Mihajlo Cvetković (©MN Press)
Mihajlo Cvetković (©MN Press)

Čukarički stavio Zvezdu na čekanje: Za Cvetkovića ima ponude iz Evrope, Amerike…

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 18:15

“Nismo pričali, dete je na odmoru”, kaže Vladimir Matijašević

Velika želja sportskog sektora Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je da angažuje Mihajla Cvetkovića. Napadač Čukaričkog spada u red najtalentovanijih igrača u Evropi, crveno-beli su, kako ste već imali priliku da čitate na Mozzart Sportu, krenuli u diplomatsku akciju, no konačnog dogovora još nema.

Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog, po tom pitanju je izričiti – još nije bilo rukovanja. Ni konkretnih razgovora o transefru. A, hoće li biti – pitanje je. Crvena zvezda je stavljena na stend-baj. Dakle, na čekanju je. Dva su razloga: prvi da je Mihajlo Cvetković na odmoru, a drugi postoje ponude i od drugih evropskih klubova, te Amerike.

Izabrane vesti

Na Evropskom prvenstvu za kadete napadač Čukaričkog dao je četiri gola, od tada je interesovanje poraslo. Našao se na radaru brojnih klubova, ali su, zanimljivo, na Banovom brdu veću ponudu dobili pre šampionata, nego posle njega.

“Cvetković je na odmoru. Zvezda je stavljena na stend-baj, nije se pričalo”, rekao je Vladimir Matijašević i nastavio:

“Postoji priča i sa klubovima iz Evrope, Amerike… Dete je trenutno na odmoru. Njegova želja je bila da ostane, ali ga nećemo sputavati”.

Jedan veliki izlazni transfer Čukaričkog ovog leta bi trebalo da bude Mihajlo Cvetković, a drugi – Igor Miladinović.

Vezista Brđana je imao zapažen učinak u Mozzart Bet Superligi u nedavno završenoj sezoni, dao je deset i namestio četiri gola. Igor Miladinović je brojke podebljao na evropskom frontu i u kupu, pa je za očekivati da i za njega bude ponuda.

“Što se Miladinovića tiče, nadam se da će da ode ovog leta”, poručio je Vladimir Matijašević.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024FK Crvena zvezdaČukaričkiMihajlo Cvetković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara