Milojević: U svim linijama nam treba sveža krv, najozbiljnije računam na Hvana

Vreme čitanja: 3min | pon. 17.06.24. | 18:52

"Potrebni su nam novi Dragovići u Crvenoj zvezdi", kaže šef struke crveno-belih

Vladan Milojević kaže da bi najviše voleo da on može da bira kojeg igrača želi da zadrži u Crvenoj zvezdi, ali da je svestan da klub osnovna sredstva dobija upravo od prodaje igrača i da u tom slučaju situaciju diktiraju i dešavanja na tržištu, odnosno konkretne ponude.

Crvena zvezda je danas počela pripreme za novu sezonu sa 26 igrača, a na okupljanju nije bilo devetorice igrača zbog reprezentativnih obaveza.

Izabrane vesti

Prethodna sezona je bila vrlo uspešna, ali je već sada deo daleke istorije crveno-belih, s obzirom na to da novi izazovi uskoro stižu.

"Sve što je bilo do pre 20 dana otišlo je u arhivu, imamo naše ciljeve, nadanja, želje, nadam se da ćemo odraditi pripreme na najbolji mogući način i da ćemo proći bez povreda. Igrači koji imaju obaveze sa reprezentacijama, dnadam se da će i oni biti zdravi, kako bismo bili spremni da odgovorimo na prvu utakmicu u prvenstvu. Nisam se čuo sa srpskim reprezentativcima, oni treba da imaju koncentraciju, da budu spremni, pričali smo šta treba da rade pre nego što su otišli. U svakom slučaju, vodimo računa o njima, gledamo, pratimo, bez obzira na to što su trojica naših igrača tamo, svi su naši, igraju za grb, za zemlju. Želim im sve najbolje i da doguraju što dalje", rekao je Milojević.

Prelazni rok se tek zahuktava.

"Možemo da pričamo o igračima koji su došli, sve ostalo dok klub ne objavi... Naš sportski sektor dosta dobro radi, ne radi se samo o prelaznom roku, koji zvanično i nije počeo. Videćemo. Sa Dalsiom sam razgovarao na brzinu, pomoći će nam svakako i karakterno, ljudski. Radi se o igraču koji je odrastao u Portugaliji, prošao je školu Benfike, danas je jako teško dovesti dobrog igrača bez obeštećenja, mislim da će nam pomoći. A za ostale, da bih pričao o nekima koji se pominju, dok god ne bude zvanično i ne budemo dobili potvrdu da je igrač Crvene zvezde".

Crveno-belima treba pravo osveženje u redovima.

"U svim linijama nam treba sveža krv. Znate kako Zvezda funkcioniše i od kojih sredstava, na moju žalost i na žalost svih nas, vi svaki prelazni rok morate da formirate novu ekipu. Svaki put na tržištu su interesantni naši najbolji igrači. Najviše bih voleo da ja mogu da biram koji mogu da budu prodati, ali sa druge strane, za koga imate ponudu, klub mora da živi. Za sada dosta dobro funkcionišemo. Svaki dobar igrač je dobrodošao, u svim linijama treba imati svežu krv. Ne samo dovođenjem igrača, već i našim mladim igračima iz akademije, uvek je to potrebno".

Da li postoji šansa da ostane In Bom Hvan u klubu i nakon 31. decembra?

"Ne bih da pričam o nečemu što se nije desilo, Hvan je naš igrač, veliki je profesionalac, računam na njega najozbiljije, sve što će biti... U ovom trenutku računam najozbiljnije i čekam da se vrati sa reprezentativne pauze".

Poslednjoj liniji će biti izuzetno teško bez Aleksandra Dragovića.

"Mislim da ste pratili celu situaciju oko Dragovića, profesionalac je, dao je dosta toga Zvezdi, dosta puta sam razgovarao sa njim. Njegova želja je bila okrenuta prema Zvezdi, ali na kraju je preovladao povratak tamo gde je odrastao i ponikao. To je za poštovanje. Možda bi mi bilo krivo da nismo pokušali sve, ali klub je uradio sve i mislim da je tu odlučila njegova želja da se vrati. Pričati o Dragoviću kao lideru, fudbaleru, njegovim ljudskim karakteristikama... Pored njega su mnogi stasali, bili bolji igrači, nadam se da ćemo imati još Dragovića u Crvenoj zvezdi", poručio je Milojević.



tagovi

Vladan MilojevićFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara