Zvezda bez Borjana krenula ka novoj sezoni, na prozivci Prucev, Kabić i "zlatni" kadeti

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 18:13

"Koliko sam dobio informacije Borjan još ima ugovor sa Slovanom, do 30. juna, u razgovorima je sa klubom i videćemo šta će tu biti", rekao je Milojević

Crvena zvezda je započela pripreme za sezonu 2024/2025, a na prozivci šefa struke opravdano odsutno, zbog reprezentativnih obaveza, bilo je devet prvotimaca. U pitanju su Omri Glazer, Kings Kangva, Gelor Kanga, Šerif Endijaje, In Bom Hvan, Naser Điga, Uroš Spajić, Srđan Mijailović i Nemanja Stojić.

Na spisku Vladana Milojevića nije bilo Milana Borjana, kojem pozajmica u Slovanu iz Bratislave ističe 30. juna, pa ostaje da se vidi kakva će biti budućnost iskusnog čuvara mreže, koji je ugovorom sa srpskim šampionom vezan do leta 2026. godine.

Izabrane vesti

"Koliko sam dobio informacije Borjan još ima ugovor sa Slovanom, do 30. juna, u razgovorima je sa klubom i videćemo šta će tu biti", rekao je Milojević okupljenim predstavnicima medija.

Golmanska linija je potpuno podmlađena, a na startu priprema Milojeviću su na raspoaganju Miloš Gordić, Ivan Guteša i Vuk Drakšić. Od povratnika sa pozajmica tu su, između ostalih, i Edmund Ado, Jegor Prucev i Uroš Kabić. Crvena zvezda je nagradila i vrlo zapažene učesnike nedavnog Evropskog prvenstva za kadete Vasilija Kostova, Aleksu Vasilića i Đorđa Rankovića, a od ranije u prvom timu su i Andrija Maksimović i Veljko Milosavljević.

Zbog povreda, na startu priprema nije bilo Miloša Degeneka, Vladimira Lučića i golobradog Adema Avdića.

Milojević je na prozivci imao ukupno 26 igrača, a to su Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Drakšić, Viktor Radojević, Ognjen Mimović, Milan Rodić, Veljko Milosavljević, Andrej Đurić, Nikola Knežević, Edmund Ado, Dalsio, Jovan Šljivić, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Luka Ilić, Žan Filip Kraso, Piter Olajinka, Uroš Sremčević, Andrija Maksimović, Jegor Prucev, Uroš Kabić, Vasilije Kostov, Aleksa Vasilić, Đorđe Ranković, Željko Vukojević.


tagovi

Milan Borjan

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara