Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Mesijeva promocija u Parizu zakazana za utorak, samo za potpis 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.08.21. | 09:44

Njegov otac Horhe stiže u glavni grad Francuske u subotu kako bi finiširao pregovore, ozvaničenje sledi ubrzo

Samo nekoliko sati pošto je Kalid bin Hamad Bin Kalifa Al Tani iliti brat prvog čoveka Pari Sen Žermena Nasera Al Kelaifija objavio na društvenim mrežama vest da su pregovori oko senzacionalnog transfera Lionela Mesija “zvanično završeni“, iz srca Katalonije stižu nove informacijezvanična promocija argentinskog asa zakazana je za utorak!

21.00: (7,50) Troa (4,50) PSŽ (1,45)

Izabrane vesti

Mesijev potpis u Pari Sen Žermenu je sada pitanje dana i sati. Prema saznanjima katalonskog dnevnika Mundo Deportivo, poslovično dobro upoznatog sa dešavanjima u Barseloni, sve je spremno za aktivaciju Mesijevog ugovora već u utorak.

Pre novog šampiona Južne Amerike u Pariz već koliko u subotu popodne stiže Horhe, Lionelov otac i agent kako bi dogovorio poslednje detalje jednog od najluksuznijih poslova u istoriji fudbala. S obzirom da su u pitanju sitnice, ubrzo će Leo zadužiti opremu pariskog giganta.

Ugledni francuski list Ekip već je izneo finansijske detalje Mesijevog ugovora – na ime plate dobiće po sezoni čak 40.000.000 evra NETO, što će ga staviti na vrh liste najplaćenijih igrača ne samo u Pari Sen Žermenu, već i na evropskom kontinentu. Mesi će sa Parizom potpisati ugovor na dve godine, uz opciju automatskog produžetka na još jednu sezonu.

Najnovija informacija glasi – samo na ime potpisa Mesiju sledi vrtoglavih 30.000.000 evra! Očekuje se da će i otac Horhe dobro proći u celom poslu, dok u Parizu ovaj posao vide kao najbolji marketinški potez otkako su katarski vlasnici stigli pre više od deset godina, pa će kompletna investicija da se isplati ubrzo.

S Mesijevim dolaskom Pari Sen Žermen je stekao sve preduslove da osvoji apsolutno sve dostupne trofeje u takmičenjima koja će igrati. Daleko od toga da PSŽ to nije imao pre Mesija, ali s dolaskom šestostrukog osvajača Zlatne lopte klub dobija potpuno novu dimenziju.

PSŽ je ovog leta platio novac jedino za transfer Ašrafa Hakimija iz Intera. Taj posao bio je vredan 60.000.000 evra, uz još 10.000.000 na ime bonusa. Otkupljen je Danilo Pereira iz Porta za 16.000.000 evra. Najveću stvar PSŽ je napravio dovođenjem Điđa Donarumu, Serhija Ramosa i Žoržinja Vajnalduma – sve bez evrocenta obeštećenja! I sada dolazi još Mesi...



tagovi

letnji prelazni rok 2021Pari Sen ŽermenBarselonaLionel Mesi

Obaveštavaj me

PSŽ
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara