Komentari na vest

Milojević: Saradnici se već bave Bodeom, ali je to zabranjena tema za priču

M

Markan77

pre oko 1 mesec

Zar ne mogose staviti zaostalu utakmicu u 18:00 a ne u 20:00 kad se igraju i sve ostale iz kvalifikacija za LE ?
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

gde je zaostala utakmica? najbolje na 37 stepeni da se igra...
D

Dinamo Kijev

pre oko 1 mesec

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
D

Dinamo Kijev

pre oko 1 mesec

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
p

podesen

pre oko 1 mesec

DINAMO 9 KOMADA TO JE NASA NADA!
p

podesen

pre oko 1 mesec

DINAMO 9 KOMADA TO JE NASA NADA!
p

podesen

pre oko 1 mesec

DINAMO 9 KOMADA TO JE NASA NADA!
b

banence

pre oko 1 mesec

PORAZGOVARAJTE SA NJIMA DA ORVI MEC IGRATE U PANCEVU I DSA PO MOGUCSTVU SUDI SUDIJA IZ DERBIJA....TADA BI SANSE BILE VECE..I NARAVNO U VAR SOBI PODOBNI KADROVI.....E ONDA JE STANJE ZA BODO SLARMANTNO.. BILO BI IM TO DIVNO ISKUSTVO DA VIDE KAKO IZGLEDA FUDBAL U SRBIJI...SPRDACINA...
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

da ih pitam da obe utakmice igramo na domacem terenu kao vi sto radite? da nam budu domacini na rajku miticu kao sto je napredak vama bio na jna...
b

banence

pre oko 1 mesec

TREBALO BI NA VREME JER ORATECI IH PROSLE I OVE GODINE DELUJU KAO EKIPA KOJA VRLO LAKO UVEZDU MOZE DA POSALJE U NIZI RANG....MADA SU IZ NORVESKE NE Z ACI NISTA U OVOM TRENUTKU... IGRAJU DOBRO NRZO I DISCIPLINOVANO...
S

Sima Sever

pre oko 1 mesec

ON MORA DA ODE
G

Guh

pre oko 1 mesec

U pravu si zeljko mora da ode jer je sve pogubio i dobio 🧹
S

South Park

pre oko 1 mesec

Top Sekret!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Opet invazija Tumbasa na vestima o Zvezdi. Vole grobari da nam šepu vićgla.
b

banence

pre oko 1 mesec

SPREMITE SE SINE ZA DUGOGODISNJU PUSAGIJU..PRETI I TO JE BLIZA NEGO STO MISLITE....CAK PREDOSECAM I OZBILJNU KAZNU UEFE KAD TITULE I NACIN DOBIJANJA ISTIH IZADJU MA VIDELO..A MIKO VAS NECE DIRAZI SAMI CETE SEBE UKOPATI....UPAMTI OVO STO RADITE I CIME SE BAVITE JE VAN SPORTSKE KULTURE..NIKADA SE NIJEDAN TIM NI U BIVSOJ JUGI NI U SRBIJI NIJE TAKO PONASAO..TAKO KRAO I NAMESTAO KAO CRVENA ZVEZDA....I STO JE NAJLEPSE NAVIJACIMA TO NESMETA...A STANOJE IMA GRESKU KAD VAM SE OBRACA ..VI STE POLITICKA VECINA ALI NAVIJACKA MANJINA..SVE STO DODJE ZA DOLAZAK DOBIJE NOVAC..POLA VAS RADI U POL. FIRMAMA I TO SVI Z AJU...NEBIH DALJE MRZIM POLITIKU..VOLIM SPORT...NEKADA DAVNO STE BILI TIM I KLUB SADA STE SKART...
b

behrrhdthdhdfhdf

pre oko 1 mesec

Odlaze se utakmica protiv TSC-a!!!
m

molim?

pre oko 1 mesec

Normalno, odgovara i njima i nama. Pa i Bode odlaže utakmicu.
m

molim?

pre oko 1 mesec

Najbolje da nam Miloje ovde sve otvoreno kaže, šta mislite o tome? Čovek je još nakon izvlačenja znao da idemo na Bode, što se i obistinilo, tako da, ne sumnjam da je sve spremio, da se razmišlja o tome, ali sportski koristi floskule, koje ponavlja kao mantru, svaki naredni meč je najbitniji, korak po korak, pa, znate već. Ali nekim čudom, nije pomenuo meč protiv Pazara, ili Partizan, jako dosadan tip. Inače, Miloje voli ekipe kao što je Bode. Revanš je kod nas. Ako mislite da je Bode slab, eto, da napomenem da je nikad jači Lugano prošle sezone od njih popio 5 komada. Takođe, da je Bešiktaš, izgubio oba meča od njih prošle sezone, 3:1 i 2:1. Inače, Bešiktaš je trebalo da bude naredni protivnik Partizanu. Takođe, igramo protiv šampiona Norveške. Partizan je ponižen od drugoplasirane ekipe Ukrajine koja se raspada, zatim, od drugoplasirane ekipe Švajcarske a u LK ga čekaju sile, Silkenborg koji je završio na visokom šestom mestu (poslednji u plej ofu) ili Gent, sedmoplasirani tim Belgije (prvi u stazi za LK, nije igrao čak ni plej of). Pre dve godine, igrali smo isto takmičenje kao i oni, LE. Mi smo bili poslednji u grupi sa 6 osvojenih bodova, oni su u svojoj grupi bili treći, sa 4 osvojena boda. Dakle, kad su u višem takmičenju od LK, ništa posebno. Ne mora ništa da znači, oni su u punom ritmu, odigrali su 19 kola u prvenstvu, 4 u kvalifikacijama, i nije problem što se igra na veštaku, već što su uslovi za igru drugačiji, temperatura oko 14 stepeni plus kiša. Kod nas su trenutne temperature oko 35 uz veoma suv vazduh. Svaka pobeda, a i nerešen rezultat su prihvatljivi, možda čak i minimalan poraz.
P

Pedjast3

pre oko 1 mesec

A ima li laganog protivnika za nas ,nas i Tekstilac namuci,dokle vise,sutra patnja velika u najavi,strasno!
з

забериу

pre oko 1 mesec

Знам колико је на овом мијесту критикован Стаменић, а сада фали.Криминал је његова јефтина продаја.Одличан играч,јединно што нема неки изразит шут.Он би са Ершником био одличан тандем
T

Tarzan

pre oko 1 mesec

Molim da se moji strucni komentari ne kopiraju.Pisao sam vec o toj famoznoj podlozi.Ako ne prodjemo otkaz treneru i njegovoj kliki.Ako idemo dalje,n agraditi trenera i igrace,prosto.Ajd sad nemam vremena pijem ladnu lozu i volim Zvezdu.
M

Mutommbo

pre oko 1 mesec

Čuka na tom terenu je dobra provera pred Bode. Nisu taj kvalitet, ali su jedna sasvim dobra ekipa koja će u sudaru sa Zvezdom biti jako motivisana da se pokaže, posebno jer ne igraju ove godine Evropu. Takođe Čuka ne respektuje mnogo Zvezdu i igraće otvoreno. Sada kada je glava igračima u Norveškoj, jer je to utakmica sezone za sve njih biće dosta teško da se dobije Čukarički.
o

ocekuje nas teska

pre oko 1 mesec

kupljena namestena utakmica protiv Cukarickog koji kada ne prodaje igra dosta dobro
b

banence

pre oko 1 mesec

ONI SU VASA FILIJALA..TO JE SVE DOGOVORENO..VIDECES PO IGRI ODMAH...ALI U PRAVU SI TI U REALNOM KONTEKSTU BEZ DOGOVORA VISE OD BODA NEBISTE UZELI..TU SI U PRAVU..
G

GGostt

pre oko 1 mesec

Ma, pogledajte kakve gluposti prosipa ovaj Milojević! Kaže Bodo/Glimpt je zabranjena tema do petka! A, ko je ovlastio njegove pomoćnike da se bave igrom Bodo/Glimpta, verovatno ja, jer pošto je to “zabranjena tema”, Milojević im nije ni reči rekao! Uh, što ne volim ovakve demagoge!
t

tifo

pre oko 1 mesec

jel si ti glup ili se samo praviš?
D

Dragan 1985

pre oko 1 mesec

Samo neko zaboravlja da Bodo kada gubi, onda prima 5 komada. Oni ili prime 1 ili 4,5...kod njih nakon drugog primljenog gola, voda im udje u usi i prime jos 2. Salzburg im dao 6 komada, Klub Briz 4, Molde u kupu ih je natovario, cini mi se 5:3. Tako da nemojte praviti Monaco od ekipe koja je do juce bila drugoligas u njihovoj zemlji.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Pravo u metu care !!!
R

Reci nam

pre oko 1 mesec

Kad su to dali toliko golova? Pre 5 godina?
v

vlad@Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

@Dragan 1985 – sve je to možda tačno što ti kažeš, ali je li tačno da je Zvezda u prva 4 kola u SLS, do 60. minuta (dok su protivnici imali snage), igrala katastrofalno loše, negledljivo, sporo, neborbeno, bez organizacije na sredini terena! Ja ti kažem neka nam je Bog u pomoć, ovi Norvežani melju!
S

Sf

pre oko 1 mesec

Emojte više da drvite sa pričom o veštačkom iprirodnom terenu. Većina terena su sad hibridni a veštački su izuzetno kvalitetni i to nije neka ogromna razlika da bi se pravila drama oko toga i tražio izgovor za bilo šta. Ako si bolji dobićeš i na livadi i na zemlji a ne na terenu.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Neke stvari se vise nikada nece ponoviti...Nece se vise ponoviti nasedanje na grobarski spin iz 2014-te kako je prvenstvo bilo neregularno,i kako su svi protiv njih,a onda posle "Krova",sampionat naprasno postaje regularan.Ti spinovi o zatvorenoj tituli,i "crno belim kalimerima" se ponavlja sa druge strane Topcidera,ali vise ne prolazi,i nece proci nikada vise.Druga stvar su ovi konstantni spinovi i botovanja protiv Miloja.Bilo je napada kako je Miloje defanzivac,kako ima srece i slicno,u komentarima su ga terali iz Zvezde.I,sta smo dobili,svaki naredni trener sve losiji u Evropi.Miloje uzimao titule kuci,ali i ulazio u LS.Deki uzumao titule,ali tri puta padao za LS,igrao dobro u LE.Drugi Milojevic uzeo titulu,ali u LE lose,doduse,niti je imao vremena,a niti je dobio pravu sansu i poverenje.I onda muceni Bahar,koji nije mogao ni prvi na tabeli da bude.Znaci,terao se Miloje,a nakon njega nismo vise ni igrali LS.Covek nas uveo u LE,nakon toliko godina,prosao grupu,dva puta nas uvodio u LS,gde je i osvajao bodove,uz domace titule,i opet su botovali.Vreme i rezultati su pokazali da niko nije bio bolji od Miloja.Sad se opet botuje,troluje,spinuje,pravi se frka,a covek jos nije ni zapoceo evro odiseju.I ovoga puta,spinovi nece proci.Pravi se pritisak na Zvezdu i Miloja,iako je obezbedjena LE,tek pocinje LS,a ponizavanja gromade u Evropi se ignorisu.

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Miloje ide ako se Bodo ne prođe!!! Kakvu ti ovde demagogiju prosipaš?! Čuj, sigurna LE!!! Ako se Bodo ne prođe Miloje i pomoćnici treba da lete naglavačke iz Zvezde!!!
G

Gost1234

pre oko 1 mesec

angri-ti si bre grobar i prestani vise da nas smaras ovde!!! Idi botuj za Stanojevica i Vazuru!!!! Covek je napisao cistu istinu, bukvalno u svakoj reci, i svaki normalan covek koji navija za Zvezdu ce stati iza toga.
D

Deda11

pre oko 1 mesec

Gde su fanovi Dalsija koji su do skoro pricali kako je pun pogodak u odnosu na Stamenica? Das odlicnog zadnjeg veznog i sad ti fali zadnji vezni. U doticnog ni njegov mentor Miloje ne veruje ne pocinje mu vec nekoliko utakmica. E moje neznalice
G

Gost521

pre oko 1 mesec

Koliko su ovo izlizane pohvale na racun druge ekipa koja nema dva krstena igraca kao ni cela liga sem Zvezde,Tsc-a i mozda Vose. Ali spremi ti doktore ekipu protiv Bodoa, zabole me za Cukaricki i onako se setamo kroz ligu pola njih nema stadion ili makar podlogu. A gospodin Aca srbin pravi nacionalni?? Pa daj napravi 10 mala stadiona ako vec to radis, kakav nacionalni,nismo mi Barselona,Real! Mi ligu nemamo, a drugo necemo je ni imati jer ni fabrike,firme nemamo,narod radi za dzabe da plati racune. Ko da gleda,sa cim da dodje? Sve to kosta!Samo Beograd,Beograd,Beograd a dole Kragujevac,Cacak,Kraljevo,Krusevac?? Dokle vule ? Aco srbine?
n

ninac

pre oko 1 mesec

Ma mnogo teška utakmica Čuka i cela liga baš neizvesna šta će biti.. Spremaj ekipu za taj Bodo da te ne razmontira sa tim silnim ulaganjima.
V

Vladan Miloje

pre oko 1 mesec

Znaci stalno je od pocetka nesto neki povik nesto znaci prosto neverovatno ja kao trener to moram da zaustavim!
C

Cukaricki

pre oko 1 mesec

je prosle godine bas bio mina, i skoro poremetio sezonu sa onom utakmicom protiv Vozdovca ......Odigrati sutra jednu dobru utakmicu i onda se spremiti za Norvesku ......Kao i svaka ekipa,tako i Bode ima svoje mane i treba to iskoristiti na najbolji nacin ...... Niti su oni bauk,niti Real ,ako das sve od sebe i pruzis mamksimum rezultata nece izostati .......Ako su bolji,pruzis ruku i idemo dalje u sezonu ...... Kao i svi,verujem u ulazak u ls i skup sjajnih utakmica na nasem legendarnom stadionu ......
c

ccc c

pre oko 1 mesec

Koliko placaju da se botuje protiv Milojevica konstantno, izgleda da je jaka pretnja cim ga ovako pljuju botovi
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

Plaćaju me toliko da mogu da letujem na albanskom primorju
G

Gostu 1234

pre oko 1 mesec

Vidim da si partizanovac i da se pravis da se ne secas Toletovog i Marjanovicevog vremena.
I

Izzzr@Miloje V.

pre oko 1 mesec

@Miloje V. – naravno, da nećeš! Ti samo slušaš tvog strip junaka Terzića, koji ti pred svaku utakmicu dostavi papirić sa prvih jedanaest! Ti se pitaš oko sastava tima, kao pijani oko gaća! Da se ti pitaš, valjda ti ni u snu ne bi igrali igrači iz menadžerskih kombinacija (Afrikanci), tragikomične kreature sa deficitom fudbalskog znanja! Ti ćeš izaći sad devet “internacionalaca” u timu i dva Srbina (M. Ilić, Spajić), protiv 11 Norvežana, koji u svojim redovima nemaju Afrikance neuke ozbiljnom fudbalu, a Zvezdini su tiha jeza!
g

gukni

pre oko 1 mesec

Koliko te placaju po komentaru botu?
U

UEFA TLAČITELjKA

pre oko 1 mesec

Greška je što Bodeu nije nametnut neutralan teren za domaćinstvo, i to po izboru Crvene zvezde. Vrlo nekontrolisani uslovi koje nameće Evropa mogu da nam se obiju o glavu igrajući po tim njihovim bezveznim pravilima.
z

zar ne

pre oko 1 mesec

Ili da se igra dva puta na marakani u stilu Partizana i napredka
t

teska bolest

pre oko 1 mesec

Koliko botova na svakoj izjavi milojevica opasna bolest
N

NJenad1246

pre oko 1 mesec

@ teska bolest – Pre svega Milojević nema šta da kaže u izjavama! Uvek vrti jedan isti tekst! Reči su mu nepovezane! Ako neko kaže da je Zvezda u prve 4 utakmice u SLS imala katastrofalnu igru, sve do 60. minuta, to je istina! Ako neko kaže za ovog “stratega šampiona” da je dobio pet uzastopnih otkaza u inostranstvu i to je istina! U čemu je problem?! Jel’ treba da se istina prećuti!
N

Nedeljko Kokot*

pre oko 1 mesec

Bolje bi ti bilo da već sada razmišljaš o Norvežanima, a ne kao što ti kažeš, tek posle utakmice sa Čukom, jer ako tada budeš razmišljao o Bodo/Glimptu, biće ti kasno!
G

Gosttt

pre oko 1 mesec

Neutralan si skroz Grobare. Kakve sudije i penali? Kazi, kad nam je poslednji put sudija "navukao" nesto? Kad smo poslednji penal sitnuli? Laga laga la...
Z

Zvezdasnpazova

pre oko 1 mesec

Da,lepo rece SA MLADIM IGRACIMA. A mi? Tj,ti unidtavas nase igrace
p

pacenice

pre oko 1 mesec

Jedi taj sendvic vucelin
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

Jedem sendviče iz Brisela.
D

Deda11

pre oko 1 mesec

@pacenice Znaci ako kaze istinu onda je bot? Pre bih rekao da si ti
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

pusti Duartea od pocetka a ne Serifa
M

Miloje V.

pre oko 1 mesec

Odmah druže moj, poslušaću te.
V

Vladan Miloje

pre oko 1 mesec

Važi, poslušaću tvoj savet, znam koliki si stručnjak i zato te moram poslušati
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

Hvala na saslusanju pedantni strucnjace!
M

Miloje V.

pre oko 1 mesec

Nema na čemu :) Samo pazi da sutra ne doživite novu petardu :)
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

necemo, slaba je Cuka
N

Norveska i Srbija

pre oko 1 mesec

Neutralan sam, dakle ni Zvezda ni Partizan. Realno gledano Zvezda u Norveskoj , nema sta da trazi. Ljudi imaju takav kontinuietet i srce na terenu gde izgaraju 90min + nadoknada. Tesko ista da moze Zvezda uraditi tu. Plus sever, plus klima i vetar. Da ne pricamo o sudjenju i penalima, itd, toga nema u LS. Mnogo faktora ce uticati, ali deluje da Zvezda trenutno igra na silu, ne na kvalitet. Dosta igraca Bodø su domaci lokalni , jaki i odgovorni na svakom delu terena. Zvezdina sansa je domaci teren uz navijace, mada kad su Poljake nadmasili gde se tresao ceo teren, verovatno ce i BG. Greska Zvezde je vec upisana donekle pobeda i planovi grupe LS, medjutim, Bodø je opasan rival, mozda bi i lakse bilo s nekim drugom timovima, ovako Bodø moze da napravi senzaciju. Nema taktike sa njima, ljudi igraju moderan i brz fudbal. Pogledajte preglede meceva, lopta leti po terenu, napdaci zabijaju iz svih pozicija, dakle,moderan, lep fudbal. Plus, puni su para, prodali su jednog Danca za 15 miliona, budzet im je jak. Neutralno gledano, sanse su 50-50, Zvezda ce verovatno u revansu ici na prolaz jer na severu Norveske, ni Roma se nije nadigrala. Ovako neutralno misljenje, vidjenje utakmice, pa neka bolji prodje.
@

@Norveška i Srbija

pre oko 1 mesec

Zvezda ne treba nikad da se otpiše, pa ni sada
A

Ako je ovo

pre oko 1 mesec

Neutralno a nisi PUMIN bot, onda sam ja iz nekog treceg univerzuma, koja botina. KAKOVTE NIJE SRAMOTA? PA U INAT PUMI I VAMA NEUTRALNIMA IZ humske idemoooo jako u LIGU ŠAMPIONA, a tvoj klub pravac na ADU sezona kupanja jos traje. PS: SVIM SRCEM UZ LUGANO.
N

Norveska i Srbija

pre oko 1 mesec

Aman bre ljudi, briga me za blizance, briga me za Nasu Super ligu bez terena, pricam neutralno i realno, bas me briga za reziran nas sistem takmicanje i sve sto je deo toga. Vama je samo da sednete i kuckate ovde poruke i glupo komentarisete. Pogledajte meceve Bodø pa ce vam sve biti jasno. Sve sami klinci ovde komentarisi, mrze ili Zvezdu ili Partizan. Nikog ne mrzim, briga me, navijam za nas fudbal, al sam samo skroz realan gledajuci dvomec koji dolazi.
G

Gost1234

pre oko 1 mesec

Imam predlog za tebe rasmusene gledaj i komentaris norveski fudbal na norveskim sajtovima!!!!! Pusti nas ubog i jadne ovde, sta ce ti to????????
T

Trpke

pre oko 1 mesec

Nije to vise onaj Miloje iz prvog mandata. Ovaj je mnogo arogantniji i nabudniji. Pravi napredni trener
@

@Trpke

pre oko 1 mesec

Da li bi to isto rekao da podržava Škora ?
M

MARLBORO BUZUKI

pre oko 1 mesec

Je l i dalje nosi tozla armunikašku narukvicu? Ako nosi - to je taj isti šmeker.
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

Zvezdo zgazi ih sveeee
L

Laik-Laik

pre oko 1 mesec

Tako je Trenerčino....spremi ekipu,nek se istrče sa Čukom...daju par komada i da se niko ne povredi i spremni odemo u Norvesku....i tamo nas "sitan vez"pa da vide Prvaka Srbije!!!
s

sramota

pre oko 1 mesec

pogledajte kako Cukaricki poklanja igrace JSD-u a da zvezda dovodi igrace tako jeftino govorili bi o poklonu ili pretnjom drzave da se pokloni
g

gost1234

pre oko 1 mesec

covece da li ti shvatas da se ovde vise ne radi o tome ko je vise povlascen, Zvezda ili Partizan? radi se o tome da je srpski fudbal i svi ostali klubovi osim njih zarobljeni od strane ta dva kluba kao i ljudi iz politickog, kriminalnog i svakog drugog miljena koji stoje iza ta 2 kluba. dok se vi raspravljate o tome, srpski fudbal tone u propast.
@

@gost1234

pre oko 1 mesec

A dok je Tadić bio na vlasti (i Đilas gradonačelnik) su inače cvetale ruže ?
g

gost1234

pre oko 1 mesec

nije bilo nikad gore stanje, cak ni za vreme Milosevica
@

@gost1234

pre oko 1 mesec

Hahahahaha koliko je tebi N1 pomutio mozak
s

sramota

pre oko 1 mesec

pogledajte kako Cukaricki poklanja igrace JSD-u a da zvezda dovodi igrace tako jeftino govorili bi o poklonu ili pretnjom drzave da se pokloni
s

sramota

pre oko 1 mesec

pogledajte kako Cukaricki poklanja igrace JSD-u a da zvezda dovodi igrace tako jeftino govorili bi o poklonu ili pretnjom drzave da se pokloni
s

sramota

pre oko 1 mesec

pogledajte kako Cukaricki poklanja igrace JSD-u a da zvezda dovodi igrace tako jeftino govorili bi o poklonu ili pretnjom drzave da se pokloni
s

sramota

pre oko 1 mesec

pogledajte kako Cukaricki poklanja igrace JSD-u a da zvezda dovodi igrace tako jeftino govorili bi o poklonu ili pretnjom drzave da se pokloni
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Kako je samo glavato pedantan. Mister Velez, samo mu lenta fali.
G

Gost1234

pre oko 1 mesec

Vama su beznacajni igraci kao Ilic, Petric, Spasic legende kluba. Da imate trenera koji vas je dva puta uveo u ligu sampiona, kao sto je nas Milojevic, proglasili bi ga za sveca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali jbg kiselo je grozdje))))))))))))
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

Kratko Ostanic
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Klinac, pomešao si ga sa Šamrok Stanojem, koji se u PAOK-u zadržao čak dve utakmice :)
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

Stanoje vise nije Samrok nego duga devetka, a Kratko Ostanic ce uskoro postati Bodo Glimt
p

prosto

pre oko 1 mesec

Ako ne bude igrao Serif sutra mi tu utakmicu nema sanse da dobijemo
U

Ubedljivo najviše

pre oko 1 mesec

Vezanih pobeda na travi ima Federer, na betonu isto Federer i na šljaci Nadal, ni na jednoj podlozi Novak nema najviše vezanih pobeda, ali ima svega najviše jer je bio najbolji kada je trebalo. Tako i ovde, kakva bre veštačka trava, ako si bolji, bolji si i kraj.
D

Don vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Voljim vucelin sendvic
D

Don Vito Korleone*

pre oko 1 mesec

Ja voljim vucelin sendvic
N

NR

pre oko 1 mesec

Evo ti terzine kobaje
u

uff

pre oko 1 mesec

uf Milojeviceva izjava znate sta to znaci ,90% komentara botova koji se predstavljaju kao navijaci zvezde
u

uff

pre oko 1 mesec

uf Milojeviceva izjava znate sta to znaci ,90% komentara botova koji se predstavljaju kao navijaci zvezde