©Starsport
©Starsport

Milojević: Saradnici se već bave Bodeom, ali je to zabranjena tema za priču

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.24. | 17:56

Strateg šampiona Srbije fokusiran na Čukarički, iako već u utorak njegov tim očekuje evropska premijera protiv Norvežana

Neposredno pred evropsku premijeru u gostima Bode Glimtu, Crvena zvezda će odigrqati susret 5. kola Mozzart Bet Superlige. Na novom prvenstvenom koraku prepreka šampiona Srbije biće Čukarički koji će nominalni domaćin biti u Pančevu. Susret sa Brđanima biće prilika da crveno-beli dodatno podignu samopouzdanje pred put u Norvešku, a veštačka podloga na stadionu Železničara biće prilika da se izabranici Vladana Milojevića makar delimično adaptiraju na teren koji ih očekuje na evropskom gostovanju.

Izabrane vesti

"Očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog koji igra dobro od početka sezone. Reč je o ekipi koja je dobro spremljena i to vidimo po bodovima i rezultatima. Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, tako da moramo da se dobro spremimo psihički i fizički za to", kazao je milojević i dodao:

"Docić je igrač koji je legenda Čukaričkog i sve se vrti oko njega. Dobro izvodi prekide, slobodnjake i kornere. Lider je u pravom smislu te reči, kao i iskusni Jovanović, Stevanović, Ivanović... Imaju i dobar balans sa mladim igračima i to im je vodeća filozofija. Svakako je Docić neko na koga treba obratiti pažnju.

Crvena zvezda je favorit u duelu zakazanom za četvrtak od 20 časova, a jedan od igrača koji će se naći u centru pažnje je Bruno Duarte, novajlija šampiona Srbije koji je na svakoj prethodnoj utakmici postizao gol.

"Igrači moraju da se dokazuju na svakom treningu. Niko kod mene ne može da se 'zacementira' u startnu postavu. Uvek zajedno sa stručnim štabom gledam koji mi igrači trebaju za datu utakmicu da bi doneli rezultat".

Brazilac je u prethodnom kolu prvi put bio starter usled povrede Šerifa Endijajea, a problemi sa kojima se suočava Senegalac očigledno još nisu u potpunosti prošlost.

"Glazer je u završnoj fazi rehabilitacije. Što se Endiajea tiče, ima malih problema i videćemo šta kaže medicinski tim".

Zvezdu već u utorak očekuje utakmica protiv Bode Glimta.

"Imam saradnike koji se već sad bave Bodeom, ali je to zabranjena tema za priču. Prvo nas čeka Čukarički, a od petka ćemo se fokusirati na Bode", rekao je Milojević o osvrnuo se na veštačku podlogu na kojoj će njegov tim odigrati naredne dve utakmice:

"Kad imate ekipu koja je adaptirana na takvu podlogu, lakše je. Profesionalci smo i bitno je samo da je kvalitetan teren i ravan, da može da se igra".


tagovi

FK Crvena zvezdaVladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara