Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Stigla potvrda iz Katara: Mesi i Pari Sen Žermen se dogovorili

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.08.21. | 04:14

Vrlo brzo će se ozvaničiti

Zvuči logično, odnosno kao jedino moguće rešenje u datoj situaciji – Lionel Mesi će karijeru nastaviti u Pari Sen Žermenu.

Nikakvo iznenađenje, to je jedini klub sa kojim je Mesi pregovarao od dana kada mu je Barselona rekla da ne može da ga zadrži. Samo PSŽ je taj koji ima i dovoljno novca i prostora u budžetu da ne pogazi regule oko plata za fudbalere.

Izabrane vesti

Da su pregovori okončani i da će se Mesi preseliti u Grad svetlosti objavio je Kalid bin Hamad Bin Kalifa Al-Tani ili ukratko brat Nasera al Kalifija, vlasnika Pari Sen Žermena. On je informaciju objavio na tviteru, a prenela je kao potpuno pouzdanu i španska Marka.

Pregovori su zvanično završeni, uskoro će sve biti zvanično saopšteno“, napisao je Al-Tani.

Nije se tu Kalid zaustavio, objavio je još jedan post na tviteru, sa fotografijom na kojoj su Lionel Mesi i Serhio Ramos zagrljeni, koju je prokomentarisao:

Osam Liga šampiona“.

Pomalo nestvarno zvuči podatak da je najbolji fudbaler sveta u danima kada je slobodan igrač dobio jednu jedinu zvaničnu ponudu za nastavak karijere. Ali to je cena Mesijeve prednosti, odnosno plate koju je zarađivao u Barseloni i koju malo koji klub može da plati.

Možda bi bilo drugačije da je bilo jasnih signala da Mesi i Barselona neće nastaviti zajedno, možda u tom slučaju Džek Griliš ne bi završio u Mančester sitiju, ali sada je stanje takvo da samo PSŽ može da ispuni sve Lionelove želje.


tagovi

Lionel MesiPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara