Konor Galager (©Reuters)
Konor Galager (©Reuters)

Maćehinski odnos prema detetu kluba: Čelsi tera Konora Galagera!

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.24. | 18:43

Engleski vezista mora da traži novu sredinu

Konor Galager je u petak popodne obavešten da u Čelsiju na njega više ne računaju!

Ova vest je sa vinjetom "najnovija" protutnjala evropskim fudbalskim nebom munjevitom brzinom. Kako javljaju svi relevantni ostrvski mediji, Čelsi je skratio odmor Konoru Galageru posle završenog Eura i obavestio ga da se na njega više ne računa!

Izabrane vesti

Još u četvrtak pojavila se vest da je Čelsi već prihvatio Atletikovih 40.000.000 evra za povremenog kapitena, ali je stvar u tome što se njemu ne ide u Madrid. On je od početka želeo da dobije novi ugovor, ali u skladu njegove igračke vrednosti. Nije naišao na razumevanje druge strane, jer je od dolaska Enca Mareske jasno postavljeno da Galager nije u daljim planovima. I pored toga, Čelsi mu je ponudio dvogodišnju saradnju, što je on odbio jednom, pa nedavno još jednom. U međuvremenu Čelsi je imao dogovor sa Aston Vilom za istorijski transfer vredan 67.000.000 evra, sada i sa Atletiko Madridom za daleko manje novca, ali se i dalje za sve pita Galager.

S obzirom da je odbio mogućnost prelaska na Vila Park i da ne želi u Atletiko, u Čelsiju su smatrali da treba da reaguju i da mu jasno poruče da je njegovo vreme na Stamford Bridžu isteklo. Svašta smo poslednjih godina videli od nekada slavnog kluba iz Zapadnog Londona, a sada pokazuje onu najgoru stranu, odnosno maćehinski odnos prema svom detetu i vezisti koji je ceo svoj život navijač Plavaca.

Razlog zašto se na Galagera računa je potpis Kirnana Druzberi Hola koji je stigao u Čelsi zajedno sa Mareskom iz Lestera. Čelsi je za nedovoljno afirmisanog 25-godišnjaka pukao skoro 40.000.000 evra, posle čega je ocenjeno da bi najbolje bilo da se unovči Galagerov kvalitet. Takođe je procenjeno da on neće moći da se uklopi u Mareskin sistem. Nelogičan, ali opet potez koji savršeno opisuje stanje na Stamford Bridžu.

Navodno je za Galagera zainteresovan i Totenhem, ali komšijski klub nije još poslao nikakvu zvaničnu ponudu, a i trenutno juri napadača pa tako engleski reprezentativac nije u prvom planu.

Najgora opcija za povremenog kapitena Plavaca bila bi da ostane jer bi to gotovo sigurno značilo da bi presedeo celu sezonu. On ima ugovor sa Čelsijem na još godinu dana, pa sada ostaje da se vidi da li će u Atletiko, Totenhem ili na neku treću adresu.


tagovi

Konor GalagerLetnji prelazni rok 2024ČelsiAtletiko MadridTotenhem

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara