Konor Galager (©Reuters)
Konor Galager (©Reuters)

Težak razvod Galagera i Čelsija: Plavci prihvatili Atletikovih 40.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.08.24. | 09:59

Ali Konor se pita

Bili su to dani kad se Tod Boli razbacivao stotinama miliona na tržištu. I uglavnom promašivao. U moru tih promašenih pojačanja jedno ime je isplivalo. Konor Galager, Čelsijev školarac, nekako se kroz tu šumu nogu probio do prvog tima.

I već tu su nastali prvi problemi.

Izabrane vesti

Jer iako su Plavci odmah ponudu talentovanom vezisti novi ugovor on ga je odbio pošto je verovatno procenio da se na Stamford Bridžu radi bez plana. Tad je doduše još bio rezervista, verovatno je malo radila i sujeta, ali stav se nije promenio ni kada je Konor Galager prošle sezone postao starter.

Plavci su opet nudili produžetak saradnje, ugovor na dve plus jednu godinu, ali je reprezentativac Engleske odbio. Kako mu sledećeg leta ističe ugovor, Čelsi nije imao mnogo izbora. Prvo je još u junu prihvatio ponudu Aston Vile, ali – Galager je odbio da se preseli u Birmingem.

Sada je stigla primamljivija ponuda iz Madrida. Ostrvski mediji preneli su da je Atletiko na Stamford poslao ponudu u visini od 40.000.000 evra. I Čelsi je opet prihvatio. S tim da se šuška da je 24-godišnji Galager sada rad za saradnju. Sačekajmo da vidimo.

Čelsi ovde nema prostor za manevar. Vila je nudila 10.000.000 evra više, ali Galager nije hteo ni da čuje. Mada i Plavcima odgovara da ga bar prodaju preko grane.

Spekulisalo se do sada da Galagera hoće i Totenhem, Vest Hem i Everton, ali niko se nije javio sa konkretnom ponudom.


tagovi

Konor GalagerLetnji prelazni rok 2024ČelsiAtletiko Madrid

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara