Komentari na vest

Mesec bez gola, mesec do pregovora

o

ovaj

pre oko 13 sati

lik ima pr kao da je dzeko licno a dzeku bukvalno nije do lista a kamoli tukija. To se zove napadac donese kao tinejdzer mrtvom volvsburgu titulu doneses sitiju titulu odvedes inter u finale ls sa nekih 37 a ova primadona nema dodirne tacke sa fudbalom, tihi ubica krotonea askolija riminija
V

Veljko9

pre oko 13 sati

A zasto on i SMS ne dolaze u rep????!
S

Sone Gospodin

pre oko 13 sati

Zato sto je umislio da je zvezda juri manekenke,izgubio decko kompas!A Sergeju je lepse u Arabiji nego da gine za drzavu Srbiju!
8

8

pre oko 13 sati

U principu sve što treba da uradi u svom život je da pogleda svoj intervju kada je imao 17 18 godina dok je igrao u Partizan, i pričao o fudbalu
D

Deki maky

pre oko 14 sati

Nemojte da osporavate naseg najbokje napadaca trenutno.!! Ocigledno ima problema,ali prebrodice to. To je pravi spic,a ne da ga moj Piano na ep forsira da mu igra nekakvo krilo da bi mu Mitar bio u spic.i ne treba da dođe dok je Piano kiksi tu.
P

Porede ga sa

pre oko 15 sati

Jednim jedinim Dzekom koji je i svakoj ligi pravio dar mar hahahaha daj koji vlahovic hahahahahaha
A

Ambrozini

pre oko 15 sati

Da se ne lazemo covek nije za velika dela. Pod velika dela mislim da da gol u finalu lige sampiona ili da donese prevagu kad se igra protiv top klubova. Toliko deluje nervozno i nestrpljivo na terenu. Mislim da je juventus pogresio sto ga nije prodao arsenalu ili kome vec ako je imao te ponude jer definitvno cena ce mu biti sve manja. Da li stavlja minival ili ne potpuno je nebitno kakvih sve stajlninga u fudbalu ima ali ono sto je glavni problem je sto je talenat ovog momka precenjen.

Fear The Beard

pre oko 16 sati

Juve izgleda kupio pogresnog Vlahovica.Nema veze,ima i taj Fashion Week,torbice,ludila,minivalovi,Italija je zemlja mode.

KoRn

pre oko 16 sati

Šta vam je bre ljudi pa to su igraci koji su bljesnuli jednu sezonu,dobro to unovcili ali se kasnije videlo da oni nisu taj kalibar. Niti prvi niti poslednji,takvih igraca ima na tone. Pa evo vam ga Mancester,Antoni,Martijal mislim da ne nabrajam,trebao bi mi ceo dan. Jovic i Vlahovic su klasican primer. Jovic je odigrao neverovatu sezonu u Frankfurtu i otišao u Real, da je ostao u Frankfurtu on ne bi ni blizu bio toliko dobar kao te sezone kada je bljesnuo. To su igraci koji ne mogu da budu konstantni. Vlahovic je solidan napadac i nista vise od toga,nije više on ni toliko mlad pa da se jos uvek ceka.
p

prelazz

pre oko 16 sati

Ovaj će isto kao i Jović, poleteli dečaci i to je to.. Inače da su radili ozbiljnije i jedan i drugi bi mogli da igraju u top 5 klubova 10 godina. Ali uzeli su lepu lovu tako da ništa ne može loše da se kaže, svaka čast svakako
J

Jednostavno

pre oko 16 sati

Napadac je posao da daje golove, pogotovo ako si u velikom klubu koji preferira titule. Morace brzo da se sredi, inace ce lutati ko Jovic.

Kalčopolista®

pre oko 17 sati

Kakva prljava kampanja protiv naseg coveka her igra u najbolje klubu od svih nasih igraca! Ovi su toliko isftustrirani zato sto nemaju ni jednog igraca iz ovog zlatnog doba placenih titula u ligama petice a kamoli u nekom timu kao sto je Juvrntus! Covek nas je doveo na SP 2018, u Juventusu je dao 33 gola na 70 utakmice a u reprezentaciji 13 na 25! I ne treba da se odaziva vise kada je grejao klupu nekakvom Micku u odlucujucoj utakmici protiv Danske na EP I bio zrtva crveno log lobija!
G

GorostaseGorostsse

pre oko 16 sati

Grejao klupu Micku koji je igrao desnog beka? Grejao je klupu Mitrovicu i to je ono sto te boli.
R

Raider

pre oko 17 sati

iz prvatnih razloga, dok ne odigra nesto sa drzavnim grbom, ne bi da komentarišem.
J

Jajassjd

pre oko 17 sati

Zadnje dve god. nista nije odigrao za Srbiju osim ona dva gola Crnoj Gori. Slazem se da mu je bolje da igra kad je jedini spic, Ali je problem sto on I tada slabo igra, jedva da udje u sansu. Evo , na Ep dva I po meca osim suta protiv Engleza katastrofa odigrao. Igra I Slovenija sa Seskom I Sporarom pa Sesko daje golove I ulazi u sanse, isto i Haland igra sa Serlotom sto mu ne odgovara pa igra odlicno. Ja ne mogu da shvatim da igrac od 80 miliona zadnjih 5 meceva(racunajuci I prijateljske sa Austrijom I Svedskom) ne moze da udje u sansu, nijedan dribling da pokaze, da se izbori za taj njegov sut bar. Cak je I par puta napravio kontru rivalu vracajuci loptu u noge protivniku. Ja kao grobar mislim da je ovaj decko bas precenjen,pratim seriju a I vecinu golova je dao iz slobodnjaka penala Ili sutem iz daljine,odigrao jedan dobar mec pa ga nema narednih nekoliko. Mitar se bar na snagu izbori za sansu,kakav je takav je. Setite se kval. Za Sp 2022 protiv Luksemburga vodimo 2 0 njegovim golovima,Luksemburg smanji u 70 om na 2 1 I Mitar sledeci napad glavom daje za 3 1 I dozivljava povredu oka koja je mogla ozbiljno da mu ugrozi vid I on sa ogromnim podlivom igra sledeci mec u Irskoj,a Vlahovic od kad je presao u juve odbija da dodje svako drugo okupljanje I kad nije povredjen. Umesto onako uzasnih partija na Ep valjda bi bas sad trebao da ima motiv da dodje da se iskupi. Ne treba ga vise zvati Ako mu se ne igra ,imamo Mitra,Jovica,Joveljica, pa mozda I taj Vlahovic iz Atalante postane igracina cim mu Gasperini daje sansu, pa Andrej Ilic je dobar spic,Ali je doziveo tesku povredu , ne bi ga dzabe doveo Union Berlin Koji je prosle sezone igrao Ls
H

Heey

pre oko 18 sati

Jel to onaj koji se svaki put buni kao da je djete od 15 godina kad mu neko ne doda lopta? Lencuga koji ne zna potrcati i otici na "pressing" ako gube u 85oj minutu? Onaj koji vise se slika za instagram nego sto trenira?
t

topina

pre oko 18 sati

Udarile ga pare u glavu, on je u zadnje vreme više maneken i influenser nego ozbiljan fudbaler.
M

Mujagic

pre oko 18 sati

Gledao sam uzivo utakmicu sa Slovenijom i njegovo bezobrazno nezalaganje tada, i kada vidim odnos prema reprezentaciji u poslednje vreme, samo mogu reci KARMA JE CUDO!
R

Rokas

pre oko 18 sati

najveca fudbalska prevara od igraca. treba mu 1000 sansi da da gol, j.... ti takvog spica
A

Alex20

pre oko 19 sati

Od onakvog momka iz Fiorentine,koji grize,cuti i igra do šarlatana kome sve smeta,kad da gol on je u nekoj raspravi sa nekim,nesto dokazuje,izuzetan fudbaler ali ocigledno labilan u glavi.
B

Brankoni85

pre oko 18 sati

Evo u Atalanti imamo drugog Vlahovića, valjda ćemo imati više sreće sa njim.😜
Т

Тијаго Мота :)

pre oko 19 sati

Арсенал већ спремио 70м за Влаховића у јануар. За те паре Јуве доводи Шешка и Џонатана Давида, живи били па видели. ФОРЦА ЈУВЕ 🤍🖤🤍🖤
G

Gostara

pre oko 18 sati

Za 70 miliona mogu samo da kupe Seskovu levu kopacku.
E

Eseks

pre oko 18 sati

Sesko je dva koplja iznad vlaha.Pa valjda bi Arsenal pre kupio Seska nego ovog naseg sarlatana manekena