Komentari na vest

Maćehinski odnos prema detetu kluba: Čelsi tera Konora Galagera!

I

Ibrahima Gueye

pre oko 2 meseca

Verovatno ga trener neće, a trenerova je zadnja...
T

THFC 1882

pre oko 2 meseca

Meni je odličan igrač. Prava radilica, dečko ne staje. Domaći igrač, navodno ga Ange gotivi, ali... Ako se ne varam, pročitao sam negdje da ima ozbiljne zahtjeve za platu, nekih 150,000 sedmično. Tottenham u sredini već ima puno igrača, Maddison, Sarr, Bissouma, Skipp, Bentancur (nonstop povrijeđen i moguće je da će biti suspendovan radi par ispada u zadnjih par mjeseci), i Lo Celso (koji bi trebao otići do kraja prelaznog roka). Na to su ljetos došli Bergvall i Gray (koji može igrati i desnog ili centralnog beka). Prioritet je trenutno centarfor. Zbog svega toga, čisto sumnjam da je taj transfer realan. Jedino ako ga Chelsea ne uspije nikome uvaliti do kraja prelaznog roka. pa Levy klasično uleti u 5 do 12 sa nekom niskom ponudom.
I

Irfan Chelsea

pre oko 2 meseca

Dobar u defanzivi, ali sad i da ga prodamo imamo dosta zamena za njega

suaddjoz@gmail.com

pre oko 2 meseca

Jedan od retkih igrača Čelzija koji je prošle godine davao maksimum u svakoj utakmici u granicama svojih mogućnosti. Nije igrač ekstra klase, ali je dobar za rotaciju. Nisam previše pratio Hola, pa ne znam da li predstavlja unapređenje u odnosu na Galagera. Ukoliko je na približno istom nivou, učinjena je nepravda Galageru. Razumem, da je sa strane FFP-a, ovo dobar potez, jer se Holov transfer raspoređuje na čitav vremenski period ugovora, a Galagerov ulazi odmah u potpunosti kao dobit, ali sa druge strane ubija ono ljudsko u fudbalu. Sve više klubova pribegava ovakvim transferima koji ne donose kvalitet već služe za peglanje papira. Žrtvuju se sopstvena deca voljena od strane navijača a dovode igrači koji ne podižu klub na viši nivo, pa sve to oduzima draž i ostavlja neki bljutav ukus u ustima
K

Kleo

pre oko 2 meseca

Ajde ne smarajte, 5 vesti ste okacili o njemu zadnja 3 dana, ko da teraju Mesija. Decko je prosecan igrac, dobar u defanzivi, za sve ostalo nula. Ne zna da povuce loptu, da pas u prostor, a ni sut mu nije jaca strana.
M

Metla 22

pre oko 2 meseca

Nekad je ovaj Celzi bio ozbiljan klub. Mozda bi liverpul mogao da uleti. Za ove pare, plus domaci igrac za rotaciju je super. Pa mozda i "klikne" u buducnosti. Borac je on mislim da moze da bude kao Hederson mozda i bolji. Za te pare mogli bi da rizikuju.
D

Dakle ha ha ha, nasmeja me

pre oko 2 meseca

Da, svakako je Michael Edwards iz Liverpool-a sisao vesla pa će da vam učini i kupi za 40 miliona igrača koga Chelsea želi da se rastosilja. Čisto da im učini uslugu s obzirom na činjenicu da Chelsea prethodnih godina maltene samo osluškuje koga Liverpool planira da dovede pa plavci ulete klizeći sa malo jačom ponudom. Liverpool je ozbiljan klub, voljni su da uloe tamo de smatraju da postoji potencijal, ali Galagher trenutno ne spada u tu kategoriju.
p

poty

pre oko 2 meseca

Decko voli klub, daje uvek svoj maksimum, ali tehnicki jako limitiran, i zbog toga nikad nece biti top igrac. Da Celsi dovodi neke ekstra igrace poput Olma, Nika Vilijamsa, Osimena itd. onda bi razumeo pustanje Galagera, ali ti dovodis Duzberi-Hola i gomilu nekih klinaca za 20m...
1

1312420

pre oko 2 meseca

Small club mentality
L

Lazeta

pre oko 2 meseca

Tako i Petrovića jadnici
S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

Mareska ce leteti do polovine Septembra. Zivi bili pa videli.
S

Soy argentino

pre oko 2 meseca

Zbog ovoga Celzi nikada nece biti veliki klub. Ceraju najveceg ratnika u klubu i dete kluba.
@

@aoy argentino

pre oko 2 meseca

Dzabe kad je izmisljen igrac, ni blizu neke iole one klase izmedju klase nad klasama i proseka.
B

Boners

pre oko 2 meseca

Jos jedna u nizu precenjenih Engleza. Za te pare bi ga svako normalan terao.
V

Vare

pre oko 2 meseca

i treba da ga teraju.smešan igrač.takvih ima na hiljade samo što.je englez.da je letonac vredeo bi.pola miliona
O

On već

pre oko 2 meseca

Jeste veliki klub, a vi kako hoćete. 2 puta prvaci evrope, doviđenja
B

Bleda uteha u ove letnje dane

pre oko 2 meseca

"Jeste veliki klub, a vi kako hoćete. 2 puta prvaci evrope, doviđenja" Druže, ako ti je to neka uteha, čisto da te podsetim - i Notingham Forrest je takođe dvostruki prvak evrope, pa gde su sad? Doviđena i svako dobro.