored svih ovih nasih defanzivaca Svetozar Markovic ispao igracina, a realno smesan preplaseni decak
B

Buki18

pre oko 1 mesec

Ovaj kao da nije bio u klubu kad je Duljaj bio trener pa sve prebacuje na njega, veliko govno od coveka... Za sve "pitajte predhodnika" ... Sramoto ljudska!
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 1 mesec

Ma da smo živi i zdravi.
K

Kon

pre oko 1 mesec

Nađ je nizak, mali , ali je zato veliko g...,, teraj se u Honduras. Ovakvo đubre još nije bilo na klupi Partizana, bez stida i srama.
J

JeNeaH

pre oko 1 mesec

Reče Nađa koja je bila u klubu kada je Medina došla 😂😂😂
d

donca1988

pre oko 1 mesec

Pa bolje on da je igrao nego ovi. Naša odbrana katastrofa. O čemu ovi pričaju.
D

Daki...

pre oko 1 mesec

pusti i sehovica na stopera ,samo makni onog filipovica zivota ti, 4 gola na dve utakmice direktno njegova,decko ne zna sta ga je snaslo
В

Вили Вонка

pre oko 1 mesec

Не зна се да ли је тужније то што не знаш д је Шеховић отишао из Партизана зимус у Ордабаси, или што си добио 12 плусева.
z

zauzeto ime

pre oko 1 mesec

4 filipoviceva, ostalo kovacevicevi golovi ......... ali de medina nemoze ni da se isproba
t

trinki vinki

pre oko 1 mesec

Partizan = Šahtjor na aparatima.
P

Partymaker

pre oko 1 mesec

Jadan lik, on ništa ne zna. Juče došao u klub, nije bio deo stručnog štaba sve vreme. De Medina? Kanute? Ne zna on ništa, pitajte prethodnika. Cirkus živi
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Partizan treba da da De Medinu recimo Vojvodini,Tscu,Radnickom iz Kragujevca.
h

hrče

pre oko 1 mesec

ma jedi sarme😡,ti sve neobavešten sram da te bude😡
M

MAJSTOREEEEE

pre oko 1 mesec

"Pa sa onima pre tebe" si i ti bio. To si zaboravio? I ti si bio deo "stručnog štaba". Strašno na šta smo spali braćo Grobari. Dajte da se skupimo konačno i oteramo ove lopove!
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Upravo tako. Ovaj Nadj ispade vece gov... od sva tri zadnja trenera zajedno.
J

JeNeaH

pre oko 1 mesec

Nađa je legenda partizana, pola vojvodina, pola hrvatska, kao u pesmi...
P

PP

pre oko 1 mesec

Koji su to drugi? Kovačević? Saničanin? Kako da se De Medina trudi na treningu kada vidi ko sve pre njega igra. Igraju redovno ovi koji čine najgoru odbranu u istoriji Partizana. A što se tiče ovog prebacivanje loptice od strane Nađa na ove pre njega, tu je možda i u pravu. Duljaj je tražio se dovedene De Medina ali njije uspeo da se ugradi u njegovu platu pa je verovatno zbog toga ignorisao De Medinu i nije ga puštao da igra. Ponavljam, Duljaj je tražio sa se dovede De Medina.
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Koje su ovo laži i priče za malu decu..
k

koga briga

pre oko 1 mesec

kad drzava daje pare samo bacaj pare
D

Darko1101993

pre oko 1 mesec

To su te kombinacije izdajnika burek Duljaja Medina, ovusua, Kastiljo ,kovacevic, antic i mnogi drugi gde se ugradjivao i izvlačio novac iz našeg Partizana. A sad ce bokser nadj devojcica svojih 15 igraca da dovede u svaki ce se ugraditi da i on izvuče kes sto pre zato sto zna da ne moze dugo biti trener jel nema pojma. Mladji referent trener početnik u 50 nekoj godini devojcica bokser nadj, majka rodjena ga ne voli al njemu je to ok
B

Burek

pre oko 1 mesec

A nama se grobari smeju zbog Falka i Raduljice ahahah

Naravno

pre oko 1 mesec

Nije smesno zapravo je tuzno sto je to postala praksa a vama je to normalno takvo rasipanje.
c

cirkus

pre oko 1 mesec

Jos jedan raskid kao proslog leta koje placa drzava, ovo je ko zna koji po redu
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Eh, da je to bas tako. Druze, to sve ide iz Partizanove kase. Zato nemamo prebijene banke kad treba dovesti neko normalno pojacanje. Zato smo, izmedju ostaloga, i 8 godina bez titule. Ali nista, uzivaj. Ako vec ne mozes u Zvedinim uspjesima, uzivaj makar u nasoj propasti. To vam je ionako vaznije. Vidi se iz svakog komentara koji napisete.
G

Gostttt

pre oko 1 mesec

Je l ce za svako pitanje da ide poseban clanak?